- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
ayyy gözün aydın:) bana da doktor bi kesin şu ya da bu dese artık yaaa:) ahahaha
hadi inşallah canım... sanada hayırlı olsun kız az bu yılmaşallahhh sağlıkla gelsin prensesss... benim de kızım olacak inşalah.. 12. haftada kıza benziyor demişti cumartesi gideceğiz netleşir sanırım :)))
bana foliği bıraktırınca re genesis diye bi ilaç verdi komplkike hepsi var içnde, bence gittiğinde bi sor canım demir ilacına ben de başlamadm ama bitamin başlattı benimkibenim doktorum 12. haftada folik asiti bıraktırdı ve demir kan vitamin vs hiçbir şey vermedi ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum
sağolasın canım ..ayyy gözün aydın:) bana da doktor bi kesin şu ya da bu dese artık yaaa:) ahahaha
benim doktor da şu an değerlerin iyi besinlerden almaya çalış önümüzdeki ay tekrar bakalım demişti ben de baya dikkatli beslendim meyve sebze et süt her şeyi yiyorum düzenli bi şekilde bakalım de dicek cumartesi gideceğiz :)bana foliği bıraktırınca re genesis diye bi ilaç verdi komplkike hepsi var içnde, bence gittiğinde bi sor canım demir ilacına ben de başlamadm ama bitamin başlattı benimki
Bence de doğru benimkide yayvandı bebek değil göbek gibi..kızlar bence bu erkek olunca gobek one doğru daha erken cıkar top gibi muhabbeti gerçek:) hiç kilo almadım ama karnım var sipsiivri
evettt kız az bayaaa bakalım cumartesi de netleştirirsek ufak tefek bir şeyler almak istiyorum açıkçası :)hadi inşallah canım... sanada hayırlı olsun kız az bu yıl
Öyle zaten. Ben diğer hamileliğimi 80 ile bitirmiştim. Bunda Ramazan sonu kilo almıştım zaten ve 3-4 kilo fazlayla başladım. 3 ay çok iyiydi hiç almadım. 4.ay beni mahvetti ama düşünmüyorum şuan yoksa hiç memnun değilim kilo olayından. Hayatımın en yüksek kilolarını göreceğim sanırımallahtan hamileyiz yoksa şu an ki psikolojileri düşünemiyorum :))
Çok abartmadan al canım.. Dün arkadaş söyledi bana e bebek aralık ocak ve şubat ayında üst üste indirimler yapıyormuş.. hem baya büyük indirimler bulunduğun şehirde varsa onları takip et derim..evettt kız az bayaaa bakalım cumartesi de netleştirirsek ufak tefek bir şeyler almak istiyorum açıkçası :)
canım ben şöyle tavsiye aldım.. 0-3 ay çok almayın..Alacaksanız 3-6 ay alın..0-3 ayı 1 ay bile giyemeye biliyorlar.. 3- 6 ay daha uzun süre gidiyor..Bir şey y sorucam hanımlar aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz. 0-3mü 3-6mı 0-6mı
Ay hadi inş darısı banaBende basta emin olamamistim ama 16 17 gibi kesin dedim simdide gun icinde duzenli olmasada kendini baya baya hissettiriyor.19+4 dum
Veririz inşallah doğumdan sonra bolll suuu içelim. süt olacak diye abartmamak lazım beslenmeyi inşallah yapabiliriz :)Öyle zaten. Ben diğer hamileliğimi 80 ile bitirmiştim. Bunda Ramazan sonu kilo almıştım zaten ve 3-4 kilo fazlayla başladım. 3 ay çok iyiydi hiç almadım. 4.ay beni mahvetti ama düşünmüyorum şuan yoksa hiç memnun değilim kilo olayından. Hayatımın en yüksek kilolarını göreceğim sanırım
açıkçası ben de öyle düşünüyorum ankarada yaşıyorum alışveriş konusunda baya şanslıyım bütün mağazalar var :) bir hastane çıkışı kendime bir gecelik hani acil durumda kullanılacak tarzda bir şeyler alıp geri kalan her şeyi şubat ayına bırakmayı düşünüyorum inşallah erken gelmez bebeğim tam zamanında gelir :) özellikle bebek arabası oto koltuk vs hemen kullanılmıyor zaten indirimi beklemek en güzeli :))Çok abartmadan al canım.. Dün arkadaş söyledi bana e bebek aralık ocak ve şubat ayında üst üste indirimler yapıyormuş.. hem baya büyük indirimler bulunduğun şehirde varsa onları takip et derim..
Bu benim en buyuk krizim sanirim.. kusmam 16. Haftada kesildi. Ve 1 ayda 4.5 kg aldim
Ben 62 kg ile basladım suan 62.8 kiloyum. normalde ne yiyorsam öyle yemeye devam ediyorum.Kizlar hic tartiliyor musunuz kac kilo aldiniz hamileligin basından beri
birde evim yeni kurulucak.. perdesi halisi mutfak esyalari hersey... sifirdan ev o kadar gozumde buyuyor ve korkuyorum ki..
0-3 ve 3-6 aliyorum cnmBir şey y sorucam hanımlar aldığınız kıyafetleri kaç aylık alıyorsunuz. 0-3mü 3-6mı 0-6mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?