niye yemedin ki bu saate kadar bulanti miDaha şimdi birşeyler yedim. Hâlâ midem gurulduyor dalga geciyor benle :/ iki ceviz atayim ağzıma bari kessin şunu :) bugun yememistim zaten
Yok canim sabah 9da kalktik kahvaltimi 10a dogru yaptim cok guzel. Aciktim 13.30 gibi 1 tabak corba 1 dilim ekmek yedim hâlâ gurluyor midem kafayi yicemniye yemedin ki bu saate kadar bulanti mi
bende kahvalti yaptim meyvemsi seyler yedim simdi yemek yapiyorumYok canim sabah 9da kalktik kahvaltimi 10a dogru yaptim cok guzel. Aciktim 13.30 gibi 1 tabak corba 1 dilim ekmek yedim hâlâ gurluyor midem kafayi yicem
Aynı durumdayım hep açımDaha şimdi birşeyler yedim. Hâlâ midem gurulduyor dalga geciyor benle :/ iki ceviz atayim ağzıma bari kessin şunu :) bugun yememistim zaten
Saglik ocağında hepsi yapılıyormuşKızlar yardım
Ben özel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptiricam doktorum haftaya pazartesi 22 sinde tahlillerini yaptır gel dedi ama devlette tahlil için doktora randevu en erken 25 inde acaba sağlık ocağında yapıyorlar mı siz ne yaptiniz
Ayy masallah ne guzel Yemek yapabiliyorsunuz Ben yag kokusunu aldikca kusuyorumbende kahvalti yaptim meyvemsi seyler yedim simdi yemek yapiyorum
vallaha bende mecburum annem uzakta kimse yok paşa paşa yapiyorum bi de 3.5 yasinda bi cocugum daha olunca mecbur yapiyorum yoksa eşim de maharetlidir o da yaparAyy masallah ne guzel Yemek yapabiliyorsunuz Ben yag kokusunu aldikca kusuyorumannemler olmasa acimdan olurdum sanirim
Dolma biber yaptım simdi :)eee kizlar bugun aksama ne yemek var bklm
ceviz kesti beni :)Aynı durumdayım hep açım
Bende yedim şimdi ceviz ne yapacağımı şaşırdım sanki hiç yemek yememiş gibiyim hemen acıkıyorum normal mi bu yaceviz kesti beni :)
Ya normalde ilk 3 ay boyle istah olmamali bence. Cunku bebek suan zaten vucut depolarindan aliyor. Kanda eksiklik varsa belki bir ihtimal. Ben yeni baktirdim b12 eksikti.dr igne yazcam dedi ama tekrar gidemedim. Birde bende insulin direnci var, seker hapi kullaniyodum. Hamilelikle onu biraktim ve istah patlamasi yasiyorumBende yedim şimdi ceviz ne yapacağımı şaşırdım sanki hiç yemek yememiş gibiyim hemen acıkıyorum normal mi bu ya
Valla bende çok kilo almak istemiyorum ozaman acıktıkça kefir içelim en iyisi hem bastırıyor . Çok ceviz de kilo aldırıyor günde 3 tane yetiyor zaten bebek içinYa normalde ilk 3 ay boyle istah olmamali bence. Cunku bebek suan zaten vucut depolarindan aliyor. Kanda eksiklik varsa belki bir ihtimal. Ben yeni baktirdim b12 eksikti.dr igne yazcam dedi ama tekrar gidemedim. Birde bende insulin direnci var, seker hapi kullaniyodum. Hamilelikle onu biraktim ve istah patlamasi yasiyorumustelik kg almamam lazım. Aklım cikiyor nefsime yenilcemde yine cok kg alcam diye
Mart annesi olup olmadigim henuz belli değil ama bende takip ediyorum konuyuKızlar neden canınızın kıymetini bilmiyosunuz anlamadım ki nazınız geçsin biraz çevrenize eşinize kaynanaya valla benim olur da hamile haberimi öğrenirsem hiiiç de yormicam kendimi AA bu ne hem doğur sancı çek emzir büyüt hem böyle can çekiş öncesinde de
Cok uzuldum canım gerçekten:/Merhaba arkadaşlar. Burada kısa bir sürede de olsa sizinle zaman geçirdik. Bugünkü test sonucuma göre kimyasal gebelik geçirdiğim belli oldu. Nasip değilmiş.
Herşeyin fazlasi zarar kefirinde malesef. Kalsiyum aldikca bu sefer kan degerleri ve demir düşüyor. Aksam bende yatmadan kızımla kefir ictimValla bende çok kilo almak istemiyorum ozaman acıktıkça kefir içelim en iyisi hem bastırıyor . Çok ceviz de kilo aldırıyor günde 3 tane yetiyor zaten bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?