2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bu haftalarda kasık ağrısı normal mi? Çok şiddetli değil ama arada yokluyor. Bide ara sıra karnimin alt kisminda icten bi sey geriliyormus gibi oluyor. Normal mi? İlk hamilelik olunca hicbir seyi bilmiyor insan.
Dun adet olacakmis gibi agri yasadim kasiklarimda bende merak ediyorum

Hangi anomaliler cikti?

Senin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum

Senin adına çok sevindim canım. Annelik çok zor ve daha endişeler hamileyken başlıyor. Sen nerede yaşıyorsun. Ben bursadayım. İnşallah dediğin gibi olurda bulurum
Evet canim aynen oyle iki yildir bebek ozlemiyle tutusuyorduk.. Allah yuzumuze guldu Yeşil Bursa cok guzel bir memleketmiş:)ben samsun.. Ben yerine bakayim

Selamlar
Vegaferon ve regenesis max mutivitamin kullanmaya basladim. İkisini aynı anda almanın sakıncası var mı biliyor musunuz? Araya zaman koymam gerekir mi illa?

günaydın kızlar... iş yerinde ortam ve insanlar cok gergin. ister istemez ben de o gerginliğin içinde buluyorm kendimi, iş stresi değil insanlar arası ilişkiler bozuk... canım çok sıkılıyo bu durumu kafaya takarsam bebeğime zarar veriyo gibi hissediyorum ama takmadan da durabildiğim bişey dğeil

Kuzum baktim Bursada yuksek ihtisas egitim arastirma hastanesinde Kaan Pakay Varmis perinatolog... Kadin dogum Binasinda.. en erken randevu tarihi su zaman itibariyla 10.10 sizin bu hastaneler cumartesi bile calisiyor herhalde.. Anlamadim.. sende biraz incelersin hakkinda hayirlisi

Evet riskli gozukuyor tabi ama dedğim gibi tanı diil bu testler sonucta, ihtimalleri veriyor. Perinatoloji uzmanlıgı olan bir dr daha detaylı bakabilir. Yerinizde olsam nifty testini de yapardım. Ama buyun bu testler tarama testidir. Kesin tanı için amniyosentez yapılyor. Ben nifty yaptırdım ve onda risk bulunmadıgı icin amniyosenteze gerek duymadık. İnsallah sende bir sıkıntı cıkmayacak

@-Erva- bak ne diyor 17. Haftada bu haftalarda bebeginizi cirpinan bi kelebek gibi hissedersiniz diyor
Ben çırpınan kelebek gibi değilde 4-5 gündür baya içimde tekmeleyen yaramazı hissediyorum. Çok acıktığım zaman 2-3 kere vuruyor. Yemek yiyorum ses çıkmıyor sonra coşuyor. Şimdiden böyleyse diyorum daha çok büyüyünce ben yandım Birde sakin olduğumda hissetmiyorum gülmeye naşlıyorum yine bir kıpırdanma oluyor Çok güzel. Bir duyguymuş rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

O kotu iliskiler heryerde canim.. insanin fazla oldugu yerden uzak durmak lazim.. oyalanacak birsey bul kendine, bilmiyorum ne tur bi iste calisiyosun ama bebekle ilgili egitici dergiler kitaplar oku, ortamdan uzak dur, herkes hersey soyluyor bazen bisey desende demesende... toplumun civisi cikmis... kucucuk is icin ben yapmam ben etmem deyip birbirinin ustune atmalar, buyuk isler icinde kimse tasin altinafa bu sefet ben sokayim bu eli demiolar .. bebislerini dusun annesi onlarin sana ihtiyaci var duygusal olarak sen onlari olumlu etkile,penceredeb disari bak karnina elini at, iletisim icinde olun, haber okuyun..

Bu benim yazimin altinda aciklama kismi varya kizlar biseyi kaldirirken bacaktan kuvvet alma kismi... ben oraya takildim kaldim nasil bisey kaldirma islemini gerceklestiriyorsunuz? Yani elimizle bir yerleri tutarak mi kalkmaliyiz? Ben zaten ilk uc ay yattigim icin bacak kaslarim zayiflamis.. oturdugum yerden kalkamiyorum desteksiz, biri olmadan Alafrangalar da iyiki var yoksa yanmistim

Kızlar göğüsüm çatlamaya başladı ya çok moralim bozuldu sabah Çok erken değil mi çatlaması için ama niye böyle oldu Mor küçük küçük damarlar çıkmıştı şimdi derinleşmişler baya çatlağa dönüşmüşler. Yağlıyorum da göğüslerimi aslında ama fayda etmedi. Annem daha şişmez diyordu rahat ediyim diye 85 beden yarım atlet tarzı sütyenlerden aldım. Şimdi sütyen yukarı çıkıyor resmen alttan göğüsüm fırlıyor. Sinirlerim bozuldu ya

çok sağol canım benim, haklısın ne yazık ki her yerde. inan daha şimdiden doğum izni için gün sayar oldum...

Haha benim de erkek tenimin rengi cok guzel oldu parliyo ama birkaç leke sivilce var tabi ama inanki kizda daha fena oluyor ablamlar solmuştu resmen bebisleri cok güzeldi çünkü
Benimde 2 kizim.var birinde cirkinlesmedim ama 2 numarada baya cirkinlestim ve gercekten 2 numara allah vergisi olarak daha bi guzel agzi burnu bakislari daha cok dikkat cekiyor demkki oglumda baya yakisikli olcak bu teoriye göre

Günaydın canım bende herşeyi takıyorum kafama. Ama geçen gün müdürümün bile işler hallollur ama bebeğinin canını sıkma demesiyle hiç birşeyi kafama takmamaya karar verdim. Birşeye canım sıkıldığında keyfimi yerine getirecek müzikler açıyorum dinliyorum kafamı dağıtıyorum. Sende kimseyle muhattap olmayıp kendi halinde takılabilirsin.

Canim gogsun agrlastigi icin yarim atletler cok iyi destek olmaz bundanda catlar sarkar baya sert destekli sutyen kullanmani tavsiye ederim

Kızlar bugün yolum 1.30 saat falan sürdü. Ayakta geldim. Karnımı görenler kafasını çeviriyor asla yer vermiyorlar. İstanbul'dan nefret ediyorum artık. Özellikle son 1 aydır resmen çile çekiyorum. Ne metrolar düzgün çalışıyor ne metrobüsler. Heryer tıklım tıklım. İnsan seli var resmen. Herkes hasta. Bugün adamın biri önümde oturuyor burnu akıyor burnunu eliyle silip üstüne sürüyor. Midem bulandı. Eşim arabayla bırakiyim diyor trafikte berbat o da çekilmiyor. Ne olacak bu halimiz hiç bilmiyorum.
Artık çok yoruldum bugün ve sinirlendim ondan heralde rahminse batmalar oluyor. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Selamlar
Vegaferon ve regenesis max mutivitamin kullanmaya basladim. İkisini aynı anda almanın sakıncası var mı biliyor musunuz? Araya zaman koymam gerekir mi illa?
Vitamin kalsiyum içerikli herhalde.
Evet aynı anda alınmaz, demir ilacının etkisi azalır.

Canim gogsun agrlastigi icin yarim atletler cok iyi destek olmaz bundanda catlar sarkar baya sert destekli sutyen kullanmani tavsiye ederim
Destekli sütyen taktığımda da sızlama oluyor ucu falan çok acıyor bu sefer. Göğüslerim sıkışıyor ağrı yapıyor Büyük beden mi almalıyım ondan mı oluyor acaba? Önerdiğin bir model var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…