2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ama top gibi toplandi canim gozlerimle gordum o kadar belliydi oksadim biraz duzeldi sanki benimkisi cok asagida ya

Ama top gibi toplandi canim gozlerimle gordum o kadar belliydi oksadim biraz duzeldi sanki benimkisi cok asagida ya
benimde çok aşağıda hatta muayenede de baya aşağıya koyuyor cihazı kızı görmek için.
özellikle uzaninda bi yukseklik belli oluyor o bölgede bende .
Çok rahatsız olursan yinede görün doktora ama bence normal.
Ben bu sabah şiddetli hapsirdim karnım çekildi sanki baya rahatsız oldum.
Beni baygınlık hissi çok kötü yapıyo ya bugünde banyo yaptım üstümü giyinirkwn çok kötü oldum. Havluyla baya uzandım öyle, nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normal mi? Çok şiddetli değil ama arada yokluyor. Bide ara sıra karnimin alt kisminda icten bi sey geriliyormus gibi oluyor. Normal mi? İlk hamilelik olunca hicbir seyi bilmiyor insan.
Canım bana da oluyor kasık agrisi hatta kramp şeklinde giriyor bazen kitleniyorum doktoruma sordum hatta iku defa olunca aradim doktoru sakin ol icinde hareket halinde damar damar üstüne bile gelir ondan olur dedi

Evet allahım sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağıma almayı nasip etsin inş allahım korusun onu niffty yapacam bu hafta dua et canım

Tekrar gittiniz mi . Benim bebeğimizde burun kemiği kısa bağırsak parlaklığı gelişim geriliği ve böbrek genişlemesi çıktı malesef detaylı ultrason da. Yarın tekrar kontrol var. Bende çok üzgünüm amniyosentez teklif ettiler yaptırmadım. Her gün dua ediyorum normal gelişim gösteren bir bebek olsun diye. İnşallah hepimizin öyle olur

İki perinatolog görüşünden sonra gebeliğim sonlandı malesef, bazen elden hiçbir şey gelmiyor,hayırlısı buymuş diyorum, amniyosentez yada cvs yaptırırsan en azından neyle karşılaşacağını öğrenmiş olursunuz,kabullenmek çok zor anlıyorum,patoloji sonucunuda öğrenince doktorlar haklıymış diye düşündüm, çok fazla anomali varsı çünkü..sizin içinde hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun..

İnternette gezinirken bu bilgilere rastladım paylaşayım dedim. Bana en son verdiği kağıtta yazıyor bu bilgiler. Sizdede varsa karşılaştırabilirsiniz

Eklentiler

• Screenshot_20191007-010042.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20191007-010108.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20191007-010135.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20191007-010259.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 42
Herşeyin hayırlısı. Rabbim kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallahElden birşey gelmeyince ilahi düzene teslim oluyoruz...

Ben sali gununden beri cok net hissediyorum. Cok harika duygular gerçekten

Reyap hastanesi sanirim.
Memnunnusun muaynesi ne kadar acaba?
İnsallah hayirli haberler duyarsin
115 cnm evet kuzenim ve arkadaslarida onda dogum yapti onlar cok memnundu bende suanlik memnunum o hastanede en yogun olan o zaten baska 7 8 doktor daha var
Bende kızımda gittigim drum biraz pahalı diye önce Reyap ta Mesut Karakusla basladım ama sonra 9. haftada yine kendi doktoruma devam etmeye karar verdim. Mehmet Alicik beyi cok duydum arkadasımda dogum yaptı memnundu ama hic gitmedim. Tek bildigim rüveyda revayda mı öyle bir bayan dr var kesinliikleee ondan uzak durmak gerekiyor.

Oyle isimli bir doktor bilmiyorum. Mehmet bey ilgili bir doktor sizle ilgili bilgileri asla unutmuyor bu en onemlisi bence. Ama mukemmel diyebilirmiyim bilmiyorum. Ben baska doktora gitmedim ondanda boyle dusunuyor olabilirim. Yogun bir doktor ve dogum yapanlar baya memnun. Ama bana biraz sezeryanci gibi geldi bununda sebebini sorsaniz bilmiyorum :) bence deneyin siz basja doktorlarada gittiginiz icin daha net karar verebilirsiniz. Ama hastanede baska ameliyat oldum ve cok memnundum sirf bu yuzden orayi sectim. Hastane konusunda supheniz olmaniz. Mehmet bey calisma saatleri disinda dogum olursada ekstra ucretle geliyor bilginiz olsun.

Bu arada kizinizda hangi doktora gitmistiniz hangi hastane

Bayginlik neden oluyor ki ?
Benmde usgde bakilirken bayagi asagida bakiliyor sanirim normal evet.
Doktorumu aradim hemen agrili sancili olursa bide uzun surerse haberim olsun dedi Allahtan 1 kere oldu kasilmasi

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…