2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim de öyle tansiyonum hep düşüktür zaten şimdi daha kötü aynı şeyleri yaşıyorum

Benim de öyle tansiyonum hep düşüktür zaten şimdi daha kötü aynı şeyleri yaşıyorum
bugün de hic dinlenemedim ozellikle dönüyor, yazik 3.5 yasindaki kizimda neden bilmem yemek yedi ustune cubuk kraker istedi dedim kizim surda surda cay tepsisi var al gel dedim aldi geldi cubuklari icine döktü yiyor cnm kizim akilli kizim

benimki daha hic anlamiyor 2 yaş yeni bitti. İnatlik yapmayip verdigimi yese razi olcam. Rahat hamileligim olsun diye cok dua ediyorum.. cunki daha evdeki bebek

Reactions: Eva
Kızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
Canım ateş basmasi oluyordu vücudum özellikle de yüzüm yaniyordu onun yüzünden su anda grip oldum soğuk soğuk su icmeden rahatlayamiyordum. Ama hiç ateşimi ölcmedim açıkçası

Kızlar hiç ateşinizin olduğunu hissediyor musunuz? Benim sanki 2 gündür ara ara yükseliyor gibi
beni ara da hararet basıyor zaten hamilelikte başıma daha önce de gelmişti bide çok göz kararmasioluyo.
ama bugün banyo yaptım hava da soğuktu bi üşüme tuttu beni .geçti şimdilik İstanbulda hava bulutlu ve yağmurluydu ondan herhal

Kızım çoklu gıda alerjiliydi. Genelde o yönümüzle tanınıyorduk.

Ben doğumdan sonra takip edemedim erken doğum için hastaneye yatiruldim 3gun sonra doğum oldu bi iki gün daha yattım kızım 20 gün yakın yoğun bakımda yattı ondan sonra emme vs derken.
Birçok kişi doğumdan sonra devam etti beslenme ek gıda dönemi bile yazanlar oluyorDu arada girip bakıyordum

Ben yemekten yana rahatım annemdeyim çünkü .
Az önce koca bi paket cips yedim normalde hiç yemem aslında :)
Maalesef annem uzakta eşimin işinden dolayı gurbetteyiz biz annem olsaydi keşke yanibasimda cok sanslisin

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…