2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Daha şimdi birşeyler yedim. Hâlâ midem gurulduyor dalga geciyor benle :/ iki ceviz atayim ağzıma bari kessin şunu :) bugun yememistim zaten

Daha şimdi birşeyler yedim. Hâlâ midem gurulduyor dalga geciyor benle :/ iki ceviz atayim ağzıma bari kessin şunu :) bugun yememistim zaten
niye yemedin ki bu saate kadar bulanti mi

Kızlar yardım
Ben özel hastaneye gidiyorum ama tahlillerimi devlette yaptiricam doktorum haftaya pazartesi 22 sinde tahlillerini yaptır gel dedi ama devlette tahlil için doktora randevu en erken 25 inde acaba sağlık ocağında yapıyorlar mı siz ne yaptiniz

eee kizlar bugun aksama ne yemek var bklm

Yok canim sabah 9da kalktik kahvaltimi 10a dogru yaptim cok guzel. Aciktim 13.30 gibi 1 tabak corba 1 dilim ekmek yedim hâlâ gurluyor midem kafayi yicem
bende kahvalti yaptim meyvemsi seyler yedim simdi yemek yapiyorum

Saglik ocağında hepsi yapılıyormuş

Ayy masallah ne guzel Yemek yapabiliyorsunuz Ben yag kokusunu aldikca kusuyorumannemler olmasa acimdan olurdum sanirim
vallaha bende mecburum annem uzakta kimse yok paşa paşa yapiyorum bi de 3.5 yasinda bi cocugum daha olunca mecbur yapiyorum yoksa eşim de maharetlidir o da yapar yarin da iş var bugunden yapmam yarinda gelince işten dinlenmem gerek

Bende yedim şimdi ceviz ne yapacağımı şaşırdım sanki hiç yemek yememiş gibiyim hemen acıkıyorum normal mi bu ya
Ya normalde ilk 3 ay boyle istah olmamali bence. Cunku bebek suan zaten vucut depolarindan aliyor. Kanda eksiklik varsa belki bir ihtimal. Ben yeni baktirdim b12 eksikti.dr igne yazcam dedi ama tekrar gidemedim. Birde bende insulin direnci var, seker hapi kullaniyodum. Hamilelikle onu biraktim ve istah patlamasi yasiyorum ustelik kg almamam lazım. Aklım cikiyor nefsime yenilcemde yine cok kg alcam diye

Valla bende çok kilo almak istemiyorum ozaman acıktıkça kefir içelim en iyisi hem bastırıyor . Çok ceviz de kilo aldırıyor günde 3 tane yetiyor zaten bebek için

Reactions: Eva
Mart annesi olup olmadigim henuz belli değil ama bende takip ediyorum konuyu ama soyledigine cok hak veriyorum ben ilk gebeligimde kendimi perişan ettim diyebilirim.. ve cocuk 36. Haftada geldi. Cok şükür ki iyiydi.Tamam kimseyi kırmaya luzum yok ama insan kendisini iyi hissetmiyorsa bunu soylemeli tavir net olmali. Ki bu hamilelik yani kimse kusura bakmasın bir can emaneti var. Ve vebali de var.. Bile bile lades olmamak lazım. Ve herkes kendi canini bilir düşünür. Kimse dusunmez ki buna fırsat vermeye luzum bile yok.. cok doluyum ve kızgınım kendime bu konuda konuşsam cok konusurum Rabbim herkesin bebegini muhafaza etsin hayırlı hamilelikleriniz olsun

Merhaba arkadaşlar. Burada kısa bir sürede de olsa sizinle zaman geçirdik. Bugünkü test sonucuma göre kimyasal gebelik geçirdiğim belli oldu. Nasip değilmiş.
Cok uzuldum canım gerçekten:/
nasıl kimyasal olduğu anlaşılıyor

benimde hamile oldugumu bilmeden daha inanilmaz bas donmesi bayilma hissi oluyordu simdi de oyle en cok o his yoruyor beni ise baslayinca bir yerlerde bayilip gidersem diye endiseleniyorum tansiyon birden 8 veya 9 a dusuyor kucuk de 5 falan boyle etraf donuyor anlamsiz bakiyorum gozUm karariyor esim de anlıyor hemen zaten

Reactions: Eva
Valla bende çok kilo almak istemiyorum ozaman acıktıkça kefir içelim en iyisi hem bastırıyor . Çok ceviz de kilo aldırıyor günde 3 tane yetiyor zaten bebek için
Herşeyin fazlasi zarar kefirinde malesef. Kalsiyum aldikca bu sefer kan degerleri ve demir düşüyor. Aksam bende yatmadan kızımla kefir ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…