Kabarlık yok kızarma da kaşıyınca oluyor. Ben kaşımamaya çalışıyorum. Biraz kremle yumuşattım bakalım devam edecek mi ona göre dr gideceğimbazen catlayacagi zaman da asiri kasinti oluyor cnm yumusat oralari krem ,zeytinyagi sür tirnaklayarak kasima avuc iciyle kasi ki tirnak arasindan hem enfeksiyon olmasin hem tirnaklamak catlamayi artirimis ama kizarmalar cesitli kabarikliklar olursa mutlaka cildiyeye git cnm
Al benden de o kadar maden sutu rahatlatiyor ama kisa sure sonra hem acikiyorum hemde mide bulantim oldugu icin yemek seciyorumLimon dahada yakiyor beni maden suyu yarim saat duzeltiyor :)
Kaç gün yapıyorsun papatya buharını, günde kaç defa?2 senedir sinüzitten başım beladahatta şu an bile tüm suratım, genzim dolu. Papatya buharı cidden rahatlatıyor. Ve tabi ki karbonatlı tuzlu suyu burna çekmek.
İyi tatlim en dogrusunu dusunuyorsunCuma kan ve idrar tahlillerimi de yaptığı için aslında içim rahattı . Ama gerilmeler diye düşünüyorum. Zaten 1-2 gün devam ederse doktora görünmemde fayda var
genelde kuruyunca kanlaniyor bi ark imin olmustu kanlanmis ve batiyor aciyordu goz jurulugundanmis,bazen goz tansiyonu da yukselebiliyor ondan dolayi da kanlaniyor tam gecis dönemindeyiz gozler etkileniyorGoz kurulugum yok canim kanlanmam var
Geçen sene 2 günde bir yapıyordum. Bu sene daha hiç yapmadım. Sanırım sizinki artık kronikleşmiş. Kronikleri sökemiyor ama yumuşatıyor, nefes alış veriş rahatlıyor epey. Benim de kronik olduğundan anlık rahatlamalarla yetinmek zorundayımKaç gün yapıyorsun papatya buharını, günde kaç defa?
Ben burnumu boşalttığını hissetmedim zaten yıkadıkça temizleniyordu, ama bu burun açılmaz dediğim bi gün ertesi gün tık açıldı, papatyadan mı acaba.
kbb ye git, dr un dedim yazdigi ilaclar zarar verecegini dusursen falan diye ,kbb de hamileye ne verecegini bilir diye dusunuyorumDoktoruna derken kendi kadın doğumcuma mı gideyim canım? Yoksa başka bir kbb ye felan mı gözüksem
Kanda ne riskli cıktı peki ?Yaa doktor sadece normal dedi ikili testte ense kalınlığında 0,15 mm yazıyor kağıtta (12+0 yapmıştım ) perşembe de burun kemiği gözüktü 13+5 şuanda
Ne degeri?900 olan değer 1 gün sonra 2000 leri geçmesi normal mi sizce, doktor kan vermeye gerek yok dedi ,
HcgNe degeri?
Baslangicta oyle degil mi? Oyleyse normal iki katina cikmasi bekleniyor zaten
Kanda ne riskli cıktı peki ?
Nifty testin bir zararı yok sadece maliyetli bir durum tabi ama iciniz rahat edecekse yaptırın derim
Haklısın canım para şu anda çok önemli. Teşekkür ederim fikrin için. Eğitim ve araştırma hastanelerini bir soruşturayım bakalım.Bebegimm oyle dusunme ... sen ilcedeysen seni en yakin perinatolog nerdeyse oraya sevkini yapiyor merkezde be bilim orda burda.. nerdeyse... Perinatologlarda en mukemmel cihazlar oluyor.. ve genelde sehirde iki uc perinatolog oluyor istanbul ankara izmir antalyada yasamiyorsan oralarda daha fazla, nufusa gore cunki... neyse ilcedeysende seni sehirdeki devlet hastanesine sevk eder.. e bir dene... kalan parayada anakucagi al bendeb demesi.. sikintilari var bebegin uzman perinatolog mu oyle bisey dedi kendi doktrum bende size geldim bana yardimci olun endiseleniyorum dersin.. direkt sevk ediyor burdakilar.. ordada iyoe olur hastaneden gun aluyorsun mhrsden hocaya .. bunlar uzmanlik alani zaten yuksek riskli gebelik... butun monitorlari iyi olmaliki detayli bakabilsinler.. sen bi arastir nerde varmis diye yaz bak... e ben ugrasamam cok bitkinim diyorsan ben kusa kusa ugrastim.. zaten kulfetl hep ozellerde gozukuyorum.. test tahlil akillandim saglik ocaginda tahlil yaptirip doktora gistermeye basladim ilaclarimi saglik ocagindan yazdirdim... napalim bendeki bide ikiz.. Allah onlara saglik versin..
Aynen bi bak M My girl benide gelismlerinden haberdar et emi merak ederim.. baktin cok yorucu o zaman yapacak bisey yok bu sehirde topu topu iki perinatolog var.. ben deli gibi kusuyordum 13. Haftamda dr bebeklerden birinin burun kemigini gorememisti.. diger ense kalinligi ve diger cocugumun her ikiside normaldi.. sonra ikiz diye yurt disi gonderioecek testleri yaptirabilcegimi soyledi.. Ya ne olursa olsun anne adayiyiz kimse kotu biseyle karsilasmak istemeyiz.. Tup bebekle sancili donemle hamile kaldim ve cevremde herkese arti down sendrom riski iste su kadar bu kadar diye konusuyor dr. Lar.. bende bunlarin canina son vermek dusunmedim ama kendi ozel de doktorum desede gittim internette arastirdim perinatolog devlet hastanelerinde bir tane buldum.. ilce hastanesinde kadn doguma gittim.. o kadar kotu ultrasonlariki ozel muayenede ki gibi degilmis herneyse.. hem agliyorum hem bebeklerimden birinin burun kemigi gozukmedigini down olabilme ihtinaline karsi size gelmek istedim deyince.. ( bu hastanede ilceye arastirma hastanesinin ek poliklinigi acilmis sira erken geliyor diye oraya gitmistim) sonra bayan doktordan Allah razi olsun zaten ayakta durcak halimde yok devamli kusuyorum felan.. Perinatolog egitim ve arastirma hastanesinde 1 tane oldugunu siyledi bizde tamam ona gidelim dedik . Ben onceden arastirmistim direkt ondan sira alamayacagimi MHRS sisteminden gormustum.. Doktordab ya kirmizi alan yada yesil alan diye bisey var doktor kendi anlamadigi islemlerde yuksek risk uzmani perinatologa yonlendiriyor zaten.. yesil alana yonlendirince tek isin hastaneden randevu almasi perinatologa kaliyor..Haklısın canım para şu anda çok önemli. Teşekkür ederim fikrin için. Eğitim ve araştırma hastanelerini bir soruşturayım bakalım.
Anladım canım çok sağolkbb ye git, dr un dedim yazdigi ilaclar zarar verecegini dusursen falan diye ,kbb de hamileye ne verecegini bilir diye dusunuyorum
Iste tam da dediklerini kastediyorum. Ebenin seni o an yonlendirmesj de Allahin bi hediyesi sana aslinda. Sukur ki senin haftan cok iyiymis gene, yani zamaninda dogurabildin dimi canim ?
[/QUOTE
Cok sukur tam zamaninda dogdu canm ama 2 ay evdeb bile çıkmadım nerdeyse surekli agrim vardi hep uzandim evde yalniz olunca ,son zamanlarda 4 5 hafta 3cm acilmam vardi normal dogumu destekledikleri icin mudahale yapmadılar turkiyede olsaydim bekletmeden doguma alirlardi bence
Ayyy basladimi senin bende korkuyorum olur diye. Gaviscon surup iyi geliyo canimMide yanmam beni maf ediyor.
Cinsiyet tahminleriniz kız mi çıkıyordu hepKızlar cinsiyeti öğrendik dün. Erkek annesi olacakmışım ay bi sürü pembe şey almıştım kız istiyorduk çünkü :) kendimi hiç erkek annesi olarak hayal edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?