2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana da herkes göz rengi kime çekcek acaba diye soruyor Arkadaşlarım gözleri sana benzer inşallah diye sua ediyorlar hep benim gözlerim ela-yeşil arası. Eşimin gözleri kahverengi. Babamın ve kayınpederimin gözleri mavi. Erkek dayıya çeker derler, dayıya çekerse de yeşil olur. Ama bu kadar renk arasında kesin babasına çekip kahverengi gözlü olur benim oğluşum

Randevu tarihi bulmakta zorlanildigi icin erkenden aldiriyor dr randevuyu ilk kizimda da boyle yapmitik neredeyse 1 ay onceden randevu alabilmistim.

Detayli icin istanbul avrupa yakasinda onereceginiz yer fiyat bilginiz var mi .

Ben 500 tl ye; sislide ozel muayeneye gidicem ayni zamanda capa tipta; perinatoloji bolumunde doc dr. ibrahim kalelioglu birde prof dr recep has var birlikte calisiyorlar capa tipta zaten , o 7 ekime kadar kongredeymis ondan fiyat alamadim 7 ekimde birde onu arayip fiyat alacagim.

Sen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi

Vera tip in gelen reklam mesajlarini hatirladim tam yerini bilmiyorum ama surekkli mesaj geliyordu engelledim

Kızlar kasık ağrısından bahsetmişsiniz. Benimde sol kasığımdaki kemiğimin tam yanı sabahları ağrıyor. Tuvaletimi yapınca hafifliyor. Ama bazen tuvaletim olmayınca da bastırınca ağrıyor. Doktora sordum mesanen sıkışıyordur dedi. Ultrasonda bir risk görmedi. Ama benim haftalardır bu ağrı var arada geçiyor arada yine oluyor anlamadım.
Birde benim gece yatarken sağa sola dönerken anlık ağrılarım başladı. Kese baskı yapıyor heralde döndüğüm zaman.

Böbrek agrisi olabilirmi? Benimde cok kasik agrilarim oluyordu. Böbrek buyumem var

Kizlae herkesin bir yeri agriyor gordugum kadariyla :) Benimde gobek deliginin sag tarafindan 3-4 parmak yanimda bir agri oluyor . orda gerilme gibi yada sanki icerde sert bisey var ordan cikicak gibi oturamiyorm.yatamiyorum sekilden sekile giriyorum 3 gundur vardi bugun olucakmi bakalim genelde aksamlari oluyor. Sebebini anlayamadim esime de en ufak bisey desem korkuyor yada bana kotuyu cagirma iyiydi gecen hafta bisey olabilirmiki hemen ya falan diyor surekli pozitif olmak istiyor cok ugrastik bu bebis icin simdi mutlu olasi var hep bende onu uzmemek icin cok soyleyemiyorum. Hepimize gecmis olsun :)

Böbrek ağrısı olduğunu naaıl anlıycam canım? İsrar tahlilinse belli olur mu?
Benim bu gebelikte bobrek agrisi olmadan urolojiye gittim. Cunku kadin dogum doktorum kum döktüğüm icin ve sık enfeksiyon gecirdigim icin gitmemi istedi. Agri arada oluyor şuan nasil anlarsin bilemiyorum

Bahsettigin yer safra kesesi canim. Ultrasonla baktirirsan gorursun. Ozellikle ac kaldigin zamanlarda fln oluyorsa kesin safradir zaten. Kristallesme vardi bende, oncekinde belli etmisti de ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…