2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Burnunuzu tuzlu su yada serum fizyolojik ile temizleyin, bir de anlaşmalı eczanelerde akar spreyi var. Ben kullandığımdan yastık, yorgan, koltuklara perdelere kullandığımdan beri alerjim azaldı. Instagram hesabı @artdehuile_

Ben hissediyorum, kontrole girmeden önce hareket ettiği yeri ve oldukça hareketli olduğunu söyledim eşime ultrasonda aynen sol tarafımdaydı ve çok hareketliydi doğru ölçüm yapamadı doktor.

y kromozomunu göndermesi gerekenin oğulları olduğunu söyleyip onlara aydınlatma yaşatsan, muhattapları oğulları olduğunu bilseler. lütfen görmezden duymazdan gel. Sağlıkla gelsin prenses
benim babamin da oğlu yoktu iki kiz kardesiz babam erkek adamin erkek damadı olur derdi

Kızlar iki gün önce 65,3 olan değerim iki gün sonra 276,6 olmuş sağlıklı ilerliyor dimi kese ne zaman belli olur ki
Canım benim kesem beta 6000 iken bile görünmemişti. Her vücud farklı. Oyüzden sabretmen gerek biraz. Geç döllenmeydi benim.

Bende çok gezdim en son kendi istediğim gibi yaptırabilceğim mobilyacı buldum 3400 aldım biraz erken ama dayanamadım aklımdan silinsin eksikler tamamlandıkça istiyorum

Arkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum
Kizimda wcdeyken suyum gelmisti. Allahtan tuvaletimi yapmistim bu ne hâlâ geliyor diyerek anladim. Hastane de turnusol kagidi ile test yapiliyor 20li haftalarda yaptirdim bende suyum siziyor sanmistik. Bence dra git icin rahat etsin

benim kiz kardesim sut sagma makinesini satin almak yerine hastane tipi kiralamisti.. cok kullanisli digerlerine gore de cok daha pratik demisti bende o yuzden almayi dusunmuyorum...
Ev için öyle ama çalışan bayanların işte de sağması gerekiyor. Yaklaşık 4 ay sonra işe başlıcam ve mecburen işte sağmam gerekecek o yüzden de eve hastane tipi kiralayıp işe elektrikli almayı düşünüyorum. Masraf bitmiyor ki sıra ona gelsin

Normal cnm yasadiklarin salgilarin artiyor

Bende çok gezdim en son kendi istediğim gibi yaptırabilceğim mobilyacı buldum 3400 aldım biraz erken ama dayanamadım aklımdan silinsin eksikler tamamlandıkça istiyorum
Aynen bizde öyle düşünüyoruz, doğana kadar taksitleri öderiz en azından nerde canım bu mobilyacı istanbulda mı instagram adresi falan var mı?

Ben aksine şubat indirimlerini beklesemmi diyorum ben sut sagma gerekirse dogumdan sonra alirim
En buyuk zam bebek arabalarina geliyor her sene yilbasinda. Onun disindaki ufak tefek alet edevat icin ebebek subat indirimi baya iyi oluyor, %30 yapiyorlar nerden baksan. Ben kizima bebek arabasini aralikta almıştım (temmuzda dogdu) sirf zamdan etkilenmemek icin. Kalan eksikleri hep subattaki indirimden almistim. Bi de dogumdan sonra biberon emzik sık kullanacak olursan sterilizator baya ise yariyor. Ama biz onu gormeden almak istemedik, kizim biberon alınca dogumdan 1 hafta sonra almıştik. Bence onceden almaya gerek olmayan aletlerden biri de o.

Kesinlikle dogru, ben kizim emdikten sonra kalan sutu mutlaka pompayla bosaltiyordum ki daha cok sutum olsun. Faydasini gordum, hem gogus agrim tikanikligim olmadi hem de kizima isitip verdim hep o sutleri. Ben 8 ay emzirebildim kendi saglik sorunlarim yuzunden, tedavi icin kesmek zorunda kaldim. Yoksa daha da devam ederdim hem sagmaya hem de emzirmeye.

İlk gebeliğiniz mi?
evet kuzum ilk gebelik. Ama enteresan bir şekilde iki gündür göbeğim normal geliyor gözüme ağırlık yapmıyor çok şiş gelmiyor. Ya ben alıştım yada ödemim vardı o gitti . Anlamadım valla. Yarın randevumuz var hayırlı haberler alırım inşallah

Bizde cilek natura baby var tam oda takimi olarak, 3 senede 3 kez sokup taktık tasinmalar sebebiyle, hala canavar gibi mobilya. Simdi kizima buyuk yatak aldik, karyolayi kardesi kullanacak. Kalite olarak da malzeme olarak da cok memnun kaldik.

Tk maxx’ta denk geliyorum bazen ikisine de. Zalando’da da indirim yakalayabilirsin. Steiff’in ürünlerini çok beğeniyorum ben de.
Tkmaxx a hic gitmedim canim, arada bi bakiim ben o halde. Haftasonu limango outlette cok guzel kampanyasi vardi aldim bi kac parca dayanamayip. Türkiyedeki magaza buraya gore asiri ucuzdu, kizima vaktinde tulumlarin tanesini 20 tlden alirken almanyada 45 euro falandi birebir ayni model. Kac defa yikandi hic bisey olmadi kumaslarina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…