2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim doktorum 12. haftada folik asiti bıraktırdı ve demir kan vitamin vs hiçbir şey vermedi ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum
bana foliği bıraktırınca re genesis diye bi ilaç verdi komplkike hepsi var içnde, bence gittiğinde bi sor canım demir ilacına ben de başlamadm ama bitamin başlattı benimki

bana foliği bıraktırınca re genesis diye bi ilaç verdi komplkike hepsi var içnde, bence gittiğinde bi sor canım demir ilacına ben de başlamadm ama bitamin başlattı benimki
benim doktor da şu an değerlerin iyi besinlerden almaya çalış önümüzdeki ay tekrar bakalım demişti ben de baya dikkatli beslendim meyve sebze et süt her şeyi yiyorum düzenli bi şekilde bakalım de dicek cumartesi gideceğiz :)

allahtan hamileyiz yoksa şu an ki psikolojileri düşünemiyorum :))
Öyle zaten. Ben diğer hamileliğimi 80 ile bitirmiştim. Bunda Ramazan sonu kilo almıştım zaten ve 3-4 kilo fazlayla başladım. 3 ay çok iyiydi hiç almadım. 4.ay beni mahvetti ama düşünmüyorum şuan yoksa hiç memnun değilim kilo olayından. Hayatımın en yüksek kilolarını göreceğim sanırım

evettt kız az bayaaa bakalım cumartesi de netleştirirsek ufak tefek bir şeyler almak istiyorum açıkçası :)
Çok abartmadan al canım.. Dün arkadaş söyledi bana e bebek aralık ocak ve şubat ayında üst üste indirimler yapıyormuş.. hem baya büyük indirimler bulunduğun şehirde varsa onları takip et derim..

Veririz inşallah doğumdan sonra bolll suuu içelim. süt olacak diye abartmamak lazım beslenmeyi inşallah yapabiliriz :)

Çok abartmadan al canım.. Dün arkadaş söyledi bana e bebek aralık ocak ve şubat ayında üst üste indirimler yapıyormuş.. hem baya büyük indirimler bulunduğun şehirde varsa onları takip et derim..
açıkçası ben de öyle düşünüyorum ankarada yaşıyorum alışveriş konusunda baya şanslıyım bütün mağazalar var :) bir hastane çıkışı kendime bir gecelik hani acil durumda kullanılacak tarzda bir şeyler alıp geri kalan her şeyi şubat ayına bırakmayı düşünüyorum inşallah erken gelmez bebeğim tam zamanında gelir :) özellikle bebek arabası oto koltuk vs hemen kullanılmıyor zaten indirimi beklemek en güzeli :))

Bu benim en buyuk krizim sanirim.. kusmam 16. Haftada kesildi. Ve 1 ayda 4.5 kg aldim

Bende bulantilarda 5kilo vermistim 61. 7den dusmustum sabahlari hala var ama aksama dogru cok yiyorum 1haftadir misafirlikti disarda yeme biraz fazla oldu 1 kilo aldim bile sanirim 57.3 geldim yarina doktor randevum var

birde evim yeni kurulucak.. perdesi halisi mutfak esyalari hersey... sifirdan ev o kadar gozumde buyuyor ve korkuyorum ki..

Canim hic korkma bizde 1+1 ydik burda buyuk ev bulmak gerckten cok zor ,eger degistiremeseydik gardiropu salona alip onun yerine bebege besik koycaktim ilk hamileligimde 6 ayim bitmisti evi bulup tasindigimizda herkeste biliyodu hamileyken taşındımi o yuzden dogumdan sonra cok oanik yapma en ihtiyac olanlari alirsin perde mesela diger esylarini tasir yanina eklemeer yaprsin halin kucukse odaya serersin mesela tek salona alirsin evi bulunca hepsi hallolur kendini hic sikma

Kızlar herkese selamlar sağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…