Evet canım okadar çok ihtiyaç çıkıyorki çoğu yapılan şeyler luzümsuz geliyor insanaAynenn kuzu yaa ... bebisimizin ihtiyaclarini godeririz... ya belkide vebdeb kaynakli ozelde doktorlara para vermiyorum gibi birde tarama testinizi yaptirin (benimki ikizde) sonra sansa birakmayin dedi doktorum nifty testimi ne kanlari yurt disina gidiyor herbbiri 3000 tl ya aldircami bilsem girisirim ama Allahimdan ne geldiyse raziyim diyorum.. bosuna aklima kotu seyler gelmeye basladi son gunlerde.. neyse sonra Allahtan geciyor onlarin kipirdanisini hissettikce rahatliyorum.. aynen boyle bir platform olmasida cok iyi... bilmedigim o kadar sey varki... deneyim tecrube sahibi olamamak baska bisi..
Siz doktor musunuz ?????Vajina kasilmasi niye normal olsun ki.. 16. Haftada ... cok dik oturmayin ayaklarinizin altina bisey koyun ve yatma pozisyonunda dinlenin.. ilk gebelikse vucut biyle tepki verir ama... bebek tutunma yeri rahim agzinami yakindi yoksa tavanina mi? Ara ara sızı gibi gelip geciyorsa rahim genislemesinden kilcal damarlardan da olabilir ama kasilma kramp normal degil. Magnezyum eksikliginiz mi var? Kalsiyum veyahut d vuramini kullaniyomusunuz gebeligin basinda kusma bulantilariniz varmiydi? Tiroid hormonunuz neydi? Tahlil yaptiriyormusunuz her ay? Saglik ocaginda kendiniz tahlil verin ve doktorauna gottniz zamanlarda gosterin.. onemsenecek bisey yoktur. Bakin ozelde doktorlar istemiyorlar bazisi istiyor ama her ay rutin kan verin yada 1.5 ayda bir
Veteriner hekimim ama hekim olarak degil bu konuda ablam esim dostum cevremdekilerden ve belki yasadigim seylerden de olabilir.. Yardimci olmak istedim.. Her zaman doktorunla kontakt kur.. kasilma normal degil. Belki sen adini oyle ifade ediyorda olabilirsin genelde dr lar kasilma kramplarda magnezyum veriyorlar. Ve tahlil yaptirmanda rutin bir ay da yada 1.5 ayda bir fayda var.. kimse takip istemiyorsa kusma bulantin yoksa bir iki tup kandan bisey olmaz .. keske banada birileri boyle deselerdi bazen ihtiyacin oldugu zaman pek yardimci olacak kimse olamayabiliyorSiz doktor musunuz ?????
Direk normal değil dediniz o yüzden sordum . Tabiki takip önemli. Ama burda kimsenin dediği teşhis olamaz sadece moral bozar. Teşekkür ederim yine de .Veteriner hekimim ama hekim olarak degil bu konuda ablam esim dostum cevremdekilerden ve belki yasadigim seylerden de olabilir.. Yardimci olmak istedim.. Her zaman doktorunla kontakt kur.. kasilma normal degil. Belki sen adini oyle ifade ediyorda olabilirsin genelde dr lar kasilma kramplarda magnezyum veriyorlar. Ve tahlil yaptirmanda rutin bir ay da yada 1.5 ayda bir fayda var.. kimse takip istemiyorsa kusma bulantin yoksa bir iki tup kandan bisey olmaz .. keske banada birileri boyle deselerdi bazen ihtiyacin oldugu zaman pek yardimci olacak kimse olamayabiliyor
Kusura bakmayinDirek normal değil dediniz o yüzden sordum . Tabiki takip önemli. Ama burda kimsenin dediği teşhis olamaz sadece moral bozar. Teşekkür ederim yine de .
Vera da yapan kişi kadın doğum doktoru mu perinatolog mu acaba bir bilgin var mı canımOyy fazlaymış :)) nisa da da o civardadir zaten.ben yine veraya giderim :
Ben elif hanıma gidiyorum ama İrem hanıma geçeceğim.Doktor ismi nedir acaba
Onu ben de bilmiyorum, gittiğimde sorucamPeki kim yapiyor detayliyi radyoloji doktorumu
Yaş riskim normal de kanda sıkıntı sanırım kombine 1:137Kombine degerin önemli olan bu nazal kemik ense kalınlıgı yas vs hepsinin ortak bakıldığı oran
Radyoloji doktoruyduVera da yapan kişi kadın doğum doktoru mu perinatolog mu acaba bir bilgin var mı canım
Hayir bayadir kan vermedim. Decavit ve kan ilaci kullaniyorum adini unuttum suan. Ozaman p.tesi gidip bir kan veriyimKuzummm hic endiselenmemekle birlikte saglik ocaginda yakin zamanda kan verdin mi? Vermediysen yerinde olsam once bi kan verirdim.. belki sende erkendeb magnezyum, kalsiyum, d vit eksikligi baslamistir.. multivitamin d vitamini kansizlik icin ilac kyllaniyormusun? Tahlillerini al eline sonra git doktoruna gorun.. icin rahat etsin.. ayakta cok kalmaktan sabit durmaktan da kaynaklaniyor yani..
Moral bozar canim haklisin. Ama senin belirterine benzer kasik agrilarim ve hatta agrilarim vardi neyseki sanciymis. Acilmam olusmus. En son yuruyemedim avmde , bacagima adim attiracak gucum kalmamisti. O yuzden, A Altibirlik61 in bahsettigi gibi keske biri de bana deseydi, keske moralimi bozsaydi o anlik, ancak erken dogum yapmasaydim.Direk normal değil dediniz o yüzden sordum . Tabiki takip önemli. Ama burda kimsenin dediği teşhis olamaz sadece moral bozar. Teşekkür ederim yine de .
CAnım aynı yermi anlayamadm ama. BEnmde genital bölge ile bacak arasında kalan o kısımlarda ağrı olıyordu.doktora sordgumda orda herhngi bi organ yok dedi ve magnezyym verdi şimdi daha iyiyim
Aynen ya bende o yüzden foruma girmeye bile tedirgin oluyorum ister istemez aklıma takılıyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhMagnezyum icin bnde sorucam canim randevuda,sanki bebek asagi inicekmis gibi hissediyorum oglumda acilmam erken baslamisti cok erken ama korkuyo iste insan yinede o zamnlarda hep boyle olurdum cunku birkac erkn dogum hikayeside gordum korkuttu bni
Canım kasılma tam olarak nasıl oluyor anlatabilirmisin.önceki gebeliklerimde hiç bu haftaya gelmediğim için bazı şeyleri ayırt edemiyorumMoral bozar canim haklisin. Ama senin belirterine benzer kasik agrilarim ve hatta agrilarim vardi neyseki sanciymis. Acilmam olusmus. En son yuruyemedim avmde , bacagima adim attiracak gucum kalmamisti. O yuzden, A Altibirlik61 in bahsettigi gibi keske biri de bana deseydi, keske moralimi bozsaydi o anlik, ancak erken dogum yapmasaydim.
O yuzden fistigim yanlis anlama insanlari bence, agrilari, sancialri, kasilmalari ilkinde hissetmek ve ayirt edebilmek cok zor. Tecrube baska bi sey
Hepimiz saglicakla alalim, amac bu hepimiz icin. Bildigimizi aci da olsa soyleyelim ki gec kalmadan cozulsun bi seyler.
Ne zaman olmuştu bu kaçıncı haftanda canım geçmiş olsunMoral bozar canim haklisin. Ama senin belirterine benzer kasik agrilarim ve hatta agrilarim vardi neyseki sanciymis. Acilmam olusmus. En son yuruyemedim avmde , bacagima adim attiracak gucum kalmamisti. O yuzden, A Altibirlik61 in bahsettigi gibi keske biri de bana deseydi, keske moralimi bozsaydi o anlik, ancak erken dogum yapmasaydim.
O yuzden fistigim yanlis anlama insanlari bence, agrilari, sancialri, kasilmalari ilkinde hissetmek ve ayirt edebilmek cok zor. Tecrube baska bi sey
Hepimiz saglicakla alalim, amac bu hepimiz icin. Bildigimizi aci da olsa soyleyelim ki gec kalmadan cozulsun bi seyler.
Tetanoz 20.haftada mi oluyor canım?19.haftamida bitirdim kismetse 1 hafta sonra tetanoz2 hafta sonra ayrintili
Evet canım sağlık ocagında bana öyle söylemişlerdiTetanoz 20.haftada mi oluyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?