2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim bende kardesimi kaybettim.. kayibi cok iyi bilirim.. Elinden geleni yapicaz gerisini Allaha birakacaz.. Veren Allah alan Allah.. hic biseyler de olmaz evel Allah sen canini sikma hicbisey yokken evhamlanma.. Biz annelerin sakin olmasi, olaylara daha sukunetle bakmalari eslerimiz acisindan da onlari strese sokmamak da lazim.. Ya ben bir omur var bize yavrularimiza bicilen , takdiri ilahi.. Allaha bol bol dua ediyorum.. Rahat ol kuzum sende

Hayir bayadir kan vermedim. Decavit ve kan ilaci kullaniyorum adini unuttum suan. Ozaman p.tesi gidip bir kan veriyim
Doktorlar ikinci trimesterda onemsemiyor.. ilk trimester dede yeni gebelik diye bakmiyor.. yani kendi takibini yap vucudunda bi eksiklik vsrmi diye bakmis olursun.. doktorlar son uc ayda bakiyorlar.. benim arkadasimdan dr istiyor.. bende bizden niye istemiyor dedim.. bu platformda okudum toksiplazma icin bile asi yapilmasi gerektigi.. ben veterinerim hayvanlarla ugrasiyordum.. Doktorum cok iyi uzmanda alaninda ama hic soylemedi bana gecen kontrole gittigimde sorcaktim yine unuttum.. ya unutulabiliniyor. Ben de not tutmaya karar verdim .. doktora sorcaklarim yanina gidince ucuyo .. ben hepimiz bu hamilelik surecini bildiklerimizi paylasarak sorunsuz ve guzel haberlerle atlatmamizi istiyorum.. onlarinn guzel kokularini icimize cekelim sag salim

Kızlar günaydın, yaklaşık 1 haftadır griple uğraşıyorum. Dün yanağım acımaya başladı muhtemelen sinüzitten kaynaklı ama ben henüz doktora gitmedim kendim geçireyim gribi diye, sizce hatamı ediyorum?

Mide yanmam beni maf ediyor.
Heheh eksi mandalina limon yiyorum ustune bi maden suyu iciyorum midemin bastirilmamis o bi tuhaf duygusunu kisa sureligine de olsa bastieiyorum.. bir de su icemiyorum mide bulantilarim devam ediyor.. yine mineral takviyesi olsun diye maden suyu icmemi siylemisti dr. Gunde bir taneyi gecmemek kaydiyla ..

Kuzum cok gecmis olsun.. bende yazdan beri sinuzit yasiyorum denize insem hava sicak soguk hafif ruzgar vursun mahfoluyorum.. duş al, usutmeden kendini kiyafetlerini giyin basini kurutma makinesiyle guzelce kurula.. duşta bi guzel sümkür... o buhar cunku damalarlari rahatlatuyor kanallari aciyor.. tipki sey gibu dusun emzircemiz zaman sicak kompres yapmamiz gerekir ya meme kanallari rahatlayip yumusasin sut akisi olsun diyerekten.. Bir dene istersen.. kuruttugun saclarin eger uzunsa basini yuzunu sicak tut bagla yada.. sonra coook acik bir fincan ihlamur ic ama sicak su daha cok dök azinlikta ihlamur olsun.. gunde bor bardagi asmayin diyorlar.. yada icme sen bilirsin... guzelce yatagina yat dinlen kuzucum..

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ben de vücudumda crp artar bebeğime zarar veririm diye endişelenmiştim, dediklerini dikkate alcam

Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın ben de vücudumda crp artar bebeğime zarar veririm diye endişelenmiştim, dediklerini dikkate alcam
Ya bi dene baktin kotusun.. birde bende kulak cinlamasi vardi hamilelikten sonra artti.. bu ara kafamda is makineleri calişmiyor cok sukur duzelemedin o zaman bi git doktora ne yapiyorsa bizide bilgilendirirsin hamilelikte verecegi bisey varmidir bilemiyorum.. benim sunizitimde ozellik iki kasimin ortasinda agri oluyor ensemde birde.. akintim olsa kafamin icindeki suyu atsam rahatlicam ama beni dus rahatlatiyor.. birde serum fizyolojik suyla burnumu cekip sumkurunce.. simdi hamileyim diye suanda bir bardak suya bir cay kasigi tuz dokup karistiriyom hersey dogal olsun diyerekten, onunla burnumu cekince sumkuruncede Bayag rahatlatiyor.

Hamielikte sık tuvalete gidiyor diyorlardi nasıl ya derdim.. Ben tuvaletim gelince biraz tutanlardandim isyerindeyken eve kadar ne bilim yazdigim konu abes gelebilir ama simdi o kafar sık geliyor ve o kadar azki bunun icin mi sıkışiyorum diye gülüyorum.. sizin de boyle erken tuvalet etme idrar keseniz kuculmesi kacinci haftada basladi?? Benim bebeler ikiz diyemi erken merak ettim haftasini paylasirsaniz sevinirim

Onu ben de yapıyorum canım tuzlu su iyi geliyor tamam eğer geçmez de doktora gidersem bilgi veririm size de, hepimiz sağlıklı sağlıklı hamilelik geçirelim de kavuşalım evlatlarımıza inşallah Daha ben haraketini de hissedemedim kuzumun ama olsun

Benim tek gebelik ama normalden daha sık tuvalete gidiyorum yaklaşık 1 aydır yani 14. Haftamdan itibaren başladı kuzum, gece hiç tuvalete çıkmayan ben şimdi en az bir kere gidiyorum uyanıp

Ayyyy maşallah kuzularimizi yerimm ben yerim ya abimin esi 6. Ayinda hissetmeye baslamis bayag geç:)) bende iki haftadir hissediyorum ama inanirmisin cook az, Tren istasyonunda tren yanimdan gidiyor hissi veriyor cok cok hafif ama yada batma cikma yada solucan gibi disardan elimi tutunca anlasilmiyor.. Allah bu duyguyu yasamak isteyenn her anneye yasatsin.. Hasretlerini gidersin insallah Gecmis olsun tatlim

Kızlar dünden beri karın bölgemde ve göğüslerimde kaşıntı var. Baya rahatsız edici şekilde oldu. Göğüslerim normalin çok üstünde büyüdü uçları falan zaten çok acıyor baştan beri. Acaba çatlamalardan mı başka birşeyden mi? Cuma kontrollüm vardı ama karında kaşıntı olmayınca birşey sormadım. Krem kullanmaya da başlamamıştım onun etkisi mi? İlk hamileliğimde son ay kaşıntım olmuştu alerji çıkmıştı. Şimdi çok erken bilemedim

Sağol canım çok teşekkür ederim, sağlıklı olsun da kuzum geç hissedeyim önemli değil

Al benden de o kadar benim kaşıntılar bacakta ama baldırım da felan, kaşıyorum mor mor küçük benekler çıkıyor sonra da. Canım karın ve göğüs bence gerilmelerden olabilir artık geriliyor cildimiz yağ ya da kreme başlasan bence iyi olabilir ama doktoruna da danış tabiki, benimki 16. Haftadan sonra çatlak kremi önermişti

Kontorulun vardi soylemediysen pazartesi git yine sor , ara veyahut sor? Cagirirsa gidersin canim.. herkeste belirti baska oluyor benimde 2. Ve 3. Aylarimda karnim gogsum cok kasiniyordu.. o zaman gogsum aciyorduda buyuyordu anlasiliyordu 4. Ayda buyumem durdu kasintim yok gibi.. Ama bendede kusma ve bulanti cok siddetliydi vucutta mineral eksikligindende kasinti oluyor karaciger enzimlerim pik yaptigi icinde.. ilk hamileliginden daha tecrubelisindir. İnsallah en yakin zamanda sorununi cozersin cok gecmis olsun canim

Canim benim 2.5 hafta oldu. Son 2 gundur oksurukten mahvoldum. Cuma aile hekimine gittim hiriltin baslamis oksuruk artarsa gogus hastalığına ya da dahiliyeye git dedi mutlaka. Antibiyotikte basladim ama duzelme yok :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…