2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bana 20.hafta gel demislerdi haftaya sali veya carsamba gidicem vurulmaya biraz erken demis sanki sana

Ben 17 de oldum

Benimkiler 20. haftada çağıracaklar. Şimdi 19+1 im daha çağırılmadım. Bekliyorum.

Canım Allah senden razı olsun. İçime su serpti söylediklerin Ben çok büyüme hissetmiyorum aslında ama yine de bir görünmek istiyorum. Ben de Sultangazi’ye yakınım zaten.

aynen canım

Bende sefakoydeyim. Bir kez gittim bir daha gitmedim oraya. Seker yuklemesi icin giderim. Doktor kime gittiniz, hayret memnun kalmissiniz :)
Seher ozlem yilmaza gittim aslinda cok taze bir doktor belkide ilk senesi cok tecrubesi birikimi olduğunu dusunmuyorum ama muhabbeti ilgisi hosuma gitti ozellikle preeklamsi konusunda beni uyardi anlatti ultrasondada fazla zaman ayırdı bu arada ben 2. Cocuguma kanunide sezeryan oldum sefakoy bana sezeryan icin cok guven vermedi siz sefakoydemi dogum yapmayi dusunuyorsunuz normalmi sezeryanmi sizin?

Ben ikiliyi yaptıramadım diye dörtlü yaptırdım. Geçen hafta perşembe günü kan verdim, doktor bir hafta sonra çıkacak demişti. Sonraki gün sonuç çıktı diye mesaj gelince girip internetten baktım ama yalnızca kan sonucu yazıyordu. Ben de heralde risk hesaplaması 1 hafta sonra çıkıyor diye bugüne kadar bekledim. Bugün beylikdüzü devlet hastanesine gittim sonucu almak için ama bana internette gördüğüm kan sonucunu verdiler sadece, risk durumu vs yazmıyordu. Doktor da bugün doğumhanedeymiş. Soramadım. Heralde o kan bilgileriyle bilgisayardan hesaplayacak risk durumunu. Yarın yine gidicem inşallah tertemiz çıkar

Bir şey y sorucam hanımlar aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz. 0-3mü 3-6mı 0-6mı

Bazılarında boyu cm olarak yazıyor atıyorum 53 cm
Düşünüyorum 50 cm dogsa bunu çok giyemez bezi vs derken ayaklar dar gelmesin boydan.
Benim ilk kızım erken doğum olmuştu 48 cm
9aylik olsa 50 cm olurdu heralde
Ablamın oğlu 55cm doğmuştu
Çok küçük alma yani büyük her türlü giyilir ama küçük giyilmez

Benide bugün aradılar gebelik eğitimi için.sonra hareketleri hissetmeye başladıınızmı diye sordu.hsseettiğinizde aşıya gelin dedi

Ben de öyle canım.Hic yemek yapmak istemiyorum çoğu zaman da yapmıyorum.Ailemden çok uzaktayım.Bunun eksikliğini çok hissediyorum

Kızlar alt karin bölgemde kasiklarimda yani sabahtan beri agri var ve geçmiyor. Ara ara sancı şeklinde geliyor. 2 hafta kadar önce plesentadan parça almışlardı. Onla alakalı olabilir mi acaba? Oğlanı okuldan alınca acile gitmeyi düşünüyorum

Kanunidemi yaptirdin sende canim insallah tertemiz cikar sonucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…