- 7 Ağustos 2015
- 186
- 146
- 103
- 33
Selam kızlar benim akıntım arttı biraz. Şeffaf sulu ve kokusuz normal mi sizce gunde 3 kez camasir degistiriyorum 2 gundur
Avrupa yakasında detaylı için perinatolog bulan varmı acaba uygun fiyatlı 600 tl altı bulamadım
Benimde dün vardı dediğin gibi bugün yok . Ama vajinam kasiliyor 2 gundur . Nirmaldir herhalde .Selam kızlar benim akıntım arttı biraz. Şeffaf sulu ve kokusuz normal mi sizce gunde 3 kez camasir degistiriyorum 2 gundur
Bende de çok oluyo bazı gunlerBenimde dün vardı dediğin gibi bugün yok . Ama vajinam kasiliyor 2 gundur . Nirmaldir herhalde .
Benim geçen şiddetli kusmamdan sonra hafif noktalar şeklinde kanlandı. Sonra geçti. Öyle bir kusma, zorlanma vs. olduysa olmuş olabilirKızlar bide sağ gözüm kanlandı çok fena sizde de oldu mu hiç? Çok korkuyorum kucuktu buyumus
Kusma fiks canım zorlanma da oluyor haliyle. Belki de ondandir ama epey buyumus kucuktu hala karsidan bakinca anlasilmiyor ama elimde acinca anliyorumBenim geçen şiddetli kusmamdan sonra hafif noktalar şeklinde kanlandı. Sonra geçti. Öyle bir kusma, zorlanma vs. olduysa olmuş olabilir
Çay kompresi yapabilirsin. Bence iyi gelir. Kanlanma için hiç denemedim ama iyi geleceğini düşünüyorum, denemekte fayda varKusma fiks canım zorlanma da oluyor haliyle. Belki de ondandir ama epey buyumus kucuktu hala karsidan bakinca anlasilmiyor ama elimde acinca anliyorum
Ben hamile oldugumdan ilk o akıntıdan şüphelenmiştimsu gibi geliyordu. Hala arada öyle, arada süt kesiği gibi geliyor. Ben doktora söyledim, koku ve kaşıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi
Benim doktorum kendi çekiyor muayeneyle beraber 365 lira
Cnn benim de c9knalimtim vardı pantolonuma geçecek kadar dr uma mesaj attim bana vajinal hap önerdi 2 taneydi hemen geçtiBenimde sarı var yine idrar enf var galiba biktim artik. Kokusuz ve seffafsa normaldir bence. Su diye dusunuyosan su olsa anlarsin farklilik olduğunu. Yine de cok devam ederse doktoruna danis canim
Bende yan yatma yastigi diye bisey var hamilelere ozel degil 45 x 145 cm gibi bi boyu var ince uzun cubuk gibi. Onunla yatarken bile cok farketti bacaklarim dinleniyor ve daha kolay yan yatıyorum ama ince uzun olmasina ragmen o bile yatakta cok yer kapliyor. Gece bi de hem onu hem yorgani cekince esime ne yer ne de yorgan kalıyor, surekli yorgan kavgasi yapiyoruz. Baktim dun battaniye bulmus kendine benden umidi kesipBunlar 150 200 lira bunda marka yok diye 60 liraymis aslinda 150 200 olsa almazdim ama bilemedim U seklindeki coj büyük dediği gibi onu almam esime yer kalmaz yatakta
Avrasya Hastanesi Atilla Okur. Kendisini araştırırken birisinin riskli gebelik için ona gittiğini okumuştum. O alanda da yetkinliği var sanırım.Perinatologmu acaba hangi hastane?
Denedim onu bitane de sırtıma koydum dediğin gibi eşime yer kalmadiBende yan yatma yastigi diye bisey var hamilelere ozel degil 45 x 145 cm gibi bi boyu var ince uzun cubuk gibi. Onunla yatarken bile cok farketti bacaklarim dinleniyor ve daha kolay yan yatıyorum ama ince uzun olmasina ragmen o bile yatakta cok yer kapliyor. Gece bi de hem onu hem yorgani cekince esime ne yer ne de yorgan kalıyor, surekli yorgan kavgasi yapiyoruz. Baktim dun battaniye bulmus kendine benden umidi kesipbi de burada havalar da sogudu, gunduz 9 derece gece kalorifer yakmaya basladik, haliyle yastik yorgan kavgamiz buyuk.
Istersen bacak arana normal bi yastigi uzunlama koyup dene once, baktin iyi geliyor sonra bakarsin hamile yastigina da.
Valla ben de bilmiyorum ama iki hamileliğin de de son 3 ay falan hurma yedim. Bir de ikinci hamileliğin de oğlum 1e gidiyorum son bir hafta yürüyerek onu getirip götürdüm. Çatımda hafif acıma vardı o kadarOff bu açılma nasıl oluyor ya çok merak ediyorum. Şimdi ben hamile yogasına başlamak istiyorum. Spor yapınca açılır diyorlar bazısıda ben bütün hamileliğimde yattım sancısız açılmam oldu diyor. Nasıl olcak çok merak ediyorum.
Ben ilkinde sadece 15 aldım ama sanırım yaşımında etkisi var artık. Bu ay kontrollü beslenmeyi deneyeceğim bakalımbende ilk ogrendigimde cok hizli kilo aldim 4 kg hemen aldim 2 aydir kilom sabit ben sook oldum ama gobegim cikti kiyafetlerim olmuyor anlamadim bu isi dr un tartisiyla tartiliyorum hep. Kizimde 27 kilo almistimTam verdim dedim hamile kaldim yeni diyetten ciktim kesin cok alirim dedim ama bir iki ayda 1-2 kg alsam kizim kadar cok kilo almak istemiyorum cok zor vermistim
Bebegimm oyle dusunme ... sen ilcedeysen seni en yakin perinatolog nerdeyse oraya sevkini yapiyor merkezde be bilim orda burda.. nerdeyse... Perinatologlarda en mukemmel cihazlar oluyor.. ve genelde sehirde iki uc perinatolog oluyor istanbul ankara izmir antalyada yasamiyorsan oralarda daha fazla, nufusa gore cunki... neyse ilcedeysende seni sehirdeki devlet hastanesine sevk eder.. e bir dene... kalan parayada anakucagi al bendeb demesi.. sikintilari var bebegin uzman perinatolog mu oyle bisey dedi kendi doktrum bende size geldim bana yardimci olun endiseleniyorum dersin.. direkt sevk ediyor burdakilar.. ordada iyoe olur hastaneden gun aluyorsun mhrsden hocaya .. bunlar uzmanlik alani zaten yuksek riskli gebelik... butun monitorlari iyi olmaliki detayli bakabilsinler.. sen bi arastir nerde varmis diye yaz bak... e ben ugrasamam cok bitkinim diyorsan ben kusa kusa ugrastim.. zaten kulfetl hep ozellerde gozukuyorum.. test tahlil akillandim saglik ocaginda tahlil yaptirip doktora gistermeye basladim ilaclarimi saglik ocagindan yazdirdim... napalim bendeki bide ikiz.. Allah onlara saglik versin..Haklısın canım ama benim bulunduğum yerde devlet hastanesi 2li 3 lü test bile yapmıyor. Ultrasonları okadar iğrençki hiçbirley görünmüyor
Yaa sana helal olsun MasallahhhBen ikisini de eken doğum yaptım. Birinde bayrama memlekete gittik. 34 haftalık tı. Akşamına suyum geldi birkaç saat sonra sancılar. Çok şükür küvezde kalmadı. İkinci 37 haftalık doğdu onda da suyum geldi veeeee doktora gittik çoookk hiç sancısız 8 cm açılmış ki benim canım çok kıymetlidir. 2 saat sonra sancı başladı var doğdu. 3. Kuzum da kolay olur inşallah. Maşallah deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?