anlıyorum seni canım önceki hamılelıgım de bende uzaktaydim ve cok zor günlerdi benim için.Maalesef annem uzakta eşimin işinden dolayı gurbetteyiz bizannem olsaydi keşke yanibasimda cok sanslisin
Ben de ölçmedim canım da alnım sıcak gibi geliyor bazen normal mi acaba yaşayanınız oldu mu diye merak ettimCanım ateş basmasi oluyordu vücudum özellikle de yüzüm yaniyordu onun yüzünden su anda grip oldum soğuk soğuk su icmeden rahatlayamiyordum. Ama hiç ateşimi ölcmedim açıkçası
Canım dikkat et kendine, bende de çok yoğun halsizlik varbeni ara da hararet basıyor zaten hamilelikte başıma daha önce de gelmişti bide çok göz kararmasioluyo.
ama bugün banyo yaptım hava da soğuktu bi üşüme tuttu beni .geçti şimdilik İstanbulda hava bulutlu ve yağmurluydu ondan herhal
Valla canim ben ilkinde 27 kg aldim. Kizim 2.900 dogdu. Eve geldigim gun 4 kg kaybetmistim. Geri kalan bana kalmistiBende tatilden dolayi 60.5 dan 63 e yukselmistim hep hayalimde zayiflayip hamile kalmak vardi ama maaleaef tatil dönüşü olduğu için olmadi
Ekmeği,pilavi makarnayi kestim artik.Çok kilo almak ne bize ne bebege yaricak.Zaten kaç kilosunu aliyor ki bebek.
Sen şuan kendini ve bebegini dusunmek zorundasin canim.Canım dikkat et kendine, bende de çok yoğun halsizlik varkızkardeşimin haftaya çarşamba düğünü var güya annemlere faydam dokunsun istiyorum ama hiç bir işe yarayamıyorum
Canım sen iyi oldu öyle şeyleri düşünme bence.Canım dikkat et kendine, bende de çok yoğun halsizlik varkızkardeşimin haftaya çarşamba düğünü var güya annemlere faydam dokunsun istiyorum ama hiç bir işe yarayamıyorum
Valla ben 1 hafta menopozlu gibi gezdimBen de ölçmedim canım da alnım sıcak gibi geliyor bazen normal mi acaba yaşayanınız oldu mu diye merak ettim
bence en iyisini yapıyorsun canım bazı hevesler bu durumlarda yasanmasanda olur diye düşünüyorumSen şuan kendini ve bebegini dusunmek zorundasin canim.
Benimde annemler köye ev yapti ne kadar gitmek istiyodum bayramda, temizlik yapip yerlestircektik. Ama bayrama bile gitmicem kendimi tehlikeye atamam
bende aksine kilo almak istiyorum Zayıf olduğum içinBende tatilden dolayi 60.5 dan 63 e yukselmistim hep hayalimde zayiflayip hamile kalmak vardi ama maaleaef tatil dönüşü olduğu için olmadi
Ekmeği,pilavi makarnayi kestim artik.Çok kilo almak ne bize ne bebege yaricak.Zaten kaç kilosunu aliyor ki bebek.
Haklısın canım, annem de öyle diyor. Sonuçta biz de anne olduk ya her ne kadar minik kuzular daha hareketlenip kendini belli etmese deSen şuan kendini ve bebegini dusunmek zorundasin canim.
Benimde annemler köye ev yapti ne kadar gitmek istiyodum bayramda, temizlik yapip yerlestircektik. Ama bayrama bile gitmicem kendimi tehlikeye atamam
Canım çok üzüldüm kayıplarına, Rabbim bu kuzuyu sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah kucağınaCanım sen iyi oldu öyle şeyleri düşünme bence.
Benim ilk gebeligimde ikizdiler ve doktorum sürekli yatıp dinlen diyordu. ilk ya bende acemiyim hicbirsey olmaz sanıyordum ama bin pişman oldum bebeklerini kaybettim.
O yüzden düşünme pek sen
Annem sizde gelin diyor, esim gidelim diyor. 2 yasinda kizim var. Birde gidicez sabit kalmicaz. 3 köylüyüz gez gez dur o köy yollarinda düşük yaparim vallabence en iyisini yapıyorsun canım bazı hevesler bu durumlarda yasanmasanda olur diye düşünüyorum
Çookk güldüm canımmValla ben 1 hafta menopozlu gibi gezdim
Agir kaldirmamaya calisiyorum ama günlük isleri mecbur yapıyorum. Sabah kizimla bi kalkiyoruz, kahvalti fasli, bulasik toplama, camasi as katla, supurge 1 yada 1.5 saat sürüyor. Sonra kizi uyutup biraz dinlenip yemek faslina girisiyorumKızlar günlük rutin işlerinizi yapıyor msnz yani yemek bulaşık toz alma vs .yeni hamileyiz evet ama bunları da yapmasak olmuyor
Ya korkuyorum Bnde bunları yaparken bişey olur diye .bide bu ayda yolculuk tehlikeli olur muAgir kaldirmamaya calisiyorum ama günlük isleri mecbur yapıyorum. Sabah kizimla bi kalkiyoruz, kahvalti fasli, bulasik toplama, camasi as katla, supurge 1 yada 1.5 saat sürüyor. Sonra kizi uyutup biraz dinlenip yemek faslina girisiyorum
Ben onceki yorumlarda da yazdim. Memleketim canakkale yakın ama bayramda gitmeyi dusunmuyorum. Ben kendimi hic riske atmak istemiyorum cunku 1 kizim var ve surekli yatamam. Kizima hamileyken 2 ay dolu dolu yattim. 4 kat merdiven çıkmamak icin anneme gelmedimYa korkuyorum Bnde bunları yaparken bişey olur diye .bide bu ayda yolculuk tehlikeli olur mu
Amin inşallah canim hepimizinkini inşallah ❤Canım çok üzüldüm kayıplarına, Rabbim bu kuzuyu sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah kucağına❤
Umarım bu seferki miniğin zamanında gelirBen doğumdan sonra takip edemedim erken doğum için hastaneye yatiruldim 3gun sonra doğum oldu bi iki gün daha yattım kızım 20 gün yakın yoğun bakımda yattı ondan sonra emme vs derken.
Birçok kişi doğumdan sonra devam etti beslenme ek gıda dönemi bile yazanlar oluyorDu arada girip bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?