Sefakoy medipolden fiyat aldinizm detayli icinSen nerdesin bilemiyorum fakat ben sefakoy vera tip merkezinde yaptirmistim kızımda. Yine orayi dusunuyorum. Yada sefakoy Medipol hastanesi. Vera da 280 tl denildi
Sac ve ten rengini istiyorum massallah :)Buna bakın böyle olsun. Benim 2 numara Eki Görüntüle 2542202 Eki Görüntüle 2542202
Fiyat alabilirsen benide bilgilendirirmisin canim :)
Buna bakın böyle olsun. Benim 2 numara Eki Görüntüle 2542202 Eki Görüntüle 2542202
Almadim ama komşum ikili testi renkli ultrasonla yaptirmisti 280 demisti. Yinede arayip ordan da fiyat alcamSefakoy medipolden fiyat aldinizm detayli icin
Benim kiz da ayni bal saçlıBuna bakın böyle olsun. Benim 2 numara Eki Görüntüle 2542202 Eki Görüntüle 2542202
Ben 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyorÖnemli olan son 2 ay o zaman en cok kilo alınıyormus o zamana kadar 1 2 kiloyla gitsem yeter bana
Inşallah canim bende 71le hamile kaldim ama henüz o kadar cok kilo almadim normalde daha hızlı kilo alıyordum hamilelikte durdum biraz cok şükürBen 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyordurduramıyorum şu an inşallah böyle devam etmez
Arkadaşlar fikir ve motivasyonunuza ihtiyacım var.. Kpss hazırlanıyorum. Memurluk istiyorum. Kendim evde soru çözmeye çalışıyorum zira benim evde bir de 2 yaşında cimcimem olunca, ne kadar disiplinli çalıştığımı tahmin edersinizDaha önce özel sektörde çalıştım. Bilgisayar mühendisiyim. Fakat çalışma saatleri vs şartlar ağır özelde. Hazırlık sürecimde bana tavsiyeleriniz var mı? Eşim sağolsun iyi biri fakat bu konuda çok destekçim olduğunu hissetmiyorum. O çalışmamam taraftarı. B grubuyum onun için çiftli yıllarda sınava girebiliyorum. Bu sene kısmet olursa bu sınavı başarmak istiyorum. Tabiki önce hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. Öneri ve motive edici sözlerinize çok ihtiyacım var, çok ama çok rica ediyorum esirgemeyin. Ataerkil bir ailenin geliniyim. Ozguvenim zamanla öyle torpulendi ki.. bu konuda eşimle ve ailesi ile de soyut olarak gizli bir savaş halindeyim.
Yok aksine aksam yemekten sonra oluyor genelde sabah oglen yok aksam cokta yemiyorum ama bu saatlerde sertlesme agri falan oluyor suan daha olmadi bakalm olmaz insaallah.Bahsettigin yer safra kesesi canim. Ultrasonla baktirirsan gorursun. Ozellikle ac kaldigin zamanlarda fln oluyorsa kesin safradir zaten. Kristallesme vardi bende, oncekinde belli etmisti de ordan biliyorum.
Yok canım devlet hastanesi maalesef foto bile vermedi
Doktora gittiğinde mutlaka soyle tam sikayetin neydi ben farkedemedim. Apandisit falan olur Allah korusun ağrın olursa ihmal etmeYok aksine aksam yemekten sonra oluyor genelde sabah oglen yok aksam cokta yemiyorum ama bu saatlerde sertlesme agri falan oluyor suan daha olmadi bakalm olmaz insaallah.
Ben o duz beyaz zıbınlari falan camasir suyuna koyuyorum canım. Desenli ve lekelileri bende ayırdım napcam bilmiyorum :/
Evet bende anlamiyorum biranda kilo almaya basladimBen 71 le hamime kaldım. 3 ay hiç almadım sonra 1-2 kilo aldım. Ama son 10 günde 3 kilo aldım ve her gün tartıya çıkınca kilom artıyordurduramıyorum şu an inşallah böyle devam etmez
Allah korusun dun biraz daha ilerlese gidicektim acile gercekten ama bakiym dinlicem kendimi gerekirse hemen bir doktora gidicem insaallah olmaz bidahaDoktora gittiğinde mutlaka soyle tam sikayetin neydi ben farkedemedim. Apandisit falan olur Allah korusun ağrın olursa ihmal etme
İyi akşamlar herkese bugün baş dönmem ve ağrılarımdan dolayı gittim hastaneye ALT değerim 192 çıktı karaciğer enzimlerimde yükselme. neden tabii belli değil belki multivitamin ilaçlarından kaynaklı. Yarın sabah sarılık değerleri için yeniden kan tahlili vereceğim. Yaşayan var mı acaba
İnsan en basta kendisinin doktoru oluyo canim. Sen kendine bak duruma gore esinede söyle aman söylemeyim demeAllah korusun dun biraz daha ilerlese gidicektim acile gercekten ama bakiym dinlicem kendimi gerekirse hemen bir doktora gidicem insaallah olmaz bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?