Seher ozlem yilmaza gittim aslinda cok taze bir doktor belkide ilk senesi cok tecrubesi birikimi olduğunu dusunmuyorum ama muhabbeti ilgisi hosuma gitti ozellikle preeklamsi konusunda beni uyardi anlatti ultrasondada fazla zaman ayırdı bu arada ben 2. Cocuguma kanunide sezeryan oldum sefakoy bana sezeryan icin cok guven vermedi siz sefakoydemi dogum yapmayi dusunuyorsunuz normalmi sezeryanmi sizin?
O herkeste farkli malesef.Bazılarında boyu cm olarak yazıyor atıyorum 53 cm
Düşünüyorum 50 cm dogsa bunu çok giyemez bezi vs derken ayaklar dar gelmesin boydan.
Benim ilk kızım erken doğum olmuştu 48 cm
9aylik olsa 50 cm olurdu heralde
Ablamın oğlu 55cm doğmuştu
Çok küçük alma yani büyük her türlü giyilir ama küçük giyilmez
Bende dün kanuni Hastanesi'nde yedim...bende düşünmüyordum 4 lü test doktor sormadan 1.kata in kan ver dedi...cuma günü saat 2 den sonra gelin alın dedi laborotuardaki kadınKanunidemi yaptirdin sende canim insallah tertemiz cikar sonucun
Evet banada cuma 2den sonra dediler ama ben cuma gidemiyecegim sanirim eşim calisiyor onumuzdeki hafta ici alirim umarim benimkide temiz cikarda kafam karismazBende dün kanuni Hastanesi'nde yedim...bende düşünmüyordum 4 lü test doktor sormadan 1.kata in kan ver dedi...cuma günü saat 2 den sonra gelin alın dedi laborotuardaki kadın
Bende vitamin kullanıyorum ve almam gerekenden fazla kilo almışım sağlık ocağında ebe vitamini bir gün iç bir gün içme dediBen 70 ile hamile kaldım. Vitamin kullanmaya başlayınca bir anda 5 kilo aldım. Bakalım bu ay alacak mıyım çok
Bu yıl erkek senesi dediler heveslendirdiler beni bi kızım var birde oğlum olacak diye ben yine kızı buldum erkek senesindehadi inşallah canım... sanada hayırlı olsun kız az bu yıl
Kızımda doktor Mart başı demişti ama kızım Şubat başı 36. Haftada geldi çantam falan hazırdı ne olduğunu anlamadan Doğuma girdim bakalım yine Mart başı diyor doktor ama ben Şubat başı bekliyorum en az 36 haftayı görürüm inşallahaçıkçası ben de öyle düşünüyorum ankarada yaşıyorum alışveriş konusunda baya şanslıyım bütün mağazalar var :) bir hastane çıkışı kendime bir gecelik hani acil durumda kullanılacak tarzda bir şeyler alıp geri kalan her şeyi şubat ayına bırakmayı düşünüyorum inşallah erken gelmez bebeğim tam zamanında gelir :) özellikle bebek arabası oto koltuk vs hemen kullanılmıyor zaten indirimi beklemek en güzeli :))
Bende 17 de oldumBen 17 de oldum
Kızınız kaçıncı haftada doğdu benim kızım 36 da doğdu küvezde falan kalmadı çok şükür ama çok küçüktü emzirmede sıkıntı yaşadım memeyi tutamadı bu hamileliğimde 38 haftayı görmek istiyorum kızımda ev temizliği yapmıştım hemen arkasına Doğum yaptım bu sefer dinlenicem inşallah vaktinde gelir bu bebişim doktor da ikinciler biraz daha geç geliyor dedi ama nedenini bilmiyorum pek inanamadım inşallah dediği gibi olurBazılarında boyu cm olarak yazıyor atıyorum 53 cm
Düşünüyorum 50 cm dogsa bunu çok giyemez bezi vs derken ayaklar dar gelmesin boydan.
Benim ilk kızım erken doğum olmuştu 48 cm
9aylik olsa 50 cm olurdu heralde
Ablamın oğlu 55cm doğmuştu
Çok küçük alma yani büyük her türlü giyilir ama küçük giyilmez
Bence genetik bi durum bakıyorum annesi babası boylu olanlar çocuklarda boylu oluyor geneldeO herkeste farkli malesef.
Kuzenim benden 1 ay once 39 haftalikken 2900gr 48 cm dogurdu.
Ben 40 haftalikken 2900 49 cm dogurdum.
Baska bir ablam 40 haftalikken 52 cm dogurdu. 3ude kiz bu bebislerin :)
Kaç mm çıktı?Kızlar rahim ağzı kısalığı olan var mı? Detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalmış dediler . Doktoruma gidemedim Cumartesi gideceğim yaşayan var mı bu durumu?
Rabbim şifasını versin inşallah. İkisinide sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Üzücü bir süreç ama kendini çok üzme bebişlerinde etkilenmesinHayirli aksamlar kızlar
Bugün hastane randevum vardı, ne yazık ki bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olduğunu söyledi doktor. Başka bir doktorda baktı.
20. haftalarda çocuk kardiyoloji de bakacak kesin tanıyı koymak için.
İnşallah çok ciddi bi sorunu yoktur
Bebeklerim benimle kalır inşallah.
Dua istiyorum hepinizden, bu benim 4. gebeligim ve öncesi hep kayıp
Amniyosentez yaptırmak istemedim hep riskli hemde aldirmayacagim için gerek yok dedim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, cok üzgünüm ve kızımın kipirtilarini hissedince daha da üzülüyorum. Hala aynı yerdeydi.
O kadar zor ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkmak bi yana, onların canlari yanmasın o küçücük bedenleri tekrar toprak altına koymak istemiyorum.
İlk ikizlerimi kaybettigimde yağmur yağda ağlardım, kar düşse yere usuyorlar derdim.
Koydeydik o zamanlar, hayvanlar doğum yapardı o küçücük kuzucuklra bakıp evlatlarimi hatırladım.
Bunları yazdım çünkü çok doluyum ve ailemin yanında ağlamak istemiyorum.
Allahtan geliyo ne gelirse elhamdülillah.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Yaa bak senle günlerimiz aynı, bende de aynı şey var. Bir kaç gündür hiç birşey hissetmiyorum. Aklıma takmamaya çalışıyorum, kontrolüm 29unda çünkü, arada da gitme şansım yok burda. Ama illaki düşünüyorsun sonuçta, en ufak gaz hareketinde bekliyorum o mu diye. Senin kontrolün ne zaman?Dogrusu bende oyleyim bide bebegi hissediyorum saniyodum 1 haftadir hissetmiyorum hicbisey demekki o bebek degildi cunku daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi kotu dusunmek istemiyorum. Yoksa benimde korkularim suan ama bu doguma kadar surucek sanirim bu pskoloji cok kapilmamaya calisiyorum
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün hastane randevum vardı, ne yazık ki bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olduğunu söyledi doktor. Başka bir doktorda baktı.
20. haftalarda çocuk kardiyoloji de bakacak kesin tanıyı koymak için.
İnşallah çok ciddi bi sorunu yoktur
Bebeklerim benimle kalır inşallah.
Dua istiyorum hepinizden, bu benim 4. gebeligim ve öncesi hep kayıp
Amniyosentez yaptırmak istemedim hep riskli hemde aldirmayacagim için gerek yok dedim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, cok üzgünüm ve kızımın kipirtilarini hissedince daha da üzülüyorum. Hala aynı yerdeydi.
O kadar zor ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkmak bi yana, onların canlari yanmasın o küçücük bedenleri tekrar toprak altına koymak istemiyorum.
İlk ikizlerimi kaybettigimde yağmur yağda ağlardım, kar düşse yere usuyorlar derdim.
Koydeydik o zamanlar, hayvanlar doğum yapardı o küçücük kuzucuklra bakıp evlatlarimi hatırladım.
Bunları yazdım çünkü çok doluyum ve ailemin yanında ağlamak istemiyorum.
Allahtan geliyo ne gelirse elhamdülillah.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bebek asagida mi peki yada plasenta? 1.5 cm tehlikeli diye biliyorum. Senin kaçtıKızlar rahim ağzı kısalığı olan var mı? Detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalmış dediler . Doktoruma gidemedim Cumartesi gideceğim yaşayan var mı bu durumu?
Aşağıdaymış biraz 28 mm ölçtüBebek asagida mi peki yada plasenta? 1.5 cm tehlikeli diye biliyorum. Senin kaçtı
28 canımKaç mm çıktı?
benimde takip ediliyor erken doğum riskim var çünkü benim 29mmydi iki hafta önce bugünde öyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?