- 16 Mayıs 2019
- 693
- 954
- 18
- 41
Ben ilk haftalarda başladım kilo almaya bu gidişle kaç kilo ile doğuma girerim Allah bilirInşallah canim bende 71le hamile kaldim ama henüz o kadar cok kilo almadim normalde daha hızlı kilo alıyordum hamilelikte durdum biraz cok şükür
Benim de 4 birim yüksek çıkmıştı 2.ayımda, doktorum sağolsun ödümü patlatmıştı, baya araştırmıştım o yüzden :) tek başına alt yüksekliği bir anlam ifade etmiyor diye hatırlıyorum. Karaciğerde bir sorun varsa birkaç değere birden bakılıyor ve genelde bir ilacın uzun süre kullanımından kaynaklanıyor. Folik asit, kan ilacı vs hamilelikte kullanılması gereken ilaçlar bile tetikleyebiliyormuş. Ama zaten hamilelik de karaciğer enzimlerinin patlamasına sebep oluyor. Muhtemelen size takviyeleri bıraktıracaklar. Canınızı sıkmayın düşer inşallah.İyi akşamlar herkese bugün baş dönmem ve ağrılarımdan dolayı gittim hastaneye ALT değerim 192 çıktı karaciğer enzimlerimde yükselme. neden tabii belli değil belki multivitamin ilaçlarından kaynaklı. Yarın sabah sarılık değerleri için yeniden kan tahlili vereceğim. Yaşayan var mı acaba
bende yanlis hatirlamiyorsam 150 falan di hamilayken dr onemli degil demistiözelden yazdım ama görmedin sanırım. yassı epitel 120 çıktı bende. 120 çok değil mi? çok rahatlattınız beni ama bunu da sormak istedim :)
Almadim ama komşum ikili testi renkli ultrasonla yaptirmisti 280 demisti. Yinede arayip ordan da fiyat alcam
Kızlar ben de sefaköy medipole gidiyorum. Muayene ücretiyle birlikte 400 tl fiyat verdiler bilginiz olsunSefakoy medipolden fiyat aldinizm detayli icin
Benim sebebim kesinlikle vitamin artık içmeye ara verdim. Fazla kilo hayatımı zorlaştırıyor. Öğretmenim sürekli 3 kat in çık ayakta dur. Daha 4 ay çalışacağım kendimi düşünüp vitamine ara verdim. İnşallah kilo alımım normale dönerEvet bende anlamiyorum biranda kilo almaya basladim62ile transfer oldum 1-2 hafta sonra 63.5 cikmaya basladim heralde odem yaptim regl gunu gecince. Suana kadar o sekilde gidiyordu bikac gun icinde 66 oldum
Oyy fazlaymış :)) nisa da da o civardadir zaten.ben yine veraya giderim :Kızlar ben de sefaköy medipole gidiyorum. Muayene ücretiyle birlikte 400 tl fiyat verdiler bilginiz olsun
Ben de 57buçuk ile hamile kalıp 61.5 oldumBenim sebebim kesinlikle vitamin artık içmeye ara verdim. Fazla kilo hayatımı zorlaştırıyor. Öğretmenim sürekli 3 kat in çık ayakta dur. Daha 4 ay çalışacağım kendimi düşünüp vitamine ara verdim. İnşallah kilo alımım normale döner
Bu sene ekstradan tatiller olacak ya belki az da olsa rahat ederiz. Bir de sömestr tatilinden sonra başladığımız zaman 1 ay gibi bir süre olacak son 3 haftaya. Bence başarabilirizBen de 57buçuk ile hamile kalıp 61.5 oldumGeçen hafta hiç almadım ama ondan önceki hafta 1 kilo almıştım. Ben de neden olduğunu çözemedim. 3 hafta kalana kadar çalışma hayalim vardı dönemi kapatayim diye ama şimdi o kadar gözümde büyüyor ki, nöbetten muaf olmayı bile dört gözle bekliyorum. Karnım kocaman, yürürken daha şimdiden ördek gibiyim. Çocuklar yürüyüşümden anlamış hamileliği. İnşallah dayanabilirim. Oğlumda 30.haftadan itibaren calisamamistim
Sonucunuz neşir acabaNıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
cok var yaptiran bende yaptirdim...Arkadaşlar yaa nipt , fetal DNA testi testi yaptıran yok mu
Doktor ismi nedir acabaKızlar ben de sefaköy medipole gidiyorum. Muayene ücretiyle birlikte 400 tl fiyat verdiler bilginiz olsun
Insaallah bende cok korkuyorum almaktan calisiyomussun hareket ediyosundur yine ben evdeyim surekli alirsam da yuzden aliyorum daha yeni 11 kilo vermistm 4unu geri aldim neredeyse simdiden . yani alicaz baska secenek yok saglikla kucagimiza alalim onemli olan o tabikide yinede enaz rakamla dogum yapmak cogumuzun en buyuk isteklerinden biridir :) insaallah oyle olur ben enfzla 10-11 kilo hayal ediyorum bakalim tutarsaBenim sebebim kesinlikle vitamin artık içmeye ara verdim. Fazla kilo hayatımı zorlaştırıyor. Öğretmenim sürekli 3 kat in çık ayakta dur. Daha 4 ay çalışacağım kendimi düşünüp vitamine ara verdim. İnşallah kilo alımım normale döner
bende yanlis hatirlamiyorsam 150 falan di hamilayken dr onemli degil demisti
ben yaptırdım. Ankarada olduğum için kanı genoksun yerine gidip verdim. Salı verdim pazartesi sonucum çıktı. Yani salıyı saymazsak 6 iş günü içinde çıktı. Temiz çıkar inşallah sizin de hayırlısıylaNıpt yaptıran var mı. Genoks nifty. Sonucunuz kaç günde çıktı benim buhün 9.gün hala çıkmadı
Ben 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyordurduramıyorum şu an inşallah böyle devam etmez
Risk neydi benim kanda çıktı 1:137 normalde 1:250 olması gerekiyormuş en azcok var yaptiran bende yaptirdim...
marka firma ve ozelliklerini sorucaksan ben cok anlamiyorum doktorum bir firma ismi verdi ben direk orda yaptirdim... sonuclar 10 is gunu icinde geliyor..
fiyat da 2900 tl idi...
İnşben yaptırdım. Ankarada olduğum için kanı genoksun yerine gidip verdim. Salı verdim pazartesi sonucum çıktı. Yani salıyı saymazsak 6 iş günü içinde çıktı. Temiz çıkar inşallah sizin de hayırlısıyla
Aynen canım özele gittikçe alıyorum zatenHatira kalmasi açısından güzel oluyor canım .
Tabi evet özel de vermişler Di bana
Hayırlı sağlıklı olsun da bol bol fotoğraf çekersin kucağına alınca
İnsallahhh diledigimiz gibi olur.. FazlaÖnemli olan son 2 ay o zaman en cok kilo alınıyormus o zamana kadar 1 2 kiloyla gitsem yeter bana
Sorun plesantanin asagida olmasindab ziyade eger doktor kontrolundeyseniz, kesenin ragim agzi(cervix) e mi yakinken olustugu veyahut rahimin tam tavanindami oldugunu bilir.. Rahim kucuk oldugu icin asagida basi yapiyor.. Zamanla yukariya dogru cikiyor legen kemiklerine geciyor.. ben19. Haftamdayim gobek deligimin biraz altinda hissediyorum.. eskiden ic camasirimi ne bilim pijamamdan rahatsiz oluyordum beli sikiyo diye simdi rahatim.. zamanla gececek hic endise etme balımŞimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım.doktor zamanla yukarı çıkar zaten dedi.ama internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu.İnşş ilerleyen haftalarda cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?