birde bana tup bebek oldugu icin sezeryani oneriyor doktorlar. bugun ki muayne oldugum doktor plasentan asagida dedi ne demek bilmiyorum kendi doktor randevum 15 gun sonra ondan detayli bilgi alicam artik... bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi!!
Canım benim doktorum da benzer birşey söyledi. Bebeğin eşi biraz aşağıda ama henüz çok erken haftalar. İlerleyen haftalarda o yukarı çıkar, şimdilik konuşmaya değer birşey değil korkma dedi. Tabi ben de endişe ettim ama doktorumun rahatlığını aklıma getirip pozitif düşünmeye çalıştım. Bir sorun sıkıntı olmaz inşallah 1 ay sonra gel tekrar kontrole dedi. Çok kendini yorma canım. Çok uzun saatler ayakta da kalma. Onun dışında sen bi ağrı sizi hissediyor musun peki?
Kızlarcım selam hepinize. Ya yaklaşık 2 haftadır göbek deliğimde çekilme, etrafında ağrı falan hissediyorum Bazen yan tarafıma yattığım zaman göbek deliğimin o tarafına bir şey geçiyor sanki. göbek deliğimde ağrı, akıntı falan yok. Pzt doktor kontrolüm var soracağım ama bilemedim. Sizde var mı böyle bir durum?
Anket sorusu “ Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak? A) Kız
B) Erkek
C) İkiz; 1 Kız-1Erkek
D) İkiz Kız
E) İkiz Erkek
F) Üçüz
@Mune
@Mune
anket sorusu ve şıkları bunlar. Teşekkürler ❤
Anket sorusu “ Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak? A) Kız
B) Erkek
C) İkiz; 1 Kız-1Erkek
D) İkiz Kız
E) İkiz Erkek
F) Üçüz
@Mune
@Mune
anket sorusu ve şıkları bunlar. Teşekkürler ❤
Kizlar bisey daniscam dun ara ara belimin sol yani agridi aksam artti baya bende bobrektir diye korktum hatta devletten sali gunune randevu aldim urolojiye. agri devam ederse diye. Ama orasi belmi anlamadim ya.. birazda gaz problemi vardi sonra agri gecti birden simdi napsam gitsemmi bi gitmesemmi kararsiz kaldim ya yasadinizmi boyle bisey
Ben de aynı haftadayım ve bu hafta bel ağrım oldu ilk defa 2 3 gün sürdü ve geçti. Hatta vajina ağrısı yaşadım bıçak saplanır gibi. Araştırdığım kadarıyla bel ağrısı bu hafta oluyormuş. Ama yine de tedbir alabilirsin canım.