2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Avrupa yakasında detaylı için perinatolog bulan varmı acaba uygun fiyatlı 600 tl altı bulamadım

Selam kızlar benim akıntım arttı biraz. Şeffaf sulu ve kokusuz normal mi sizce gunde 3 kez camasir degistiriyorum 2 gundur

Ben hamile oldugumdan ilk o akıntıdan şüphelenmiştim su gibi geliyordu. Hala arada öyle, arada süt kesiği gibi geliyor. Ben doktora söyledim, koku ve kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Avrupa yakasında detaylı için perinatolog bulan varmı acaba uygun fiyatlı 600 tl altı bulamadım

Benim doktorum kendi çekiyor muayeneyle beraber 365 lira

Kızlar bide sağ gözüm kanlandı çok fena sizde de oldu mu hiç? Çok korkuyorum kucuktu buyumus

Benim geçen şiddetli kusmamdan sonra hafif noktalar şeklinde kanlandı. Sonra geçti. Öyle bir kusma, zorlanma vs. olduysa olmuş olabilir
Kusma fiks canım zorlanma da oluyor haliyle. Belki de ondandir ama epey buyumus kucuktu hala karsidan bakinca anlasilmiyor ama elimde acinca anliyorum

Perinatologmu acaba hangi hastane?

Benimde sarı var yine idrar enf var galiba biktim artik. Kokusuz ve seffafsa normaldir bence. Su diye dusunuyosan su olsa anlarsin farklilik olduğunu. Yine de cok devam ederse doktoruna danis canim
Cnn benim de c9knalimtim vardı pantolonuma geçecek kadar dr uma mesaj attim bana vajinal hap önerdi 2 taneydi hemen geçti

Bunlar 150 200 lira bunda marka yok diye 60 liraymis aslinda 150 200 olsa almazdim ama bilemedim U seklindeki coj büyük dediği gibi onu almam esime yer kalmaz yatakta
Bende yan yatma yastigi diye bisey var hamilelere ozel degil 45 x 145 cm gibi bi boyu var ince uzun cubuk gibi. Onunla yatarken bile cok farketti bacaklarim dinleniyor ve daha kolay yan yatıyorum ama ince uzun olmasina ragmen o bile yatakta cok yer kapliyor. Gece bi de hem onu hem yorgani cekince esime ne yer ne de yorgan kalıyor, surekli yorgan kavgasi yapiyoruz. Baktim dun battaniye bulmus kendine benden umidi kesip bi de burada havalar da sogudu, gunduz 9 derece gece kalorifer yakmaya basladik, haliyle yastik yorgan kavgamiz buyuk.
Istersen bacak arana normal bi yastigi uzunlama koyup dene once, baktin iyi geliyor sonra bakarsin hamile yastigina da.

Kendimi surekli cok yorgun hissediyorum, bir de kizim çarşambadan beri atesli olunca hepimizin uykular bölük porcuk oldu. Esime kalsa hic hareket etmiyorum, surekli beni elestiriyor neden yorgunum diye. Su erkekler de hamile olsalar da hani su sureci bi yasasalar diyorum bazen isim masa basi olduğu icin ona göre yorulmak icin hic bi sebebim yok, sabahtan aksama kadar oturuyorum. Ama daha durdugum yerde gozlerim kapanıyor, gel de anlat..

Kızlar vajinama içerden bişey baskı yapıyor sanki ve kramp giriyor 2 gündür hiç rahat hareket edemiyorum ben oufff hergun yeni birşey çıkıyor

Denedim onu bitane de sırtıma koydum dediğin gibi eşime yer kalmadi bayadir ayrı yorgan battaniye kullaniyoz zaten

Kızlar benim karnıma arada bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor normal mi acaba. Ve hala hareketlerini hissedemeden bebeğimin

Valla ben de bilmiyorum ama iki hamileliğin de de son 3 ay falan hurma yedim. Bir de ikinci hamileliğin de oğlum 1e gidiyorum son bir hafta yürüyerek onu getirip götürdüm. Çatımda hafif acıma vardı o kadar

Ben ilkinde sadece 15 aldım ama sanırım yaşımında etkisi var artık. Bu ay kontrollü beslenmeyi deneyeceğim bakalım

Haklısın canım ama benim bulunduğum yerde devlet hastanesi 2li 3 lü test bile yapmıyor. Ultrasonları okadar iğrençki hiçbirley görünmüyor
Bebegimm oyle dusunme ... sen ilcedeysen seni en yakin perinatolog nerdeyse oraya sevkini yapiyor merkezde be bilim orda burda.. nerdeyse... Perinatologlarda en mukemmel cihazlar oluyor.. ve genelde sehirde iki uc perinatolog oluyor istanbul ankara izmir antalyada yasamiyorsan oralarda daha fazla, nufusa gore cunki... neyse ilcedeysende seni sehirdeki devlet hastanesine sevk eder.. e bir dene... kalan parayada anakucagi al bendeb demesi.. sikintilari var bebegin uzman perinatolog mu oyle bisey dedi kendi doktrum bende size geldim bana yardimci olun endiseleniyorum dersin.. direkt sevk ediyor burdakilar.. ordada iyoe olur hastaneden gun aluyorsun mhrsden hocaya .. bunlar uzmanlik alani zaten yuksek riskli gebelik... butun monitorlari iyi olmaliki detayli bakabilsinler.. sen bi arastir nerde varmis diye yaz bak... e ben ugrasamam cok bitkinim diyorsan ben kusa kusa ugrastim.. zaten kulfetl hep ozellerde gozukuyorum.. test tahlil akillandim saglik ocaginda tahlil yaptirip doktora gistermeye basladim ilaclarimi saglik ocagindan yazdirdim... napalim bendeki bide ikiz.. Allah onlara saglik versin..

Yaa sana helal olsun Masallahhh Ama her kadin bir olmuyor anladigim kadariyla normal yaptin bu isleri Valla oyle kadin olmak isterdim ama ikiz bendekiler ne yasicam hic bilemiyorum kestiremuyorum... hep planli yasadigim icin bunda onumu gorememek beni hep derde sokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…