Lc wakikiden indirimli 40 tlye aldigim destekli sutyenden cok memnunum birde pierre cardin son 2 aydır bunlari kullaniyorum yikayip yikayipDestekli sütyen taktığımda da sızlama oluyor ucu falan çok acıyor bu sefer. Göğüslerim sıkışıyor ağrı yapıyorBüyük beden mi almalıyım ondan mı oluyor acaba? Önerdiğin bir model var mı?
Cıktı mi canımBekliyorum bitirmesine az kaldi. Gece boyu beklettim
benim de baldırım çatlamış kilo aldığım için. Şok oldum görünce . Bi de öyle bir yerde ki ayna da zor gördüm duştan sonra.Kızlar göğüsüm çatlamaya başladı ya çok moralim bozuldu sabahÇok erken değil mi çatlaması için ama niye böyle oldu Mor küçük küçük damarlar çıkmıştı şimdi derinleşmişler baya çatlağa dönüşmüşler. Yağlıyorum da göğüslerimi aslında ama fayda etmedi. Annem daha şişmez diyordu rahat ediyim diye 85 beden yarım atlet tarzı sütyenlerden aldım. Şimdi sütyen yukarı çıkıyor resmen alttan göğüsüm fırlıyor. Sinirlerim bozuldu ya
Oyle isimli bir doktor bilmiyorum. Mehmet bey ilgili bir doktor sizle ilgili bilgileri asla unutmuyor bu en onemlisi bence. Ama mukemmel diyebilirmiyim bilmiyorum. Ben baska doktora gitmedim ondanda boyle dusunuyor olabilirim. Yogun bir doktor ve dogum yapanlar baya memnun. Ama bana biraz sezeryanci gibi geldi bununda sebebini sorsaniz bilmiyorum :) bence deneyin siz basja doktorlarada gittiginiz icin daha net karar verebilirsiniz. Ama hastanede baska ameliyat oldum ve cok memnundum sirf bu yuzden orayi sectim. Hastane konusunda supheniz olmaniz. Mehmet bey calisma saatleri disinda dogum olursada ekstra ucretle geliyor bilginiz olsun.
Bu arada kizinizda hangi doktora gitmistiniz hangi hastane
pentiden balensiz ve desteksiz aldım ben aşırı rahatladım dünya varmış dedimDestekli sütyen taktığımda da sızlama oluyor ucu falan çok acıyor bu sefer. Göğüslerim sıkışıyor ağrı yapıyorBüyük beden mi almalıyım ondan mı oluyor acaba? Önerdiğin bir model var mı?
Teşekkür ederim, İnşallah,sizlerede hayır lı sağlıklı doğumlar diliyorumHerşeyin hayırlısı. Rabbim kucağınızı en kısa zamanda doldursun inşallahElden birşey gelmeyince ilahi düzene teslim oluyoruz...
Özelden yolluyorum.Hangi anomaliler cikti?
Memnunsaniz degistirmeyin hic derimMesut bey docent, bir dusuk yapmistim 1.5 yil once; aniden gitmek zorunda kaldim kurtajimi yapti cok memnun kalmistim kendisinden o nedenle denemek istedim ama kendi doktorumdan gercekten cok cok memnunum kendisini cok seviyorum ve tabirinizle mukemmel diyebilecegim icin; ondan vazgecmem mucize olurdu. Sadece acaba mi diyerek reyapta baslamistim kendisine hastanede de bir kac olumsuz seylerede tanik olunca hepten bahanem oldu. Reyap in oldugu bolgeye epey uzak ama;
Medicana Bahcelievler - Duzgun Korkmaz doktorum. Ilk kizimda da kendisinin verdigi inanilmaz rahatlatici bir dinginlikle cok cok cok korkan ben; cok keyifli gulerek eglenerek bir dogum yaptim. Yine oyle olacagindan hic suphem yok. Zaten bana hep boyle dogurmak isteyeceksin gor bak demisti
Benim ilk hamilelikte hemen göğüslerim çatlamıştı. Göbekten daha fazla hatta. Şimdi yine büyüdüler . Çok küçüktü eskiden 75 falan ama 80 oldular. Hamilelikte 85 oluyor. Şimdi hem çatlıyor hem kaşınıyor durumum fena.Kızlar göğüsüm çatlamaya başladı ya çok moralim bozuldu sabahÇok erken değil mi çatlaması için ama niye böyle oldu Mor küçük küçük damarlar çıkmıştı şimdi derinleşmişler baya çatlağa dönüşmüşler. Yağlıyorum da göğüslerimi aslında ama fayda etmedi. Annem daha şişmez diyordu rahat ediyim diye 85 beden yarım atlet tarzı sütyenlerden aldım. Şimdi sütyen yukarı çıkıyor resmen alttan göğüsüm fırlıyor. Sinirlerim bozuldu ya
5 6 parça lekeleriyle geri cikti. Annemde kosla action ile deniycem inşallah cikarlar...Cıktı mi canım
Rabbim sabırlar versin. Allahim acını hafifletsin :'(Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Bende çirkinleştim bence burnum büyüdü hafif yüzüm lekelenmeye başladı saçlarım dökülüyor ve kepekleniyorErkek bebis bekleyen anneler guzellesir derler ama ben cok fena çirkinlestim akneler siyah noktalar renk degisikligi gırla
Sağol canım gidip bakıcam en kısa zamanda.Lc wakikiden indirimli 40 tlye aldigim destekli sutyenden cok memnunum birde pierre cardin son 2 aydır bunlari kullaniyorum yikayip yikayip2side destekli kaliplari genis digerlerini giyince aşağı cekiyor resmen firsatini bulursam 2 adet daha alicam
Allah sabır versin canım:,(Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Banada öyle oldu bi kaç kez toplanıp sertleşiyor okşuyorum iniyor. Sonrada acaba gazmıydı diyorum bağırsaklarıma yakın yerdeydi çünküAma top gibi toplandi canim gozlerimle gordum o kadar belliydi oksadim biraz duzeldi sanki benimkisi cok asagida ya
allah diğer yavrunu sana bağışlasın canım, evet çok üzücü bir durum ama hiç evlat sahibi olamayanları düşün evladına sıkı sıkı sarıl, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana inşallahKizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Hahah inşallah canimBenimde 2 kizim.var birinde cirkinlesmedim ama 2 numarada baya cirkinlestim ve gercekten 2 numara allah vergisi olarak daha bi guzel agzi burnu bakislari daha cok dikkat cekiyor demkki oglumda baya yakisikli olcak bu teoriye göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?