- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bana 20.hafta gel demislerdi haftaya sali veya carsamba gidicem vurulmaya biraz erken demis sanki sanaKızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
Amin cnm :)Ay hadi inş darısı bana
Evet dimi kafadan hesaplamisti yanlis olmus bence. Gitmicem ben de bananeBana 20.hafta gel demislerdi haftaya sali veya carsamba gidicem vurulmaya biraz erken demis sanki sana
Ben 17 de oldumKızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
Ay napsam kararsiz kaldimBen 17 de oldum
Benimkiler 20. haftada çağıracaklar. Şimdi 19+1 im daha çağırılmadım. Bekliyorum.Kızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
Canım Allah senden razı olsun. İçime su serpti söylediklerincanim benim gogsumde bir sislik ve agri vardi korktum devlete gittkm genel cerrahiye ultrason istedi ama randevu 2 ay sonrasinaydi o sirada tup bebek icin transfer zamanlarmdi ertelenir diye cok korktum hemen ozele gittim . doktorum cok rahatlatti beni kistlerim varmis ama bu genetik birseymis . bu senin annende de vardir yuzde 99 senin kizindada olucak meme yapiniz bu oluyor bazi seylerde buyumesini tetikliyor dedi stres yada Ilaclardan buyumus olabilir ilaclari birakinca kuculcektir kuculmezse yine gel kuculse bile 6 ayda bir kontrollerini yaptir dedi bende gebe kalirsam ne yapaym dedim. Doktorum eger bu sekilde buyumus ve agrili olursa gelirsin bakariz dedi zaten normal ultrason zarari yok ayni karindan bakildgmz gibi inceliyor. Ama buyumez aci falanda olmazsa dogumdan sonra gelirsin dedi . doktoru cook sevdim dogrusu ona giderim dogumdan sonra diye dusunuyorum. Istanbul avrupa yakasi Sultangazide
medigold sultan hastanesi . Doktorun adi Mustafa Devran Aybar. Radyoloji uzmani
şu an kaçıncı hafta?12 de canm
Ayyyyy inşallahYa evet gem kolay hem cok sık annesii .. yumoş gibi bebegin icinde sicacik olacak
aynen canımaçıkçası ben de öyle düşünüyorum ankarada yaşıyorum alışveriş konusunda baya şanslıyım bütün mağazalar var :) bir hastane çıkışı kendime bir gecelik hani acil durumda kullanılacak tarzda bir şeyler alıp geri kalan her şeyi şubat ayına bırakmayı düşünüyorum inşallah erken gelmez bebeğim tam zamanında gelir :) özellikle bebek arabası oto koltuk vs hemen kullanılmıyor zaten indirimi beklemek en güzeli :))
Seher ozlem yilmaza gittim aslinda cok taze bir doktor belkide ilk senesi cok tecrubesi birikimi olduğunu dusunmuyorum ama muhabbeti ilgisi hosuma gitti ozellikle preeklamsi konusunda beni uyardi anlatti ultrasondada fazla zaman ayırdı bu arada ben 2. Cocuguma kanunide sezeryan oldum sefakoy bana sezeryan icin cok guven vermedi siz sefakoydemi dogum yapmayi dusunuyorsunuz normalmi sezeryanmi sizin?Bende sefakoydeyim. Bir kez gittim bir daha gitmedim oraya. Seker yuklemesi icin giderim. Doktor kime gittiniz, hayret memnun kalmissiniz :)
dün kanuni sultan suleymana gittim hanimlar ordada kaydım olsun istedim sonra ozelde bir sıkıntı oldugunda kabul etmiyorlar takibimizde degilsiniz diye ilk gebeligimde preeklamsi yasandigi icin kayit olusturmak istedim ins gecirmemde perinatoliye ugramam sizede tavsiye ederim uni arastirma hastanelerinde kayitiniz olsun sonra ortada kaliyor insanlar özeller sanildigi kadar guvenli olmuyor riskli gebelikler icin bu arada 4lu tarama testi yaptiran varmi ben 2 li 3 lu yaptirmadim 4luyude hic dusunmuyordum ama dun doktor tatli tatli konusunca bisiy demedim verdim 1 tup kan hemende cikiyormus sonuc dun verdim cuma sonuc alacagim
Bir şey y sorucam hanımlar aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz. 0-3mü 3-6mı 0-6mı
Benide bugün aradılar gebelik eğitimi için.sonra hareketleri hissetmeye başladıınızmı diye sordu.hsseettiğinizde aşıya gelin dediKızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
Çok sevindim canım benim 2 oğlandan sonra bir prenses geliyor Inşallah
Ben de öyle canım.Hic yemek yapmak istemiyorum çoğu zaman da yapmıyorum.Ailemden çok uzaktayım.Bunun eksikliğini çok hissediyorumBenim midem de aşırı yanmalar başladı
Rennie hapı vardı daha etkili olsun diye şurubu aldım
Bütün gün halsizlik den evde bir şey hazırlayıp yiyemiyorum hamilelikte kalabalık bir çevre de olmayı o kadar isterdim ki
Kanunidemi yaptirdin sende canim insallah tertemiz cikar sonucunBen ikiliyi yaptıramadım diye dörtlü yaptırdım. Geçen hafta perşembe günü kan verdim, doktor bir hafta sonra çıkacak demişti. Sonraki gün sonuç çıktı diye mesaj gelince girip internetten baktım ama yalnızca kan sonucu yazıyordu. Ben de heralde risk hesaplaması 1 hafta sonra çıkıyor diye bugüne kadar bekledim. Bugün beylikdüzü devlet hastanesine gittim sonucu almak için ama bana internette gördüğüm kan sonucunu verdiler sadece, risk durumu vs yazmıyordu. Doktor da bugün doğumhanedeymiş. Soramadım. Heralde o kan bilgileriyle bilgisayardan hesaplayacak risk durumunu. Yarın yine gidicem inşallah tertemiz çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?