2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kabarlık yok kızarma da kaşıyınca oluyor. Ben kaşımamaya çalışıyorum. Biraz kremle yumuşattım bakalım devam edecek mi ona göre dr gideceğim

900 olan değer 1 gün sonra 2000 leri geçmesi normal mi sizce, doktor kan vermeye gerek yok dedi ,

2 senedir sinüzitten başım belada hatta şu an bile tüm suratım, genzim dolu. Papatya buharı cidden rahatlatıyor. Ve tabi ki karbonatlı tuzlu suyu burna çekmek.
Kaç gün yapıyorsun papatya buharını, günde kaç defa?
Ben burnumu boşalttığını hissetmedim zaten yıkadıkça temizleniyordu, ama bu burun açılmaz dediğim bi gün ertesi gün tık açıldı, papatyadan mı acaba.

Goz kurulugum yok canim kanlanmam var
genelde kuruyunca kanlaniyor bi ark imin olmustu kanlanmis ve batiyor aciyordu goz jurulugundanmis,bazen goz tansiyonu da yukselebiliyor ondan dolayi da kanlaniyor tam gecis dönemindeyiz gozler etkileniyor

Geçen sene 2 günde bir yapıyordum. Bu sene daha hiç yapmadım. Sanırım sizinki artık kronikleşmiş. Kronikleri sökemiyor ama yumuşatıyor, nefes alış veriş rahatlıyor epey. Benim de kronik olduğundan anlık rahatlamalarla yetinmek zorundayım 2 günde bir 5 dakika yapıyordum

Yaa doktor sadece normal dedi ikili testte ense kalınlığında 0,15 mm yazıyor kağıtta (12+0 yapmıştım ) perşembe de burun kemiği gözüktü 13+5 şuanda
Kanda ne riskli cıktı peki ?
Nifty testin bir zararı yok sadece maliyetli bir durum tabi ama iciniz rahat edecekse yaptırın derim

Haklısın canım para şu anda çok önemli. Teşekkür ederim fikrin için. Eğitim ve araştırma hastanelerini bir soruşturayım bakalım.

Haklısın canım para şu anda çok önemli. Teşekkür ederim fikrin için. Eğitim ve araştırma hastanelerini bir soruşturayım bakalım.
Aynen bi bak M My girl benide gelismlerinden haberdar et emi merak ederim.. baktin cok yorucu o zaman yapacak bisey yok bu sehirde topu topu iki perinatolog var.. ben deli gibi kusuyordum 13. Haftamda dr bebeklerden birinin burun kemigini gorememisti.. diger ense kalinligi ve diger cocugumun her ikiside normaldi.. sonra ikiz diye yurt disi gonderioecek testleri yaptirabilcegimi soyledi.. Ya ne olursa olsun anne adayiyiz kimse kotu biseyle karsilasmak istemeyiz.. Tup bebekle sancili donemle hamile kaldim ve cevremde herkese arti down sendrom riski iste su kadar bu kadar diye konusuyor dr. Lar.. bende bunlarin canina son vermek dusunmedim ama kendi ozel de doktorum desede gittim internette arastirdim perinatolog devlet hastanelerinde bir tane buldum.. ilce hastanesinde kadn doguma gittim.. o kadar kotu ultrasonlariki ozel muayenede ki gibi degilmis herneyse.. hem agliyorum hem bebeklerimden birinin burun kemigi gozukmedigini down olabilme ihtinaline karsi size gelmek istedim deyince.. ( bu hastanede ilceye arastirma hastanesinin ek poliklinigi acilmis sira erken geliyor diye oraya gitmistim) sonra bayan doktordan Allah razi olsun zaten ayakta durcak halimde yok devamli kusuyorum felan.. Perinatolog egitim ve arastirma hastanesinde 1 tane oldugunu siyledi bizde tamam ona gidelim dedik . Ben onceden arastirmistim direkt ondan sira alamayacagimi MHRS sisteminden gormustum.. Doktordab ya kirmizi alan yada yesil alan diye bisey var doktor kendi anlamadigi islemlerde yuksek risk uzmani perinatologa yonlendiriyor zaten.. yesil alana yonlendirince tek isin hastaneden randevu almasi perinatologa kaliyor..
İnan tatlim kocan yaninda annenle git bir digeriniz alana dusunce direkt randevu icin alsin . Orada randevu sistemi nasil bilmiyorumdA.. sabah erkenden gidince ogleye kadar gorunebiliyoz burda... Benim prrinatologdoktorum Kadin dogum hastanesindeydi. Neyse herviseyine detayli bitsekilde bakildi sayfalarca rapor yaziliyor hemsire tarafindan.. burun kemigi uc parcadan olusuyormus hepsini gordu bebeklerimin icimi rahatlatti kalbi bobregi midesi herbiseyi parmaklari gordu.. bi daha ne zaman geleyim diye sordum.. bana gelmenize gerek yok dedi.. bir sikinti olmadigi surece.. Guzel haberler alman dilegiyle

Bu sabahtan beri yinecok fenayim kizlar sabh oksurukle midem bulanmaya basladi kac kere istifar ettim ac karnina ustune bulanti ilaci ictim onuda cikarttim ne zamandir bekliyorum degisen hic birsey yok ,yarinada misafirim gelicek 2kisiyken 5e ciktilar su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…