2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bende göğüs ağrısına ilk hamilelik den kalan emzirme aletlerini kullanarak cozum buldum. Ev içinde tabi
Dışarı çıkarken onun üstüne sutyen takıyorum gelince yine çıkarıyorum
Aslında bi çok mesajı okuyorum ama mesaj yazmak ayrı bir dert.
Sürekli reklam geliyor sayfa kayıyor birine cevap yazınca başka sayfaya atıyor beni .

Sizin ilk çocuk kaç haftalık doğdu

Nefes darligi ceken var mi arkadaslar tum gun iyiyim bir ara nefes cok almak ostiyorim siz de de oluyor mu bu arada 2 temmuz da tranaferim yapildi kac haftalik oluyor

Ağır iş yapma, itme, çekme.
Ev süpürmekten bir şey olacağını sanmam ama acayip yorucu oluyor.
İnsan ilkinde sakınıyor da sonrakinde ne yazık ki mümkün değil :/
Evet ilk olduğu için acemiyim biraz.herhangi bir durumda normal mi değil mi diye hep düşünüp duruyorum

maşallah fıstığa

Merhaba. Ben de hareket ederken çok dikkat etmeye kendimi yormamaya çalışıyorum ilk gebelik tabi bi de daha evhamlı oluyor insan bilmediği bir yolculuğa çıkıyor :) göğüs hassasiyetim ve kasik agrım dışında bi belirtim yok. Bi de asiri yorgunluk hissi var hep yatmak istiyorum. ben 5+5 deyim. Geçen hafta 4+5 'te kese falan görünmedi hcg de düşüktü. Bu hafta çağırdı doktor değer yükselince. ınsallah keseyi görürüm kalp atışıni da duyar miyim ki?

Son düzenleme:
Kızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?

Sağol canım aydınlattığın için inş sadece hormonlardandır benim 3. Gebeliğim

Kızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?

9 gün erken bence rahime ulaşıp kanda hcg nin yükselmesi zaten 10 gün sürüyormuş beklemelisin. Ben tahmini yumurtlamadan 15 gün sonra öğrendim

9 gün erken bence rahime ulaşıp kanda hcg nin yükselmesi zaten 10 gün sürüyormuş beklemelisin. Ben tahmini yumurtlamadan 15 gün sonra öğrendim

15 güne kadar idrar testi yapmışmıydın yoksa 15. Günü bekledin mi? Kızımda adetime 5 gün kala çıkmıştı o yüzden umudum azaldı

Ben de aynı durumdayım yarın gideceğim inş keseyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…