- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım.doktor zamanla yukarı çıkar zaten dedi.ama internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu.İnşş ilerleyen haftalarda cıkarPlasenta aşağıda olunca bir şikyatin oluyormuş canm ağrı falan
Guzel olur ayni gun olmasi :)21+4 te insallah. Kizimla aynı gun olsun istiyorum :)
Benim kizimda bana benim aileme cekerse renkli gozlu olur bakalm nasil bisey olucak :)Bende ins esim tarafina cekerde renkli gozlu olur diyorum :)
Insaallah duzelir canini sikma canimŞimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım.doktor zamanla yukarı çıkar zaten dedi.ama internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu.İnşş ilerleyen haftalarda cıkar
Hiç bozma moralini canm yerine gelir inşallahŞimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım.doktor zamanla yukarı çıkar zaten dedi.ama internetteki yorumları okuyunca moralim bozuldu.İnşş ilerleyen haftalarda cıkar
Kizlar ben doktora 19. Haftamda gitmeyi dusunuyorum daha sun 17+1 olduk ama bana gecen hafta detayli icin randevu al gibi bir bilgilendirme yapmadi 19. Haftada gidince soylerse gec kalmis olurmuyum detayli icin acaba kacinci haftalarda gidilir ve randevuyu bukadar erkenmi almak gerekiyor
Detayli icin istanbul avrupa yakasinda onereceginiz yer fiyat bilginiz var mi .
Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi
Ozaman 21 haftanin sonuna dogru aliyim ben . sen kacinca haftaya alicaksin canim
Böbrek agrisi olabilirmi? Benimde cok kasik agrilarim oluyordu. Böbrek buyumem varKızlar kasık ağrısından bahsetmişsiniz. Benimde sol kasığımdaki kemiğimin tam yanı sabahları ağrıyor. Tuvaletimi yapınca hafifliyor. Ama bazen tuvaletim olmayınca da bastırınca ağrıyor. Doktora sordum mesanen sıkışıyordur dedi. Ultrasonda bir risk görmedi. Ama benim haftalardır bu ağrı var arada geçiyor arada yine oluyor anlamadım.
Birde benim gece yatarken sağa sola dönerken anlık ağrılarım başladı. Kese baskı yapıyor heralde döndüğüm zaman.
ben simdi 16+3 teyim 19+4 te gitmis olucam. 18-23 hafta arası gidebilirsin dedi kendi doktorum
Aynı tarihlerimiz benimde ilk çocuk ama eminim o tarijte kaldıgıma gec döllenme benceBende adet olmam gereken 2 3gun once iliski oldu ama doktor hamilelik tarihi 2temmuz olarak soyledi ,arada 10gun oynuyor nerdeyse o zaman yumurtlama gunu gecmis mi oluyor gec dollenmemi acaba
Böbrek ağrısı olduğunu naaıl anlıycam canım? İsrar tahlilinse belli olur mu?Böbrek agrisi olabilirmi? Benimde cok kasik agrilarim oluyordu. Böbrek buyumem var
Teşekkürler canım evet detaylıymış benim dr öyle diyormuşOrgan taramasi dedigin detayli mi :) hayirli olsun
İnsAllah canım benim ya ilk ikisi normal oldu buda normal olsun istiyorum ha şu bir gerçek doğumlarım zor olduğu halde öyle istiyorum sezeryanya tabiki son çare ama inşallah normal olurBana da plasenta aşagıda dediler canım.İnşş yukarı çıkar
Benim bu gebelikte bobrek agrisi olmadan urolojiye gittim. Cunku kadin dogum doktorum kum döktüğüm icin ve sık enfeksiyon gecirdigim icin gitmemi istedi. Agri arada oluyor şuan nasil anlarsin bilemiyorumBöbrek ağrısı olduğunu naaıl anlıycam canım? İsrar tahlilinse belli olur mu?
Allah bağışlasın çok yakışıklı maşallahBuna bakın böyle olsun. Benim 2 numara Eki Görüntüle 2542202 Eki Görüntüle 2542202
Bahsettigin yer safra kesesi canim. Ultrasonla baktirirsan gorursun. Ozellikle ac kaldigin zamanlarda fln oluyorsa kesin safradir zaten. Kristallesme vardi bende, oncekinde belli etmisti de ordan biliyorum.Kizlae herkesin bir yeri agriyor gordugum kadariyla :) Benimde gobek deliginin sag tarafindan 3-4 parmak yanimda bir agri oluyor . orda gerilme gibi yada sanki icerde sert bisey var ordan cikicak gibi oturamiyorm.yatamiyorum sekilden sekile giriyorum 3 gundur vardi bugun olucakmi bakalim genelde aksamlari oluyor. Sebebini anlayamadim esime de en ufak bisey desem korkuyor yada bana kotuyu cagirma iyiydi gecen hafta bisey olabilirmiki hemen ya falan diyor surekli pozitif olmak istiyor cok ugrastik bu bebis icin simdi mutlu olasi var hep bende onu uzmemek icin cok soyleyemiyorum. Hepimize gecmis olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?