Deri testide yapildi toz ve lateks alerjisi var. Diger besinlere cikmadi malesef. Oyle zor ki sebep bulamamakEvet ismini hatirlayamamistim.,ayrica drriden yaoilan alerji testleride var belki surekli tukettigi ama farkedilmeyen birsey midesine dokunuyorda olabilir ozel arastrma hastaneleri yapiyor sanirim büyüyüp kendileri anlatana kadr cok zor bizim icin
Kimyonlu rezene rahatlatir belki. Yemeklere kimyon atabilirsin. Lohusayken cok yapcaz bunu :/Kızlar gece bi gaz var bende bi gaz uyutmuyor mahvediyor belime. Bile vuruyor sizdede oluyormu
Tamam canım deneyeyimKimyonlu rezene rahatlatir belki. Yemeklere kimyon atabilirsin. Lohusayken cok yapcaz bunu :/
Gaz bendede cok oluyor ayaklarimi sicak tutmaya çalışıyorum bende canimKızlar gece bi gaz var bende bi gaz uyutmuyor mahvediyor belime. Bile vuruyor sizdede oluyormu
Bende sefakoy medipol gidiyorum tesettürlü hanım tulaydı dimi o hanım hariç hepsine gitti ve İrem yeNgel hanıma bayıldım herşeyi tek tek gösterip anlattı 3 boyutlu ayrıca baktı enerjisı harika konuşurken bile gozunuszün içine bakıyor ben eşimin isinden dolayı akşamları gidiyorum bu akşam İrem hanımın nöbeti gideceğim inşallah en son gittiğimde turkan hanım vardi kısa saçlı bıir bayan hiccc memnun kalmadim muanesinide begenmedim ultrason fotosu bile vermedı İrem Hanım 3 boyutlu ftosuna kadar verdi ve İrem Hanım doçent yardımcısı diğer bütün doktorlar op Dr.Şans eseri yorumunuzu gördüm bende medipol Sefaköye geçmeyi düşünüyorum İrem ve Pelin hnm. Çok övülüyor karar veremedim siz kime gidiyorsunuz acaba
Elif hanıma gidiyorum canım ben. İlk başlarda bana biraz soğuk gelmişti ama sonradan sevdim kendisini. Doğuma kadar devam edeceğim gibi görünüyor.Şans eseri yorumunuzu gördüm bende medipol Sefaköye geçmeyi düşünüyorum İrem ve Pelin hnm. Çok övülüyor karar veremedim siz kime gidiyorsunuz acaba
Deri testide yapildi toz ve lateks alerjisi var. Diger besinlere cikmadi malesef. Oyle zor ki sebep bulamamak
Recai Papuçcu'ya gidiyorum ben cnmkızlar ankarada olanlar hangi hastaneye hangi doktorlara gidiyorsunuz yardımcı olur musunuz
Amin insallah tesekkur ederimAhhanliyorum canim cok zor canlarinin yanmasi insallah buyudukce gecer midesi hassastir belki sadece Allah yardimciniz olsun
Ben nerelere uzaniyorum bi bilsen :) birsey olmaz cnmKızlar ya kıyafet koyarken dolapta rafa uzandım parmak ucunda sorun olur mu herhangi bi ağrım vs yok ama kızdım kendime çok
Ben de haftaya yaptıracağım, doktor 10 günde çıkar demişti. ?Kizlar nifty yaptiranlar kac gun sonra aldi sonucu ben gecen pazartesi yaptirdim.hsonu dahil 10 gun oldu cumaya kadar cikarmi acaba
Hiç endişelenme ilk hamileliğimin ilk aylarında 10,5 saat uçak yolculuğu yapmıştım belini yastık varsa hırka montla destekle. Annenize acil şifalar diliyorum8 saat otobus yolculugu yapacagim molasiz /:
Bende sefakoy medipol gidiyorum tesettürlü hanım tulaydı dimi o hanım hariç hepsine gitti ve İrem yeNgel hanıma bayıldım herşeyi tek tek gösterip anlattı 3 boyutlu ayrıca baktı enerjisı harika konuşurken bile gozunuszün içine bakıyor ben eşimin isinden dolayı akşamları gidiyorum bu akşam İrem hanımın nöbeti gideceğim inşallah en son gittiğimde turkan hanım vardi kısa saçlı bıir bayan hiccc memnun kalmadim muanesinide begenmedim ultrason fotosu bile vermedı İrem Hanım 3 boyutlu ftosuna kadar verdi ve İrem Hanım doçent yardımcısı diğer bütün doktorlar op Dr.
Elif hanıma gidiyorum canım ben. İlk başlarda bana biraz soğuk gelmişti ama sonradan sevdim kendisini. Doğuma kadar devam edeceğim gibi görünüyor.
Medela calma almayı düşünüyorum.Kizlae biberon nasil almaliyim phlips yenidogan set var 6 tanemi ne icinde cok deglmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?