2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
5 eylülde çatlatma iğnesi olmuştum. 13. Günğ kan testimde hamile olduğumu öğrendim. Beta 37.28 çıktı. Sizce azmı

Ay kızlar 14.haftamı bitirdim ve demin yine kustum ve epey şiddetli oldu. Boğazım zaten kötüydü hepten tahriş oldu. Bir de yüzüme bir baktım kırmızı küçük küçük lekeler. Kusmanın şiddetinden diye düşündüm. Bir kere daha böyle lekelenme olmuştu ama o zaman güneşin altında çok kalmama bağlamıştım, zaten kısa bir süre sonra da geçmişti. Kusmadan sonra cildinde böyle bir şey gözlemleyen var mı?

Alerji olmus olabilir misin? Kusmadan sonra hic farketmedim. Kizimda 17 haftaya kadar kustum

Gecenin 3ünden beri balli su, sicak su, limonlu su icip durdum. Hâla yutkunamiyorum kulagima vurdu agrisi :'( aile hekimine randevu aldim umarim o zamana kadar yinede biraz hafifler

GUNAYDIN bayanlar mevsim gecisleri mikrop vs derken daha dikkatli olalim.Ben hic soguk su icmezdim yazin bile cam damacana su almama ragmen 2haftadir soguk su disinda su icemiyorum midem bulanio dogal olarak 3 sabahtir bogazim sizlayarak uyaniyorum benim korkum yilda 1kere grip 1kere faranjit oluyorum ama okadar agir geciriuorumki ins hasta falan olmayiz hasta olanlara RABBIM sifa versin

Kızlar hamileligimden beri kabuslar görüyorum. Ve bunların etkisinden çıkmak zaman alıyor. Bazen gözü yaşlı yada korku için de uyanabiliyorum. Aranızda yaşayan var mi ? Normal mi sizce
Bende çok gördüm. Yattığımda felak nas okuyorum o etki ediyor artık görmüyorum

Canım bnm eşimdede olur hep kustuktan snra onun cildide hassas zorlanmaya bağlı oluo sanırım

Çok zorlanarak kusunca kusmanın şiddetli basıncı kılcal damarlarda hafif çatlamalara neden oluyor. Bir migren hastası olarak çok sık yaşadığım bir durum malesef

Günaydın Kızlar , hepiniz iyisinizdir umarım Öğleden sonra dr kontrolum var , kanamam olmustu hatırlarsanız cts aksamı , o gunden beri porgestereon kullanıyorum. Dr’um bugun gormek istedi,kanamadan sonra ilk kez kendi dr uma muayene olacağım. Dua edin benim icin lutfen , bebişim iyi olsun hersey yolunda olsun

Alerji olmus olabilir misin? Kusmadan sonra hic farketmedim. Kizimda 17 haftaya kadar kustum

Bildiğim bir alerjim yok. Zaten iki defa oldu bu dediğim gibi, bir günde falan da geçti.
Canım bnm eşimdede olur hep kustuktan snra onun cildide hassas zorlanmaya bağlı oluo sanırım

Sanırım haklısınız inanılmaz derecede zorlandım çünkü. Kusmamak için kendimi çok sıktım, sonucu daha kötü oldu ne yazık ki.
Çok zorlanarak kusunca kusmanın şiddetli basıncı kılcal damarlarda hafif çatlamalara neden oluyor. Bir migren hastası olarak çok sık yaşadığım bir durum malesef

Üzüldüm sizin adınıza. Ben de yüzümü isilil basmış gibi görünce korktum bir an ama rahatladım şimdi :)

Teyzeleri şimdi hastaneden çıktık biz 4 gün önden gidiyormuş bebiş sağlığı gayet iyi ağzını açıp kapatıyodu sürekli baya hareketliydi. Cinsiyeti doktor kağıda yazdı eşimle birlikte öğrencez bakmamak için zor duruyorum ama duruyorum ayrıntılı ultrason için randevu alcam bir ay sonra görüşürüz dedi doktor

Bizde bekliyoruz o halde:)

Çölyak diyosaniz bakildi o da temiz

Evet ismini hatirlayamamistim.,ayrica drriden yaoilan alerji testleride var belki surekli tukettigi ama farkedilmeyen birsey midesine dokunuyorda olabilir ozel arastrma hastaneleri yapiyor sanirim büyüyüp kendileri anlatana kadr cok zor bizim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…