- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Bence bunun 1-1.5 kilosu odem cunku regl donemi geciyor ve vucut sisiyor cnku benm gunumden tam 2 gun sonra hemen 1 bucuk kilo fazla cikmaya baslamistim bile. Ne ara alicam bir bucuk kilo bikac gun oncesinde yoktuben de birden aldım hamile kaldığım gibi ilk 3 ay zaten 5 kilo getirdi bana
kaçıncı haftada kız demişti?Saol canm ..evet öncesinde kız demişti
Ay inşallah cnmYasiyordur m etme soyle dusun Allah korusun yasamazsa zaten duser kanaman vs veya cok agrin olur anlarsın mantigiyla idare ettim ben :)
Bilmem bana çok erken gibi geldi o vakitlerBen de 15. 16.haftada hissedenlerdenim cnm ama bu kisiden kisiye ve bebisten bebise degisiyor.
Doğrudur cnm hiç bir bilgim yokKimisinin iç karni dardır cabuk hisseder, kimisinin bebegi bir tık daha agirligi fazladir yine erken hisseder. Daha 200 gr civari bebeler :)
12 de canmkaçıncı haftada kız demişti?
AY sağlıkla doğarlar inşallahBende oyle ozellikle 15. Haftada icimden bir his kabuslar goruyorum falan o korkuyla gittim bebegim bana hersey yolunda der gibiböyle yapiyordu . Ama yinede bitmiyo o korku ara acildikca insan korkuyor suan yine iyimi acaba demelere basladim
Detaylı da sorun çıkanların yorumlarını okudum inşallah bi sorun çıkmaz zaman yaklaştıkça korkuyorum nasıl geçicek acabaKimisinin iç karni dardır cabuk hisseder, kimisinin bebegi bir tık daha agirligi fazladir yine erken hisseder. Daha 200 gr civari bebeler :)
Bende basta emin olamamistim ama 16 17 gibi kesin dedim simdide gun icinde duzenli olmasada kendini baya baya hissettiriyor.19+4 dumBilmem bana çok erken gibi geldi o vakitler
Aynen canım benim bakalım kaç olucaz allah izin verirseBende 62 ile hamile kaldim 65.5 oldum kilo alimimiz ayni
Evlendgümde 48 kiloydum ben iki senede 63 oldumcok iyi bence 5. aya yaklaşmışsınnn böyle devam edersen çok iyi ben de dikkat etmeye çalışıyorum tatlı ve hamur işleri yerine dengeli güzel şeyler yemeye çalışıyorum açıkcası hem sağlık açısından hem kilo :)) ayrıcaaa evlendiğimde 55 kiloydum 63e cıktım düşün artık psikolojiyiiidiyet yapmaya karar verdiğimde de bebek düşündük ve kaldı kilolar :))))
Allah korusunDetaylı da sorun çıkanların yorumlarını okudum inşallah bi sorun çıkmaz zaman yaklaştıkça korkuyorum nasıl geçicek acaba
Ya bende 18 de cok az hissetim belki 17 de ama benimki ikiz.. belki cok yerleri dar diye bilemiyorum.. bugn mesela hiccc hissetmedim.. dun de aksam bir kere hissettim.. zaten ne kadar gec okadar iyi sonradan can dayanmicak diyolarBen kime sorsam 22-23 haftada hissetmisler oyuzden cok kafama takmiyorum erken zaten ilk bebekse birde endiselenme canim daha 17 haftadayz 20li haftalarda olup hissetmezsem endiselenirim
Evlendgümde 48 kiloydum ben iki senede 63 oldum
Ben 70 ile hamile kaldım. Vitamin kullanmaya başlayınca bir anda 5 kilo aldım. Bakalım bu ay alacak mıyım çokBen dün akşam tartıldım 63le hamile kalmıştım 66,5 çıktım açıkcası evlendikten sonra çok kilo almıştım((
Al benden de o kadar.. vitamin baslamistim hala devam edecekmiyim bilemiyorum dr lada konusmadim en son gorustugumdeBen 70 ile hamile kaldım. Vitamin kullanmaya başlayınca bir anda 5 kilo aldım. Bakalım bu ay alacak mıyım çok
allahtan hamileyiz yoksa şu an ki psikolojileri düşünemiyorum :))Ben 70 ile hamile kaldım. Vitamin kullanmaya başlayınca bir anda 5 kilo aldım. Bakalım bu ay alacak mıyım çok
benim doktorum 12. haftada folik asiti bıraktırdı ve demir kan vitamin vs hiçbir şey vermedi ben şu an hiçbir şey kullanmıyorumAl benden de o kadar.. vitamin baslamistim hala devam edecekmiyim bilemiyorum dr lada konusmadim en son gorustugumde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?