2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet canım okadar çok ihtiyaç çıkıyorki çoğu yapılan şeyler luzümsuz geliyor insana

Siz doktor musunuz ?????

Siz doktor musunuz ?????
Veteriner hekimim ama hekim olarak degil bu konuda ablam esim dostum cevremdekilerden ve belki yasadigim seylerden de olabilir.. Yardimci olmak istedim.. Her zaman doktorunla kontakt kur.. kasilma normal degil. Belki sen adini oyle ifade ediyorda olabilirsin genelde dr lar kasilma kramplarda magnezyum veriyorlar. Ve tahlil yaptirmanda rutin bir ay da yada 1.5 ayda bir fayda var.. kimse takip istemiyorsa kusma bulantin yoksa bir iki tup kandan bisey olmaz .. keske banada birileri boyle deselerdi bazen ihtiyacin oldugu zaman pek yardimci olacak kimse olamayabiliyor

Direk normal değil dediniz o yüzden sordum . Tabiki takip önemli. Ama burda kimsenin dediği teşhis olamaz sadece moral bozar. Teşekkür ederim yine de .

Gil
Direk normal değil dediniz o yüzden sordum . Tabiki takip önemli. Ama burda kimsenin dediği teşhis olamaz sadece moral bozar. Teşekkür ederim yine de .
Kusura bakmayin İcinizi ferah tutun ama dedigimi dikkate alin benimki ne teshis ne bisey olamaz.. sadece biraz dikte ettimki boyle bisey bu kadar erken haftalarda olmasi dikkat etmen gerek.. (erken dogumlar ikiz bebeklerde 27. Haftadan basliyor tekilse 32. Haftadan sonra makaleden devamli okudugum icin) daha bi bu kadar daha haftamiz var cunki.. Allah hayirlisiyla kucagimiza hepimizin almasini nasipp etsin Ben rahat hissettim yani boyle biseyim olsa ven direkt dr umu arardim sizde nasil isterseniz oyle yapin benimki tavsiyedir. Tesekkurler

Hayir bayadir kan vermedim. Decavit ve kan ilaci kullaniyorum adini unuttum suan. Ozaman p.tesi gidip bir kan veriyim

Moral bozar canim haklisin. Ama senin belirterine benzer kasik agrilarim ve hatta agrilarim vardi neyseki sanciymis. Acilmam olusmus. En son yuruyemedim avmde , bacagima adim attiracak gucum kalmamisti. O yuzden, A Altibirlik61 in bahsettigi gibi keske biri de bana deseydi, keske moralimi bozsaydi o anlik, ancak erken dogum yapmasaydim.
O yuzden fistigim yanlis anlama insanlari bence, agrilari, sancialri, kasilmalari ilkinde hissetmek ve ayirt edebilmek cok zor. Tecrube baska bi sey
Hepimiz saglicakla alalim, amac bu hepimiz icin. Bildigimizi aci da olsa soyleyelim ki gec kalmadan cozulsun bi seyler.

CAnım aynı yermi anlayamadm ama. BEnmde genital bölge ile bacak arasında kalan o kısımlarda ağrı olıyordu.doktora sordgumda orda herhngi bi organ yok dedi ve magnezyym verdi şimdi daha iyiyim

Magnezyum icin bnde sorucam canim randevuda,sanki bebek asagi inicekmis gibi hissediyorum oglumda acilmam erken baslamisti cok erken ama korkuyo iste insan yinede o zamnlarda hep boyle olurdum cunku birkac erkn dogum hikayeside gordum korkuttu bni

Magnezyum icin bnde sorucam canim randevuda,sanki bebek asagi inicekmis gibi hissediyorum oglumda acilmam erken baslamisti cok erken ama korkuyo iste insan yinede o zamnlarda hep boyle olurdum cunku birkac erkn dogum hikayeside gordum korkuttu bni
Aynen ya bende o yüzden foruma girmeye bile tedirgin oluyorum ister istemez aklıma takılıyo Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

Canım kasılma tam olarak nasıl oluyor anlatabilirmisin.önceki gebeliklerimde hiç bu haftaya gelmediğim için bazı şeyleri ayırt edemiyorum

Ne zaman olmuştu bu kaçıncı haftanda canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…