2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende aynıyım keseyi gorim diye zor bekledim şimdi de kalp atışını duyim diye bekliyom daha doğrusu beklemiyorum
Nezaman gidicektin kalp atisi icin canim. Ben daha kese gormeyede gidemedm doktorum ikisini bir gorelim dedi hep kese hem.kalp atisi diye baya gec cagirdi zaman gecmek blmiyo

Bende aynıyım keseyi gorim diye zor bekledim şimdi de kalp atışını duyim diye bekliyom daha doğrusu beklemiyorum
keseyi ne zaman gördün
kaLP atışı için gün verdi mi?
ben hala keseyi görmedim çarşamba inşallah göreceğim

Nezaman gidicektin kalp atisi icin canim. Ben daha kese gormeyede gidemedm doktorum ikisini bir gorelim dedi hep kese hem.kalp atisi diye baya gec cagirdi zaman gecmek blmiyo
Normalde diğer hafta çağırdı da ben başka bir doktora gidecem persembe gunu

Kızlar göğüs ağrısı dayanılmaz olan var mı sabah kalkıyorum sanki darbe almışım nasıl ağrıyor

Neden sol acaba normalde sola yatmak saglikli degildir kalb sagligi icin en basta gebelikte dahada dikkat edilmesi gerekir buna diye dusunuyorum .
Arastirabilirsin..
Ben sola yatamadigim icin kizim iyi beslenemedi. Solda kan akisi daha iyi olduğu icin bebegin besin almasi daha iyi oluyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…