2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Lc wakikiden indirimli 40 tlye aldigim destekli sutyenden cok memnunum birde pierre cardin son 2 aydır bunlari kullaniyorum yikayip yikayip 2side destekli kaliplari genis digerlerini giyince aşağı cekiyor resmen firsatini bulursam 2 adet daha alicam

benim de baldırım çatlamış kilo aldığım için. Şok oldum görünce . Bi de öyle bir yerde ki ayna da zor gördüm duştan sonra.

Bu arada kizinizda hangi doktora gitmistiniz hangi hastane

Mesut bey docent, bir dusuk yapmistim 1.5 yil once; aniden gitmek zorunda kaldim kurtajimi yapti cok memnun kalmistim kendisinden o nedenle denemek istedim ama kendi doktorumdan gercekten cok cok memnunum kendisini cok seviyorum ve tabirinizle mukemmel diyebilecegim icin; ondan vazgecmem mucize olurdu. Sadece acaba mi diyerek reyapta baslamistim kendisine hastanede de bir kac olumsuz seylerede tanik olunca hepten bahanem oldu. Reyap in oldugu bolgeye epey uzak ama;
Medicana Bahcelievler - Duzgun Korkmaz doktorum. Ilk kizimda da kendisinin verdigi inanilmaz rahatlatici bir dinginlikle cok cok cok korkan ben; cok keyifli gulerek eglenerek bir dogum yaptim. Yine oyle olacagindan hic suphem yok. Zaten bana hep boyle dogurmak isteyeceksin gor bak demisti

pentiden balensiz ve desteksiz aldım ben aşırı rahatladım dünya varmış dedim

Memnunsaniz degistirmeyin hic derim

Benim ilk hamilelikte hemen göğüslerim çatlamıştı. Göbekten daha fazla hatta. Şimdi yine büyüdüler . Çok küçüktü eskiden 75 falan ama 80 oldular. Hamilelikte 85 oluyor. Şimdi hem çatlıyor hem kaşınıyor durumum fena.

Sağol canım gidip bakıcam en kısa zamanda.

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah
Allah sabır versin canım:,(

Kizlar ben bebegimi maalesef kaybetmisim.. doktordan geldim simdi. Yarin normal dogumla dogcak. Hepinize saglikli hayirli gebelikler diliyorum allah evlatlsrinizi saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin InsAllah

Çok Üzüldüm Başın Sağolsun Canım
Rabbim En Kısa Sürede Acını Hafifletecek Yeni Bir Bebek Nasip Etsin İnşallah...

allah diğer yavrunu sana bağışlasın canım, evet çok üzücü bir durum ama hiç evlat sahibi olamayanları düşün evladına sıkı sıkı sarıl, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat daha nasip etsin sana inşallah

Benimde 2 kizim.var birinde cirkinlesmedim ama 2 numarada baya cirkinlestim ve gercekten 2 numara allah vergisi olarak daha bi guzel agzi burnu bakislari daha cok dikkat cekiyor demkki oglumda baya yakisikli olcak bu teoriye göre
Hahah inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…