Cikar mi acaba o sarı lekeler bazıları çıkmaz diyorKosla ve camasir suyuyla sari kıyafetleri makinada bekletcem bu gece. Ayirdiklarimin yarisinda sari leke varmiş cok mutsuzum :'(
Ya hayirlisiyla kuzucuklarim yerinde durursa son iki ay kilo almayi dert etmiyorum... ama cogul gevelikte erkeb dogum hep bi riskÖnemli olan son 2 ay o zaman en cok kilo alınıyormus o zamana kadar 1 2 kiloyla gitsem yeter bana
Aklina öyle şeyler getirme sen Allahin izniyle alirsin kuzucuklarini kucağına merak etmeYa hayirlisiyla kuzucuklarim yerinde durursa son iki ay kilo almayi dert etmiyorum... ama cogul gevelikte erkeb dogum hep bi risk
Benn isisiriim onu... bu kadar renk cumbusunun icinde tutupta babaya cekmez insallahBana da herkes göz rengi kime çekcek acaba diye soruyorArkadaşlarım gözleri sana benzer inşallah diye sua ediyorlar hep benim gözlerim ela-yeşil arası. Eşimin gözleri kahverengi. Babamın ve kayınpederimin gözleri mavi. Erkek dayıya çeker derler, dayıya çekerse de yeşil olur. Ama bu kadar renk arasında kesin babasına çekip kahverengi gözlü olur benim oğluşum
Canım 5. aydan sonra daha çok dinlenmeliyiz.Ya hayirlisiyla kuzucuklarim yerinde durursa son iki ay kilo almayi dert etmiyorum... ama cogul gevelikte erkeb dogum hep bi risk
Kuzummm hic endiselenmemekle birlikte saglik ocaginda yakin zamanda kan verdin mi? Vermediysen yerinde olsam once bi kan verirdim.. belki sende erkendeb magnezyum, kalsiyum, d vit eksikligi baslamistir.. multivitamin d vitamini kansizlik icin ilac kyllaniyormusun? Tahlillerini al eline sonra git doktoruna gorun.. icin rahat etsin.. ayakta cok kalmaktan sabit durmaktan da kaynaklaniyor yani..Kizlae herkesin bir yeri agriyor gordugum kadariyla :) Benimde gobek deliginin sag tarafindan 3-4 parmak yanimda bir agri oluyor . orda gerilme gibi yada sanki icerde sert bisey var ordan cikicak gibi oturamiyorm.yatamiyorum sekilden sekile giriyorum 3 gundur vardi bugun olucakmi bakalim genelde aksamlari oluyor. Sebebini anlayamadim esime de en ufak bisey desem korkuyor yada bana kotuyu cagirma iyiydi gecen hafta bisey olabilirmiki hemen ya falan diyor surekli pozitif olmak istiyor cok ugrastik bu bebis icin simdi mutlu olasi var hep bende onu uzmemek icin cok soyleyemiyorum. Hepimize gecmis olsun :)
Ben emzirme yastigi varya ondan aldim.. simdilik kullanmadim ama iyi olacaga benziyor.. yuvarlakla bacaginin arasina sok arkadan one kadar destek yapar . Hem emzirirkende cocuk sirtina ilerde destek olur diyede aldim. Ebebekten aldm benYa kızlar her gece ayni sıkıntı bildiğiniz sirt bacak ve omuz agrisindan uyuyamiyorum hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mi hangisini aldiniz artik almayi düşünüyorum tecrübelerinizi paylasir misiniz
Benimde böyle bir çıkıntı görünüyordu. Ama başka pozisyona geçince kayboluyordu. Doktorda buyüzden çok kararsız kaldı. Hiç emin olamıyor ama en son baktığında bacak arasında kordonda olmasına rağmen kız dediYarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gidersize oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlar Eki Görüntüle 2541913
Evet erken dogumda neler yasadin? Sikintilarin neydi yada varmiydi? Bebek nasil geldi? Sumu akiyor? Nasil anlariz?Canım 5. aydan sonra daha çok dinlenmeliyiz.
Ben şimdiden kalkmiyorum yemek lavabo dışında.gün içinde biraz evde geziniyorum.
Doktorum herseyi yasakladı.Ama ben daha önce de erken doğum yaptığım için daha riskliyim.
Elimden geleni yapayım gerisi Allaha kalmış nasip leri varsa yeryüzüne gelecekler inşallah .
Amin canım inşallah çok sağolİnsallahhh diledigimiz gibi olur.. Fazla
Sorun plesantanin asagida olmasindab ziyade eger doktor kontrolundeyseniz, kesenin ragim agzi(cervix) e mi yakinken olustugu veyahut rahimin tam tavanindami oldugunu bilir.. Rahim kucuk oldugu icin asagida basi yapiyor.. Zamanla yukariya dogru cikiyor legen kemiklerine geciyor.. ben19. Haftamdayim gobek deligimin biraz altinda hissediyorum.. eskiden ic camasirimi ne bilim pijamamdan rahatsiz oluyordum beli sikiyo diye simdi rahatim.. zamanla gececek hic endise etme balım
Ben bundan düşünüyorum ama emzirme yastığı olarak da kullanıliyormuş daha sonra da daha destekleyeci gibi geldi ama bilemedimBen emzirme yastigi varya ondan aldim.. simdilik kullanmadim ama iyi olacaga benziyor.. yuvarlakla bacaginin arasina sok arkadan one kadar destek yapar . Hem emzirirkende cocuk sirtina ilerde destek olur diyede aldim. Ebebekten aldm ben
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Biran önce zaman geçsede kavuşsak bebişlerimizeBenn isisiriim onu... bu kadar renk cumbusunun icinde tutupta babaya cekmez insallahSaglikli olsunlar minnaklar yeter ya.. kanguri gibi kesemiz olsa soyle bi baksak geri koysak keseye istediginiz kadar durun caniniz sikilirsa disari bakin felan olsa.. bende bebeklerimi cook ozluyorum sagkicakla gelsinler
Bekliyorum bitirmesine az kaldi. Gece boyu beklettimCikar mi acaba o sarı lekeler bazıları çıkmaz diyor
Benim 16+1 de 178 gr demişti doktorum.Ya kızlar çok merak ediyorum bebeğiniz kaç gr ben zayıf olduğum için endişeleniyorum acaba zayıf mı diye sizde durumlar ne
Benim ikiz gebeliktı düşük tehlikem hep vardı,Evet erken dogumda neler yasadin? Sikintilarin neydi yada varmiydi? Bebek nasil geldi? Sumu akiyor? Nasil anlariz?
Benim doktorum riskli olduğu için perinatoloğa yönlendirdi. 450 lirakızlar detaylı ultrasonu kendi doktorumuz yapmıyor mu?
Kizlar bence cikcak yaaBekliyorum bitirmesine az kaldi. Gece boyu beklettim
Alla alla cok dikkat ediyorum.. ama diger hamileler kosuyor yuruyor aksam yuruyusu diyor.. evinde bi cocuk daha varsa onunla ilgileniyor.. normal insan gibiler.. cok ozenmistim.. benim hamileligimin basida riskli gecmisti kanama kusma... Allah yardimcimiz olsunBenim ikiz gebeliktı düşük tehlikem hep vardı,
ilk bebek keseyle birlikte geldi kanama olmadan su gelmeden.
Digeride enfeksiyon kaptigim için mecbur suni sanci verdiler.
Şimdi Rahim ağzı normal hersey normal görünüyo, ama ben yine de korkuyorum.
Dikkat ediyorum çok.
Sende kendine çok dikkat et kontrollerin sık olsun, rahim ağzı hep ölçülsun. İlerki zamanlarda da imkanın varsa, mecburi ihtiyaçlar dışında kalkma cnm.
Yaa beni dinleyin birde kadin doguma devlette erkenden gidin ve cocugumun sikintisi var olabilir diye perinatologa gosterin dedi kendisi risk almak istemedi o yuzden size geldim birde siz bakin diye.. devlet hastanesindenki doktorlarda mhrs sisteminden kirmizi alana gonderyor yada yesil alan diyorlar sistemlerinden... ve sizde ondan gun aliyosunuz ve gorunuyorsunuz detayli ultrason 23. Haftaya 24. Haftaya kadar bakilmasi gerekior son haftalrda bakilmasi zaten daha iyi.. her biseyi kocaman kocaman gozukuyor doktor icinde sizin icinde paranizida bebeginize salincak, otun halisi baska seylerle degerlendirin.. yazik gunah vallaBenim doktorum riskli olduğu için perinatoloğa yönlendirdi. 450 lirane yapalım minikler için ödiycez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?