- 10 Ağustos 2019
- 89
- 134
- 8
- 39
Burnunuzu tuzlu su yada serum fizyolojik ile temizleyin, bir de anlaşmalı eczanelerde akar spreyi var. Ben kullandığımdan yastık, yorgan, koltuklara perdelere kullandığımdan beri alerjim azaldı. Instagram hesabı @artdehuile_Bu arada takip ettiğim İngilizce bir app var. Günlük olarak ne söylerse çıkıyor ben de. Geçenlerde burun kanaması dedi. Ertesi gün burnum kanadı. Dün de alerjik rahatsızlıklardan hemen ve şiddetli bir şekilde etkilenilebileceği yazıyordu. Hafta başında burnum tıkandı, boğazım yanmaya başladı, sonra şeffaf burun akıntısı... Okulda her teneffüs limonlu balli sıcak su, ıhlamur, karabiber bal gibi takviyeler yapmazsam gün bitmiyor. Akşama boğazımı çıkarıp atasim geliyoralerji, faranjit birbirine karışmış durumda. Sprey yapmamak için zor duruyorum
Ben hissediyorum, kontrole girmeden önce hareket ettiği yeri ve oldukça hareketli olduğunu söyledim eşime ultrasonda aynen sol tarafımdaydı ve çok hareketliydi doğru ölçüm yapamadı doktor.Günaydın kızlar . Bebem hareketlerini net bi şekilde hisseden var mı? Ben bir haftadır kafaya taktım . artık hissetmem lazım gibime geliyor .16 haftalığım sonuçta 3. Hamileliğim. Ama arada sırada hissediyormuş gibi oluyorum ama anlayamıyorumda. Baya bi kafama taktım .sizde durumlar nasıl ?
benim babamin da oğlu yoktu iki kiz kardesiz babam erkek adamin erkek damadı olur derdiy kromozomunu göndermesi gerekenin oğulları olduğunu söyleyip onlara aydınlatma yaşatsan, muhattapları oğulları olduğunu bilseler.lütfen görmezden duymazdan gel. Sağlıkla gelsin prenses
Benim hep geliyor. Bildiğin altıma yapıyorumArkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum
Canım benim kesem beta 6000 iken bile görünmemişti. Her vücud farklı. Oyüzden sabretmen gerek biraz. Geç döllenmeydi benim.Kızlar iki gün önce 65,3 olan değerim iki gün sonra 276,6 olmuş sağlıklı ilerliyor dimi kese ne zaman belli olur ki
Bende çok gezdim en son kendi istediğim gibi yaptırabilceğim mobilyacı buldum 3400 aldım biraz erken ama dayanamadım aklımdan silinsin eksikler tamamlandıkça istiyorumKızlar erken ama biz oda takımı bakmaya başladık. Eşimi zor tutuyorum ona kalsa bugün mobilyayı alcaktıOf beğendiğim mobilyalar çok pahalı şaka gibi resmen 9-10 bin tl dolap, yatak ve şifonyer fiyatları. En ucuz çilek mobilyadaydı o da 5bin tlye geliyordu indirim yaptı baya. Onunda modeli çok içime sinmedi. Bir abajur beğendim 1500 tl dedi adam. Dedim abi naptın, kumandayla açılıyor ama dedi hee dedim tamam o zaman normal bu fiyat. Allahım ya resmen soyguncu olmuş millet bu fiyatlar neee ikea bile acaip pahalanmış.
Kizimda wcdeyken suyum gelmisti. Allahtan tuvaletimi yapmistim bu ne hâlâ geliyor diyerek anladim. Hastane de turnusol kagidi ile test yapiliyor 20li haftalarda yaptirdim bende suyum siziyor sanmistik. Bence dra git icin rahat etsinArkadaşlar kusarken aniden su geldi alttan. Çok korkuyorum.çiş mi yoksaamniyo sıvısı mı anlamadım. Aniden fışkırdı. Çok korkuyorum
Ev için öyle ama çalışan bayanların işte de sağması gerekiyor. Yaklaşık 4 ay sonra işe başlıcam ve mecburen işte sağmam gerekecek o yüzden de eve hastane tipi kiralayıp işe elektrikli almayı düşünüyorum. Masraf bitmiyor ki sıra ona gelsinbenim kiz kardesim sut sagma makinesini satin almak yerine hastane tipi kiralamisti.. cok kullanisli digerlerine gore de cok daha pratik demisti bende o yuzden almayi dusunmuyorum...
Normal cnm yasadiklarin salgilarin artiyorKizlar bi sey sorucam, birkac gundur burnum tikaniyor gibi oluyorum da, aslinda nezlelik, griplik ya da allerjilik bi sikintidan kaynakli degil. O yuzden garip geldi sadece. Keyfimi bozan bi tikaniklik diyebiliriz, agri vs yok.
Benim gibi bunu yasayan var mi merak ediyorum.
Aynen bizde öyle düşünüyoruz, doğana kadar taksitleri öderiz en azından nerde canım bu mobilyacı istanbulda mı instagram adresi falan var mı?Bende çok gezdim en son kendi istediğim gibi yaptırabilceğim mobilyacı buldum 3400 aldım biraz erken ama dayanamadım aklımdan silinsin eksikler tamamlandıkça istiyorum
İlk gebeliğiniz mi?Eki Görüntüle 2306505 Benim göbek böyle kızlar şimdidensen minyonsun küçücük göbişin olur diyen dostlarıma selam olsun
En buyuk zam bebek arabalarina geliyor her sene yilbasinda. Onun disindaki ufak tefek alet edevat icin ebebek subat indirimi baya iyi oluyor, %30 yapiyorlar nerden baksan. Ben kizima bebek arabasini aralikta almıştım (temmuzda dogdu) sirf zamdan etkilenmemek icin. Kalan eksikleri hep subattaki indirimden almistim. Bi de dogumdan sonra biberon emzik sık kullanacak olursan sterilizator baya ise yariyor. Ama biz onu gormeden almak istemedik, kizim biberon alınca dogumdan 1 hafta sonra almıştik. Bence onceden almaya gerek olmayan aletlerden biri de o.Ben aksine şubat indirimlerini beklesemmi diyorumben sut sagma gerekirse dogumdan sonra alirim
Kesinlikle dogru, ben kizim emdikten sonra kalan sutu mutlaka pompayla bosaltiyordum ki daha cok sutum olsun. Faydasini gordum, hem gogus agrim tikanikligim olmadi hem de kizima isitip verdim hep o sutleri. Ben 8 ay emzirebildim kendi saglik sorunlarim yuzunden, tedavi icin kesmek zorunda kaldim. Yoksa daha da devam ederdim hem sagmaya hem de emzirmeye.Herkeste farklı oluyor ama kuzenim daha yeni sezaryan oldu. İlk gün sütü gelmedi. Bebek ememiyordu. Sonra pompayla sağdı bir kaç defa sütü geldi. Hala saha bebek tam ememediği için göğüsleri çok şişiyor bu seferde ağrı yapıyor sütünü sağıp biraz biberon veriyor biraz emziriyor. Bence sütün gelmesi için bile pompanın masaj özelliği kullanılabilir diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli değilim tabi ilk gebeliğim olscak ama araştırdığım kadarıyla ne kadar çok emzirirsen o kadar çok süt gelirmiş.
evet kuzum ilk gebelik. Ama enteresan bir şekilde iki gündür göbeğim normal geliyor gözüme ağırlık yapmıyor çok şiş gelmiyor. Ya ben alıştım yada ödemim vardı o gitti . Anlamadım valla. Yarın randevumuz var hayırlı haberler alırım inşallahİlk gebeliğiniz mi?
Bizde cilek natura baby var tam oda takimi olarak, 3 senede 3 kez sokup taktık tasinmalar sebebiyle, hala canavar gibi mobilya. Simdi kizima buyuk yatak aldik, karyolayi kardesi kullanacak. Kalite olarak da malzeme olarak da cok memnun kaldik.Kızlar erken ama biz oda takımı bakmaya başladık. Eşimi zor tutuyorum ona kalsa bugün mobilyayı alcaktıOf beğendiğim mobilyalar çok pahalı şaka gibi resmen 9-10 bin tl dolap, yatak ve şifonyer fiyatları. En ucuz çilek mobilyadaydı o da 5bin tlye geliyordu indirim yaptı baya. Onunda modeli çok içime sinmedi. Bir abajur beğendim 1500 tl dedi adam. Dedim abi naptın, kumandayla açılıyor ama dedi hee dedim tamam o zaman normal bu fiyat. Allahım ya resmen soyguncu olmuş millet bu fiyatlar neee ikea bile acaip pahalanmış.
Tkmaxx a hic gitmedim canim, arada bi bakiim ben o halde. Haftasonu limango outlette cok guzel kampanyasi vardi aldim bi kac parca dayanamayip. Türkiyedeki magaza buraya gore asiri ucuzdu, kizima vaktinde tulumlarin tanesini 20 tlden alirken almanyada 45 euro falandi birebir ayni model. Kac defa yikandi hic bisey olmadi kumaslarina.Tk maxx’ta denk geliyorum bazen ikisine de. Zalando’da da indirim yakalayabilirsin. Steiff’in ürünlerini çok beğeniyorum ben de.
Benim yavastan cikiyor canim, ikinci cocuk oluncaKızlar hamilelik karnı çıkmaya başlayan varmı bende hala tık yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?