2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benn isisiriim onu... bu kadar renk cumbusunun icinde tutupta babaya cekmez insallah Saglikli olsunlar minnaklar yeter ya.. kanguri gibi kesemiz olsa soyle bi baksak geri koysak keseye istediginiz kadar durun caniniz sikilirsa disari bakin felan olsa.. bende bebeklerimi cook ozluyorum sagkicakla gelsinler

Ya kızlar her gece ayni sıkıntı bildiğiniz sirt bacak ve omuz agrisindan uyuyamiyorum hamile yastığı hakkında ne düşünüyorsunuz kullanan var mi hangisini aldiniz artik almayi düşünüyorum tecrübelerinizi paylasir misiniz

Ya hayirlisiyla kuzucuklarim yerinde durursa son iki ay kilo almayi dert etmiyorum... ama cogul gevelikte erkeb dogum hep bi risk
Canım 5. aydan sonra daha çok dinlenmeliyiz.
Ben şimdiden kalkmiyorum yemek lavabo dışında.gün içinde biraz evde geziniyorum.
Doktorum herseyi yasakladı.Ama ben daha önce de erken doğum yaptığım için daha riskliyim.
Elimden geleni yapayım gerisi Allaha kalmış nasip leri varsa yeryüzüne gelecekler inşallah .

Kuzummm hic endiselenmemekle birlikte saglik ocaginda yakin zamanda kan verdin mi? Vermediysen yerinde olsam once bi kan verirdim.. belki sende erkendeb magnezyum, kalsiyum, d vit eksikligi baslamistir.. multivitamin d vitamini kansizlik icin ilac kyllaniyormusun? Tahlillerini al eline sonra git doktoruna gorun.. icin rahat etsin.. ayakta cok kalmaktan sabit durmaktan da kaynaklaniyor yani..

Ben emzirme yastigi varya ondan aldim.. simdilik kullanmadim ama iyi olacaga benziyor.. yuvarlakla bacaginin arasina sok arkadan one kadar destek yapar . Hem emzirirkende cocuk sirtina ilerde destek olur diyede aldim. Ebebekten aldm ben

Yarin kontrolu olanlar için umarım her şey çok güzel gider size oğluşumdan tatlı ve bi o kadar da komik bi fotoyla iyi geceler diliyorum kızlarEki Görüntüle 2541913
Benimde böyle bir çıkıntı görünüyordu. Ama başka pozisyona geçince kayboluyordu. Doktorda buyüzden çok kararsız kaldı. Hiç emin olamıyor ama en son baktığında bacak arasında kordonda olmasına rağmen kız dedi 21. Haftamda detaylıya gidicem. Orada kesin görünür heralde

Evet erken dogumda neler yasadin? Sikintilarin neydi yada varmiydi? Bebek nasil geldi? Sumu akiyor? Nasil anlariz?

Amin canım inşallah çok sağol

Ben emzirme yastigi varya ondan aldim.. simdilik kullanmadim ama iyi olacaga benziyor.. yuvarlakla bacaginin arasina sok arkadan one kadar destek yapar . Hem emzirirkende cocuk sirtina ilerde destek olur diyede aldim. Ebebekten aldm ben
Ben bundan düşünüyorum ama emzirme yastığı olarak da kullanıliyormuş daha sonra da daha destekleyeci gibi geldi ama bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20191005-102438.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_20191005-102433.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 23
Aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Biran önce zaman geçsede kavuşsak bebişlerimize

Evet erken dogumda neler yasadin? Sikintilarin neydi yada varmiydi? Bebek nasil geldi? Sumu akiyor? Nasil anlariz?
Benim ikiz gebeliktı düşük tehlikem hep vardı,
ilk bebek keseyle birlikte geldi kanama olmadan su gelmeden.
Digeride enfeksiyon kaptigim için mecbur suni sanci verdiler.
Şimdi Rahim ağzı normal hersey normal görünüyo, ama ben yine de korkuyorum.
Dikkat ediyorum çok.
Sende kendine çok dikkat et kontrollerin sık olsun, rahim ağzı hep ölçülsun. İlerki zamanlarda da imkanın varsa, mecburi ihtiyaçlar dışında kalkma cnm.

Alla alla cok dikkat ediyorum.. ama diger hamileler kosuyor yuruyor aksam yuruyusu diyor.. evinde bi cocuk daha varsa onunla ilgileniyor.. normal insan gibiler.. cok ozenmistim.. benim hamileligimin basida riskli gecmisti kanama kusma... Allah yardimcimiz olsun

Reactions: Eva
Benim doktorum riskli olduğu için perinatoloğa yönlendirdi. 450 lira ne yapalım minikler için ödiycez.
Yaa beni dinleyin birde kadin doguma devlette erkenden gidin ve cocugumun sikintisi var olabilir diye perinatologa gosterin dedi kendisi risk almak istemedi o yuzden size geldim birde siz bakin diye.. devlet hastanesindenki doktorlarda mhrs sisteminden kirmizi alana gonderyor yada yesil alan diyorlar sistemlerinden... ve sizde ondan gun aliyosunuz ve gorunuyorsunuz detayli ultrason 23. Haftaya 24. Haftaya kadar bakilmasi gerekior son haftalrda bakilmasi zaten daha iyi.. her biseyi kocaman kocaman gozukuyor doktor icinde sizin icinde paranizida bebeginize salincak, otun halisi baska seylerle degerlendirin.. yazik gunah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…