2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
28 canım benim de öyleymiş her kontrol de bir sorunla karşılaşıyorum sınavım bu herhalde
25 mm den aşağısı tehlikeli canım progestan birsey vermedi mi.
Suan seninde normal sayılır bol bol dinlen daha fazla kisalirsa sıkıntı başlar.
Ben progestan kullanıyorum.

İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın canım moralini yüksek tutmaya çalış

25 mm den aşağısı tehlikeli canım progestan birsey vermedi mi.
Suan seninde normal sayılır bol bol dinlen daha fazla kisalirsa sıkıntı başlar.
Ben progestan kullanıyorum.
Vermedi henüz perinatologa gitmiştim o doktorunla görüş dedi henüz görüşemedik. Ayakta çok kalıyorum öğretmenim her günüm yorucu

Burda arkadaş gibi olduk, anlatmak istedim öyle
Yoksa hicbirinizi üzmek istemem canım. O kadar doluyum ki.
Duarinizi eksik etmeyin, burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz ne güzel. iyiki varsınız.

Rapor alamaz misin, dinlenmen lazim
Cumartesi günü gideceğim doktoruma verir diye tahmin edıyorum . 2 hafta önce bakmıştı normaldi demek ki azalmaya başladı zaten sancılarım da oluyor ayakta durunca dikkat etmeye çalışıyorum derste biraz sesimi yükseltsem kasıklarım ağrıyor zor valla çalışırken hamile olmak

Vermedi henüz perinatologa gitmiştim o doktorunla görüş dedi henüz görüşemedik. Ayakta çok kalıyorum öğretmenim her günüm yorucu
vajinal mi ölçüm yaptı.
korkma canım
benim bide ikiz yani daha ağır, ben sürekli uzaniyorum.
doktoruna danış gerekeni yapacaktır.

Benide bugün aradılar gebelik eğitimi için.sonra hareketleri hissetmeye başladıınızmı diye sordu.hsseettiğinizde aşıya gelin dedi
Ben gitmicem 20.haftaya kadar beklicem. Kadin yanlis hesapladi kafadan hesaplayinca oyle oldu galiba. Hareketlerini de pek anlamiyorum hissedemiyorum daha 17+4 üm. Sen hissettin mi

Mutlaka rapor almaya calis bebegin daha 9nemli suan yilliz izin durumunuz falan olabiliyor mu bilemiyorum. Butun haklarini zorla

Ben gitmicem 20.haftaya kadar beklicem. Kadin yanlis hesapladi kafadan hesaplayinca oyle oldu galiba. Hareketlerini de pek anlamiyorum hissedemiyorum daha 17+4 üm. Sen hissettin mi
BENde 17+3 senin gibiyim g bişeyler var ama bebek hareketimi anlamlandıramıyorum tam olarak.doktor bi iki haftaya hissedersin demişti.bence normal bide ben şuan 79 kilo oldum.benm görümcem çok zayıf olmasına rağmen 20. Haftada hissetmişti.normal bence yani

Canım bende anasınıfı öğretmeniyim ve daha önceden de kayıplarım oldgu için bu sene hiç başlamadm doktorum heyet raporu verdi.bnce sende doktoruna söyle.dinlenerek geçir bu dönemini

Canım bende anasınıfı öğretmeniyim ve daha önceden de kayıplarım oldgu için bu sene hiç başlamadm doktorum heyet raporu verdi.bnce sende doktoruna söyle.dinlenerek geçir bu dönemini
Her gün 8 saat 4 kat merdiven inip çıkıyorum nöbet tutuyorum doktora soyleyecegım zaten okul başladı sıkıntılarım başladı

Mutlaka rapor almaya calis bebegin daha 9nemli suan yilliz izin durumunuz falan olabiliyor mu bilemiyorum. Butun haklarini zorla
Hiç izin hakkımız yok yol içinde sadece rapor hakkımız var 40 gün bakalım ne önerecek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…