2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İyi akşamlar herkese bugün baş dönmem ve ağrılarımdan dolayı gittim hastaneye ALT değerim 192 çıktı karaciğer enzimlerimde yükselme. neden tabii belli değil belki multivitamin ilaçlarından kaynaklı. Yarın sabah sarılık değerleri için yeniden kan tahlili vereceğim. Yaşayan var mı acaba

Masallah Allah bagıslasın
Ben bu fotografa bakma olayına inanıyorum ben kızımda hep kendi bebekligime baktım her yere kendi bebeklik fotografımı koydum kızım bir dogdu minicik bir fark bile yoktu benim aynım hatta annemle catısmaya girdim bir ara itiraf etmesede benmisim gibi sahiplendi kızımı tribe falan giriyordu

Ben 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyor durduramıyorum şu an inşallah böyle devam etmez
Inşallah canim bende 71le hamile kaldim ama henüz o kadar cok kilo almadim normalde daha hızlı kilo alıyordum hamilelikte durdum biraz cok şükür

Bende öğretmenlik mezunuyum her sene kpss ile uğraştım bu yıl çift yıl en azından p3de n yüksek alıp düz memurluk zorlasam diyorum ama 4 yaş kızım var hamilelik halsizlik derken yaş 31 zaten düz memurluk için de zaman daralıyor
Eğer ki enerjik bir insan isen yaparsın canım 2cocukla atanan var içsel olarak sen istiyorsan %50 yaptın demektir
Sayisalin vardır doğuma kadar konuları bitirip doğum dan sonra deneme ile devam edebiliriz ben de bi enerji bulup baslamaliyim evde durup yemek programı Müge anlı bana göre değil

Bahsettigin yer safra kesesi canim. Ultrasonla baktirirsan gorursun. Ozellikle ac kaldigin zamanlarda fln oluyorsa kesin safradir zaten. Kristallesme vardi bende, oncekinde belli etmisti de ordan biliyorum.
Yok aksine aksam yemekten sonra oluyor genelde sabah oglen yok aksam cokta yemiyorum ama bu saatlerde sertlesme agri falan oluyor suan daha olmadi bakalm olmaz insaallah.

Yok aksine aksam yemekten sonra oluyor genelde sabah oglen yok aksam cokta yemiyorum ama bu saatlerde sertlesme agri falan oluyor suan daha olmadi bakalm olmaz insaallah.
Doktora gittiğinde mutlaka soyle tam sikayetin neydi ben farkedemedim. Apandisit falan olur Allah korusun ağrın olursa ihmal etme

Ben o duz beyaz zıbınlari falan camasir suyuna koyuyorum canım. Desenli ve lekelileri bende ayırdım napcam bilmiyorum :/

İnstagram da cbb diye sayfa var çok biliyoruz biz adı galiba
Orda her şeye pratik çözüm söylüyorlar
Biraz bakın isterseniz güneşe koyunca geçiyor muydu neydi.
Bende bu hafta cikaricam bakalım ne haldeler

Ben 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyor durduramıyorum şu an inşallah böyle devam etmez
Evet bende anlamiyorum biranda kilo almaya basladim 62ile transfer oldum 1-2 hafta sonra 63.5 cikmaya basladim heralde odem yaptim regl gunu gecince. Suana kadar o sekilde gidiyordu bikac gun icinde 66 oldum

Doktora gittiğinde mutlaka soyle tam sikayetin neydi ben farkedemedim. Apandisit falan olur Allah korusun ağrın olursa ihmal etme
Allah korusun dun biraz daha ilerlese gidicektim acile gercekten ama bakiym dinlicem kendimi gerekirse hemen bir doktora gidicem insaallah olmaz bidaha

İlk gebelik de 36 haftada ast alt yüksek çıktı
Gebelik kolestazı denildi
Ve erken doğum yaptırıldım 36+4
Bi ilacı onu kullanıyorsun 36 haftadan sonra doğum için hazırlanıyor.
Ama senin tanı bu olmayabilir doktor yorumlasin

Kosla ve camasir suyuyla sari kıyafetleri makinada bekletcem bu gece. Ayirdiklarimin yarisinda sari leke varmiş cok mutsuzum :'(

Ya birde kıyafetler resmen süt kokuyor :'( lohusaligim cok depresyonlu, çok agir gecmisti. O zaman duydugum kokular bana o gunlerdeki duygulari yasatiyordu. Kizim 8-9 aylikken yeni dogum olduğu zamanki kokuları duyar olmuştum falan. Ama bu akşam ne kadar özlediğimi farkettim. Bebişler dogunca cok zorlu bir surec bizi beklicek. Emzirme, eve yetisememe, kendine bakamamak... Uykusuzluk :) yine de o günler geride kalinca özlemek kalicak sadece..

Bu gece cok duygusalım. Sanirim cok doluyum. Kizimin kucukluk videolarina baktik bazilarina. Simdi cocuk olmuş resmen kendi akli fikri var bizi yonetiyor hanim. Neyse benden bugün bu kadar kapanisi yapalim uyuyalim biz artık cooook yorgunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…