- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Gaviscon advance başla canim iyi.geliyorMide yanmam beni maf ediyor.
Cuma kan ve idrar tahlillerimi de yaptığı için aslında içim rahattı . Ama gerilmeler diye düşünüyorum. Zaten 1-2 gün devam ederse doktora görünmemde fayda varKontorulun vardi soylemediysen pazartesi git yine sor , ara veyahut sor? Cagirirsa gidersin canim.. herkeste belirti baska oluyor benimde 2. Ve 3. Aylarimda karnim gogsum cok kasiniyordu.. o zaman gogsum aciyorduda buyuyordu anlasiliyordu 4. Ayda buyumem durdu kasintim yok gibi.. Ama bendede kusma ve bulanti cok siddetliydi vucutta mineral eksikligindende kasinti oluyor karaciger enzimlerim pik yaptigi icinde.. ilk hamileliginden daha tecrubelisindir. İnsallah en yakin zamanda sorununi cozersin cok gecmis olsun canim
cnm hamileyken burun ve goz kurulugu oluyor refresh goz damlalari iyi geliyor ben cay ile pansuman yapiyorum o da iyi geliyorKızlar bide sağ gözüm kanlandı çok fena sizde de oldu mu hiç? Çok korkuyorum kucuktu buyumus
cnm ayagq kalkinca olur ozellikle çatı agrisi o doguma kadar cekicez artikKızlar vajinama içerden bişey baskı yapıyor sanki ve kramp giriyor 2 gündür hiç rahat hareket edemiyorum ben oufff hergun yeni birşey çıkıyor
Ense kalınlıgı kac cıktı ?Bende kandan sorun yaş riskim olması gerektiği gibi ☹☹
Yaa doktor sadece normal dedi ikili testte ense kalınlığında 0,15 mm yazıyor kağıtta (12+0 yapmıştım ) perşembe de burun kemiği gözüktü 13+5 şuandaEnse kalınlıgı kac cıktı ?
İkili test yanlıs sonuclar verebiliyor, nifty yaptırın bence
bence dr una git cnm ne olur ne olmaz belku rahatlatacak daha ds ilerlemesini engelleyecek bsyler verir bazen viral saniyoruz nasilsa ilaclar virüslere etki etmiyor diyoruz ama bakteriyel gripler de var antibiyotiklik duruma gelmeden git cnm zaten grip bir haftayi aşınca benim gittigim dr lar antibiyotik verdi hep cunku artik kulagima falan da vurup enfeksiyon ilerliyordu tabi herkeste ayni olmaz o yuzden 1 hafta beklemissin git benceKızlar günaydın, yaklaşık 1 haftadır griple uğraşıyorum. Dün yanağım acımaya başladı muhtemelen sinüzitten kaynaklı ama ben henüz doktora gitmedim kendim geçireyim gribi diye, sizce hatamı ediyorum?
Limon dahada yakiyor beni maden suyu yarim saat duzeltiyor :)Heheh eksi mandalina limon yiyorum ustune bi maden suyu iciyorum midemin bastirilmamis o bi tuhaf duygusunu kisa sureligine de olsa bastieiyorum.. bir de su icemiyorum mide bulantilarim devam ediyor.. yine mineral takviyesi olsun diye maden suyu icmemi siylemisti dr. Gunde bir taneyi gecmemek kaydiyla ..
3 hafta oluyor sanirsam ama eskisine gore simdi birazcik daha birikiyor :) yapmazsam kasiklarima kadar agri basliyorHamielikte sık tuvalete gidiyor diyorlardi nasıl ya derdim.. Ben tuvaletim gelince biraz tutanlardandim isyerindeyken eve kadar ne bilim yazdigim konu abes gelebilir ama simdi o kafar sık geliyor ve o kadar azki bunun icin mi sıkışiyorum diye gülüyorum.. sizin de boyle erken tuvalet etme idrar keseniz kuculmesi kacinci haftada basladi?? Benim bebeler ikiz diyemi erken merak ettim haftasini paylasirsaniz sevinirim
bazen catlayacagi zaman da asiri kasinti oluyor cnm yumusat oralari krem ,zeytinyagi sür tirnaklayarak kasima avuc iciyle kasi ki tirnak arasindan hem enfeksiyon olmasin hem tirnaklamak catlamayi artirimis ama kizarmalar cesitli kabarikliklar olursa mutlaka cildiyeye git cnmKızlar dünden beri karın bölgemde ve göğüslerimde kaşıntı var. Baya rahatsız edici şekilde oldu. Göğüslerim normalin çok üstünde büyüdü uçları falan zaten çok acıyor baştan beri. Acaba çatlamalardan mı başka birşeyden mi? Cuma kontrollüm vardı ama karında kaşıntı olmayınca birşey sormadım. Krem kullanmaya da başlamamıştım onun etkisi mi? İlk hamileliğimde son ay kaşıntım olmuştu alerji çıkmıştı. Şimdi çok erken bilemedim
Genellikle o haftada cagiriyorlar cnmBen yazdigi kagidi bulamıyorum. Bende 20. Haftada mi gitsem acaba
Goz kurulugum yok canim kanlanmam varcnm hamileyken burun ve goz kurulugu oluyor refresh goz damlalari iyi geliyor ben cay ile pansuman yapiyorum o da iyi geliyor
Geçmiş olsun canım, ben de öksürük yok ama yanağımın kemikleri acıyor muhtemelen sinüzit yayıldı iltihaplandı iyice napsam bilemedimCanim benim 2.5 hafta oldu. Son 2 gundur oksurukten mahvoldum. Cuma aile hekimine gittim hiriltin baslamis oksuruk artarsa gogus hastalığına ya da dahiliyeye git dedi mutlaka. Antibiyotikte basladim ama duzelme yok :'(
Benim de grip sinüzite çevirdi, grip değil de sinüzit mahvediyor.Kızlar günaydın, yaklaşık 1 haftadır griple uğraşıyorum. Dün yanağım acımaya başladı muhtemelen sinüzitten kaynaklı ama ben henüz doktora gitmedim kendim geçireyim gribi diye, sizce hatamı ediyorum?
Doktoruna derken kendi kadın doğumcuma mı gideyim canım? Yoksa başka bir kbb ye felan mı gözüksembence dr una git cnm ne olur ne olmaz belku rahatlatacak daha ds ilerlemesini engelleyecek bsyler verir bazen viral saniyoruz nasilsa ilaclar virüslere etki etmiyor diyoruz ama bakteriyel gripler de var antibiyotiklik duruma gelmeden git cnm zaten grip bir haftayi aşınca benim gittigim dr lar antibiyotik verdi hep cunku artik kulagima falan da vurup enfeksiyon ilerliyordu tabi herkeste ayni olmaz o yuzden 1 hafta beklemissin git bence
Teşekkür ederim canım ben de tuzlu suyu deniyorum ama çok bir fayda yok geçici çözüm gibi, yanağıma yayılmasının acısını veya tedavisini nasıl yapcam bilmiyorum? Doktora gitmem gerekecek galibaBenim de grip sinüzite çevirdi, grip değil de sinüzit mahvediyor.
Burun yıkama kiti kullanıyorum ben, iyi değil diyen de var ama ben onu kullanmaya başladığımdan beri ilaç nadir kullanıyorum.
En son 2 sene önce antibiyotik kullandım.
Bu sonuncuda da papatya kürü yapmaya çalıştım, buharını soluyorsun ya, faydası oldu mu anlamadım ama beklediğimden erken açıldı burnum.
Çok geçmiş olsun.
Aslında ben iyileşme süresini kısalttığını düşünüyorum.Teşekkür ederim canım ben de tuzlu suyu deniyorum ama çok bir fayda yok geçici çözüm gibi, yanağıma yayılmasının acısını veya tedavisini nasıl yapcam bilmiyorum? Doktora gitmem gerekecek galiba
Benim de grip sinüzite çevirdi, grip değil de sinüzit mahvediyor.
Burun yıkama kiti kullanıyorum ben, iyi değil diyen de var ama ben onu kullanmaya başladığımdan beri ilaç nadir kullanıyorum.
En son 2 sene önce antibiyotik kullandım.
Bu sonuncuda da papatya kürü yapmaya çalıştım, buharını soluyorsun ya, faydası oldu mu anlamadım ama beklediğimden erken açıldı burnum.
Çok geçmiş olsun.
Haklısın canım, ne zor hamilelikte hasta olmak inşallah çabucak iyileşirizAslında ben iyileşme süresini kısalttığını düşünüyorum.
Burnumu yıkadıktan 10 dakika sonra eski haline geliyor ama bakteriler öyle öyle çıkıp gidiyor diye düşünüyorum.
Yıkamasam içerde katılaşıyor, öyle sökülmesi çok zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?