2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Deri testide yapildi toz ve lateks alerjisi var. Diger besinlere cikmadi malesef. Oyle zor ki sebep bulamamak

Şans eseri yorumunuzu gördüm bende medipol Sefaköye geçmeyi düşünüyorum İrem ve Pelin hnm. Çok övülüyor karar veremedim siz kime gidiyorsunuz acaba
Bende sefakoy medipol gidiyorum tesettürlü hanım tulaydı dimi o hanım hariç hepsine gitti ve İrem yeNgel hanıma bayıldım herşeyi tek tek gösterip anlattı 3 boyutlu ayrıca baktı enerjisı harika konuşurken bile gozunuszün içine bakıyor ben eşimin isinden dolayı akşamları gidiyorum bu akşam İrem hanımın nöbeti gideceğim inşallah en son gittiğimde turkan hanım vardi kısa saçlı bıir bayan hiccc memnun kalmadim muanesinide begenmedim ultrason fotosu bile vermedı İrem Hanım 3 boyutlu ftosuna kadar verdi ve İrem Hanım doçent yardımcısı diğer bütün doktorlar op Dr.

Şans eseri yorumunuzu gördüm bende medipol Sefaköye geçmeyi düşünüyorum İrem ve Pelin hnm. Çok övülüyor karar veremedim siz kime gidiyorsunuz acaba
Elif hanıma gidiyorum canım ben. İlk başlarda bana biraz soğuk gelmişti ama sonradan sevdim kendisini. Doğuma kadar devam edeceğim gibi görünüyor.

Kızlar ya kıyafet koyarken dolapta rafa uzandım parmak ucunda sorun olur mu herhangi bi ağrım vs yok ama kızdım kendime çok

Kızlar 16. haftaya kadar sabredeyim diyordum ama dayanamadım 14+1'iz şuan ve akşam 5'e randevu aldım cinsiyet öğrenmek için
Devletteki doktor 12+5'te %70 kız demişti bakalım özeldeki doktorum ne diyecek :)) Çok merak ediyorum. Randevusu olan herkese güzel haberler almayı diliyorum

Çok teşekkür ederim ayrıntılı anlattığınız için muayene ücreti ne kadar acaba İrem hanımın bende İrem ve Pelin hanım da kararsızım ikisinide deneyeceğim sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…