Ama top gibi toplandi canim gozlerimle gordum o kadar belliydi oksadim biraz duzeldi sanki benimkisi cok asagida yaO bende de oluyo canım, kız olan aşağıda erkek ustteymis,
Karnimin tam alt kısmında sol tarafıma yakın baya taş gibi olmuştu kızım. Ben anladım bebeğin orda olduğunu ve doktorların muayenesine gittim aynı gün tam da oradaydı kizim☺ bi sorun görmedi doktor inşallah sıkıntılı bı durum yoktur
benimde çok aşağıda hatta muayenede de baya aşağıya koyuyor cihazı kızı görmek için.Ama top gibi toplandi canim gozlerimle gordum o kadar belliydi oksadim biraz duzeldi sanki benimkisi cok asagida ya
Canım bana da oluyor kasık agrisi hatta kramp şeklinde giriyor bazen kitleniyorum doktoruma sordum hatta iku defa olunca aradim doktoru sakin ol icinde hareket halinde damar damar üstüne bile gelir ondan olur dediKızlar bu haftalarda kasık ağrısı normal mi? Çok şiddetli değil ama arada yokluyor. Bide ara sıra karnimin alt kisminda icten bi sey geriliyormus gibi oluyor. Normal mi? İlk hamilelik olunca hicbir seyi bilmiyor insan.
Ben de baya araştırmıştım. Yabancı makaleleri felan okumuştum. Hcg yüksek pap a düşük olduğunda risk artıyormuş. Sen de sırf bundan dolayı riskli çıkmışsın. Niffty vermeden yada amniyosentez yapmadan aklındaki soru işaretlerini gideremezsin. Bu sadece bir risk. Kesin değil.
Tekrar gittiniz mi . Benim bebeğimizde burun kemiği kısa bağırsak parlaklığı gelişim geriliği ve böbrek genişlemesi çıktı malesef detaylı ultrason da. Yarın tekrar kontrol var. Bende çok üzgünüm amniyosentez teklif ettiler yaptırmadım. Her gün dua ediyorum normal gelişim gösteren bir bebek olsun diye. İnşallah hepimizin öyle olurBugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle
Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....
Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?
Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak isterim
İki perinatolog görüşünden sonra gebeliğim sonlandı malesef, bazen elden hiçbir şey gelmiyor,hayırlısı buymuş diyorum, amniyosentez yada cvs yaptırırsan en azından neyle karşılaşacağını öğrenmiş olursunuz,kabullenmek çok zor anlıyorum,patoloji sonucunuda öğrenince doktorlar haklıymış diye düşündüm, çok fazla anomali varsı çünkü..sizin içinde hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun..Tekrar gittiniz mi . Benim bebeğimizde burun kemiği kısa bağırsak parlaklığı gelişim geriliği ve böbrek genişlemesi çıktı malesef detaylı ultrason da. Yarın tekrar kontrol var. Bende çok üzgünüm amniyosentez teklif ettiler yaptırmadım. Her gün dua ediyorum normal gelişim gösteren bir bebek olsun diye. İnşallah hepimizin öyle olur
Cok net hatirlamiyorum ama 3 olabilirMrb cnm bende 20 haftalıgım bundan sonra mehmet beye gitmeyi düşünüyorum doğumu kaça yapıyor normal doğumu
Herşeyin hayırlısı. Rabbim kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallahİki perinatolog görüşünden sonra gebeliğim sonlandı malesef, bazen elden hiçbir şey gelmiyor,hayırlısı buymuş diyorum, amniyosentez yada cvs yaptırırsan en azından neyle karşılaşacağını öğrenmiş olursunuz,kabullenmek çok zor anlıyorum,patoloji sonucunuda öğrenince doktorlar haklıymış diye düşündüm, çok fazla anomali varsı çünkü..sizin içinde hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun..
Ben sali gununden beri cok net hissediyorum. Cok harika duygular gerçekten
2 gundur bende de var. Umarım yalanci kasilmalardirOyle tabir edince cuk oturuyo dimi ama
Masallah onlara
Bide bende gecen gun kasilma oldu bebek toplandi sagimda cok korktum
Reyap hastanesi sanirim.
Memnunnusun muaynesi ne kadar acaba?
İnsallah hayirli haberler duyarsin
Bende kızımda gittigim drum biraz pahalı diye önce Reyap ta Mesut Karakusla basladım ama sonra 9. haftada yine kendi doktoruma devam etmeye karar verdim. Mehmet Alicik beyi cok duydum arkadasımda dogum yaptı memnundu ama hic gitmedim. Tek bildigim rüveyda revayda mı öyle bir bayan dr var kesinliikleee ondan uzak durmak gerekiyor.115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha var
Oyle isimli bir doktor bilmiyorum. Mehmet bey ilgili bir doktor sizle ilgili bilgileri asla unutmuyor bu en onemlisi bence. Ama mukemmel diyebilirmiyim bilmiyorum. Ben baska doktora gitmedim ondanda boyle dusunuyor olabilirim. Yogun bir doktor ve dogum yapanlar baya memnun. Ama bana biraz sezeryanci gibi geldi bununda sebebini sorsaniz bilmiyorum :) bence deneyin siz basja doktorlarada gittiginiz icin daha net karar verebilirsiniz. Ama hastanede baska ameliyat oldum ve cok memnundum sirf bu yuzden orayi sectim. Hastane konusunda supheniz olmaniz. Mehmet bey calisma saatleri disinda dogum olursada ekstra ucretle geliyor bilginiz olsun.Bende kızımda gittigim drum biraz pahalı diye önce Reyap ta Mesut Karakusla basladım ama sonra 9. haftada yine kendi doktoruma devam etmeye karar verdim. Mehmet Alicik beyi cok duydum arkadasımda dogum yaptı memnundu ama hic gitmedim. Tek bildigim rüveyda revayda mı öyle bir bayan dr var kesinliikleee ondan uzak durmak gerekiyor.
Bu arada kizinizda hangi doktora gitmistiniz hangi hastaneBende kızımda gittigim drum biraz pahalı diye önce Reyap ta Mesut Karakusla basladım ama sonra 9. haftada yine kendi doktoruma devam etmeye karar verdim. Mehmet Alicik beyi cok duydum arkadasımda dogum yaptı memnundu ama hic gitmedim. Tek bildigim rüveyda revayda mı öyle bir bayan dr var kesinliikleee ondan uzak durmak gerekiyor.
Toprak sanamı ait değer?900 olan değer 1 gün sonra 2000 leri geçmesi normal mi sizce, doktor kan vermeye gerek yok dedi ,
Umarim2 gundur bende de var. Umarım yalanci kasilmalardir
Bayginlik neden oluyor ki ?benimde çok aşağıda hatta muayenede de baya aşağıya koyuyor cihazı kızı görmek için.
özellikle uzaninda bi yukseklik belli oluyor o bölgede bende .
Çok rahatsız olursan yinede görün doktora ama bence normal.
Ben bu sabah şiddetli hapsirdim karnım çekildi sanki baya rahatsız oldum.
Beni baygınlık hissi çok kötü yapıyo ya bugünde banyo yaptım üstümü giyinirkwn çok kötü oldum. Havluyla baya uzandım öyle, nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?