Dun adet olacakmis gibi agri yasadim kasiklarimda bende merak ediyorumKızlar bu haftalarda kasık ağrısı normal mi? Çok şiddetli değil ama arada yokluyor. Bide ara sıra karnimin alt kisminda icten bi sey geriliyormus gibi oluyor. Normal mi? İlk hamilelik olunca hicbir seyi bilmiyor insan.
Hangi anomaliler cikti?İki perinatolog görüşünden sonra gebeliğim sonlandı malesef, bazen elden hiçbir şey gelmiyor,hayırlısı buymuş diyorum, amniyosentez yada cvs yaptırırsan en azından neyle karşılaşacağını öğrenmiş olursunuz,kabullenmek çok zor anlıyorum,patoloji sonucunuda öğrenince doktorlar haklıymış diye düşündüm, çok fazla anomali varsı çünkü..sizin içinde hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun..
Senin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurumAynen bi bak M My girl benide gelismlerinden haberdar et emi merak ederim.. baktin cok yorucu o zaman yapacak bisey yok bu sehirde topu topu iki perinatolog var.. ben deli gibi kusuyordum 13. Haftamda dr bebeklerden birinin burun kemigini gorememisti.. diger ense kalinligi ve diger cocugumun her ikiside normaldi.. sonra ikiz diye yurt disi gonderioecek testleri yaptirabilcegimi soyledi.. Ya ne olursa olsun anne adayiyiz kimse kotu biseyle karsilasmak istemeyiz.. Tup bebekle sancili donemle hamile kaldim ve cevremde herkese arti down sendrom riski iste su kadar bu kadar diye konusuyor dr. Lar.. bende bunlarin canina son vermek dusunmedim ama kendi ozel de doktorum desede gittim internette arastirdim perinatolog devlet hastanelerinde bir tane buldum.. ilce hastanesinde kadn doguma gittim.. o kadar kotu ultrasonlariki ozel muayenede ki gibi degilmis herneyse.. hem agliyorum hem bebeklerimden birinin burun kemigi gozukmedigini down olabilme ihtinaline karsi size gelmek istedim deyince.. ( bu hastanede ilceye arastirma hastanesinin ek poliklinigi acilmis sira erken geliyor diye oraya gitmistim) sonra bayan doktordan Allah razi olsun zaten ayakta durcak halimde yok devamli kusuyorum felan.. Perinatolog egitim ve arastirma hastanesinde 1 tane oldugunu siyledi bizde tamam ona gidelim dedik . Ben onceden arastirmistim direkt ondan sira alamayacagimi MHRS sisteminden gormustum.. Doktordab ya kirmizi alan yada yesil alan diye bisey var doktor kendi anlamadigi islemlerde yuksek risk uzmani perinatologa yonlendiriyor zaten.. yesil alana yonlendirince tek isin hastaneden randevu almasi perinatologa kaliyor..
İnan tatlim kocan yaninda annenle git bir digeriniz alana dusunce direkt randevu icin alsin . Orada randevu sistemi nasil bilmiyorumdA.. sabah erkenden gidince ogleye kadar gorunebiliyoz burda... Benim prrinatologdoktorum Kadin dogum hastanesindeydi. Neyse herviseyine detayli bitsekilde bakildi sayfalarca rapor yaziliyor hemsire tarafindan.. burun kemigi uc parcadan olusuyormus hepsini gordu bebeklerimin icimi rahatlatti kalbi bobregi midesi herbiseyi parmaklari gordu.. bi daha ne zaman geleyim diye sordum.. bana gelmenize gerek yok dedi.. bir sikinti olmadigi surece.. Guzel haberler alman dilegiyle❤
Evet canim aynen oyle iki yildir bebek ozlemiyle tutusuyorduk.. Allah yuzumuze gulduSenin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum
Kuzum baktim Bursada yuksek ihtisas egitim arastirma hastanesinde Kaan Pakay Varmis perinatolog... Kadin dogum Binasinda.. en erken randevu tarihi su zaman itibariyla 10.10 sizin bu hastaneler cumartesi bile calisiyor herhalde.. Anlamadim.. sende biraz incelersin hakkinda hayirlisiSenin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum
Ben çırpınan kelebek gibi değilde 4-5 gündür baya içimde tekmeleyen yaramazı hissediyorum. Çok acıktığım zaman 2-3 kere vuruyor. Yemek yiyorum ses çıkmıyor sonra coşuyor. Şimdiden böyleyse diyorum daha çok büyüyünce ben yandım@-Erva- bak ne diyor 17. Haftada bu haftalarda bebeginizi cirpinan bi kelebek gibi hissedersiniz diyor
O kotu iliskiler heryerde canim.. insanin fazla oldugu yerden uzak durmak lazim.. oyalanacak birsey bul kendine, bilmiyorum ne tur bi iste calisiyosun ama bebekle ilgili egitici dergiler kitaplar oku, ortamdan uzak dur, herkes hersey soyluyor bazen bisey desende demesende... toplumun civisi cikmis... kucucuk is icin ben yapmam ben etmem deyip birbirinin ustune atmalar, buyuk isler icinde kimse tasin altinafa bu sefet ben sokayim bu eli demiolar .. bebislerini dusun annesi onlarin sana ihtiyaci var duygusal olarak sen onlari olumlu etkile,penceredeb disari bak karnina elini at, iletisim icinde olun, haber okuyun..günaydın kızlar... iş yerinde ortam ve insanlar cok gergin. ister istemez ben de o gerginliğin içinde buluyorm kendimi, iş stresi değil insanlar arası ilişkiler bozuk... canım çok sıkılıyo bu durumu kafaya takarsam bebeğime zarar veriyo gibi hissediyorum ama takmadan da durabildiğim bişey dğeil
Evet baya toplandi. Ve bir kez de degil. Onceki gun surekli oldu. Dunde karnim hep sertti. Brackson hicks kasilmalari olabilirUmarimtop gibi oldumu seninde?
çok sağol canım benim, haklısın ne yazık ki her yerde. inan daha şimdiden doğum izni için gün sayar oldum...Kuzum baktim Bursada yuksek ihtisas egitim arastirma hastanesinde Kaan Pakay Varmis perinatolog... Kadin dogum Binasinda.. en erken randevu tarihi su zaman itibariyla 10.10 sizin bu hastaneler cumartesi bile calisiyor herhalde.. Anlamadim.. sende biraz incelersin hakkinda hayirlisi
Benimde 2 kizim.var birinde cirkinlesmedim ama 2 numarada baya cirkinlestim ve gercekten 2 numara allah vergisi olarak daha bi guzel agzi burnu bakislari daha cok dikkat cekiyor demkki oglumda baya yakisikli olcak bu teoriye göreHaha benim de erkek tenimin rengi cok guzel oldu parliyo ama birkaç leke sivilce var tabi ama inanki kizda daha fena oluyor ablamlar solmuştu resmen bebisleri cok güzeldi çünkü
Günaydın canım bende herşeyi takıyorum kafama. Ama geçen gün müdürümün bile işler hallollur ama bebeğinin canını sıkma demesiyle hiç birşeyi kafama takmamaya karar verdim. Birşeye canım sıkıldığında keyfimi yerine getirecek müzikler açıyorum dinliyorum kafamı dağıtıyorum. Sende kimseyle muhattap olmayıp kendi halinde takılabilirsin.günaydın kızlar... iş yerinde ortam ve insanlar cok gergin. ister istemez ben de o gerginliğin içinde buluyorm kendimi, iş stresi değil insanlar arası ilişkiler bozuk... canım çok sıkılıyo bu durumu kafaya takarsam bebeğime zarar veriyo gibi hissediyorum ama takmadan da durabildiğim bişey dğeil
Canim gogsun agrlastigi icin yarim atletler cok iyi destek olmaz bundanda catlar sarkar baya sert destekli sutyen kullanmani tavsiye ederimKızlar göğüsüm çatlamaya başladı ya çok moralim bozuldu sabahÇok erken değil mi çatlaması için ama niye böyle oldu Mor küçük küçük damarlar çıkmıştı şimdi derinleşmişler baya çatlağa dönüşmüşler. Yağlıyorum da göğüslerimi aslında ama fayda etmedi. Annem daha şişmez diyordu rahat ediyim diye 85 beden yarım atlet tarzı sütyenlerden aldım. Şimdi sütyen yukarı çıkıyor resmen alttan göğüsüm fırlıyor. Sinirlerim bozuldu ya
Vitamin kalsiyum içerikli herhalde.Selamlar
Vegaferon ve regenesis max mutivitamin kullanmaya basladim. İkisini aynı anda almanın sakıncası var mı biliyor musunuz? Araya zaman koymam gerekir mi illa?
Destekli sütyen taktığımda da sızlama oluyor ucu falan çok acıyor bu sefer. Göğüslerim sıkışıyor ağrı yapıyorCanim gogsun agrlastigi icin yarim atletler cok iyi destek olmaz bundanda catlar sarkar baya sert destekli sutyen kullanmani tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?