2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benc
ben de birden aldım hamile kaldığım gibi ilk 3 ay zaten 5 kilo getirdi bana
Bence bunun 1-1.5 kilosu odem cunku regl donemi geciyor ve vucut sisiyor cnku benm gunumden tam 2 gun sonra hemen 1 bucuk kilo fazla cikmaya baslamistim bile. Ne ara alicam bir bucuk kilo bikac gun oncesinde yoktu

Bende oyle ozellikle 15. Haftada icimden bir his kabuslar goruyorum falan o korkuyla gittim bebegim bana hersey yolunda der gibi böyle yapiyordu . Ama yinede bitmiyo o korku ara acildikca insan korkuyor suan yine iyimi acaba demelere basladim
AY sağlıkla doğarlar inşallah

Kimisinin iç karni dardır cabuk hisseder, kimisinin bebegi bir tık daha agirligi fazladir yine erken hisseder. Daha 200 gr civari bebeler :)
Detaylı da sorun çıkanların yorumlarını okudum inşallah bi sorun çıkmaz zaman yaklaştıkça korkuyorum nasıl geçicek acaba

Evlendgümde 48 kiloydum ben iki senede 63 oldum

Ben kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirim
Ya bende 18 de cok az hissetim belki 17 de ama benimki ikiz.. belki cok yerleri dar diye bilemiyorum.. bugn mesela hiccc hissetmedim.. dun de aksam bir kere hissettim.. zaten ne kadar gec okadar iyi sonradan can dayanmicak diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…