- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Kisalma beraberinde acikligi getiriyor canim, dikkatli ol, sen uzan doktora gidene kadar, muhakkak acikligini kontrol etsin ultrasonda, ve yeniden olcsunler. Kac mm biliyor musun ?Kızlar rahim ağzı kısalığı olan var mı? Detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalmış dediler . Doktoruma gidemedim Cumartesi gideceğim yaşayan var mı bu durumu?
25 mm den alti sikinti, direkt dikmeyi de onlem olarak dusunebilir doktorun belki. Yat nolursun canim. Kalkmamaya gayret et ,yoksa bi gunde cok cok daha kisallabilir. Gun, hatta saat bile onemli. Ben bu konuyu yasadigim icin onceki gebeligimde, sen de dikkatli ol istiyorum.28 canımbenim de öyleymiş her kontrol de bir sorunla karşılaşıyorum sınavım bu herhalde
28 mm dedi canım perinatolog kısalmış dedi panik olma hemen ama doktoruna git dedi bacak aramda var kasıklarımda ağrı oluyor onunla alakalı demek ki :,(Kisalma beraberinde acikligi getiriyor canim, dikkatli ol, sen uzan doktora gidene kadar, muhakkak acikligini kontrol etsin ultrasonda, ve yeniden olcsunler. Kac mm biliyor musun ?
Ben de öyle canım.Hic yemek yapmak istemiyorum çoğu zaman da yapmıyorum.Ailemden çok uzaktayım.Bunun eksikliğini çok hissediyorum
Çok sağol canım o kadar anlayışsız bir idarem var ki anlatamam dinlenemiyorum okulda hiç .kurs vermedim diye kötü program yaptılar nöbet verdiler ki önceli yıllarda hamilelere hiç nöbet vermemişlerdi çok sıkıntı yaşıyorum okulda ama dikkat edeceğim bebeğim için:,(25 mm den alti sikinti, direkt dikmeyi de onlem olarak dusunebilir doktorun belki. Yat nolursun canim. Kalkmamaya gayret et ,yoksa bi gunde cok cok daha kisallabilir. Gun, hatta saat bile onemli. Ben bu konuyu yasadigim icin onceki gebeligimde, sen de dikkatli ol istiyorum.
Gecen gun uzun uzadiya yazmistim. Onceki kotu tecrubemi. Boyle aci, agri, sanci olursa normal degil die. Vallahi sanslisin. Farketmis doktorun, onlem alinabilecek bi haftadasin. Merak etme. Gorus doktorla, heyet raporu almaya zorla alamazsan da ders sayin 15 i gecmesin. Yemek, bulasik, temizlik yapma. Dikkat edersen, kisalik uzar yeniden. Ama etmezsen, tehlike canlari caliyor demektir. Direkt gorus iyi bi perinatilogla. Acil sifalar canim28 mm dedi canım perinatolog kısalmış dedi panik olma hemen ama doktoruna git dedi bacak aramda var kasıklarımda ağrı oluyor onunla alakalı demek ki :,(
Teşekkür ederim canımGecen gun uzun uzadiya yazmistim. Onceki kotu tecrubemi. Boyle aci, agri, sanci olursa normal degil die. Vallahi sanslisin. Farketmis doktorun, onlem alinabilecek bi haftadasin. Merak etme. Gorus doktorla, heyet raporu almaya zorla alamazsan da ders sayin 15 i gecmesin. Yemek, bulasik, temizlik yapma. Dikkat edersen, kisalik uzar yeniden. Ama etmezsen, tehlike canlari caliyor demektir. Direkt gorus iyi bi perinatilogla. Acil sifalar canim
Kızınız kaçıncı haftada doğdu benim kızım 36 da doğdu küvezde falan kalmadı çok şükür ama çok küçüktü emzirmede sıkıntı yaşadım memeyi tutamadı bu hamileliğimde 38 haftayı görmek istiyorum kızımda ev temizliği yapmıştım hemen arkasına Doğum yaptım bu sefer dinlenicem inşallah vaktinde gelir bu bebişim doktor da ikinciler biraz daha geç geliyor dedi ama nedenini bilmiyorum pek inanamadım inşallah dediği gibi olur
Hayirli aksamlar kızlar
Bugün hastane randevum vardı, ne yazık ki bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olduğunu söyledi doktor. Başka bir doktorda baktı.
20. haftalarda çocuk kardiyoloji de bakacak kesin tanıyı koymak için.
İnşallah çok ciddi bi sorunu yoktur
Bebeklerim benimle kalır inşallah.
Dua istiyorum hepinizden, bu benim 4. gebeligim ve öncesi hep kayıp
Amniyosentez yaptırmak istemedim hep riskli hemde aldirmayacagim için gerek yok dedim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, cok üzgünüm ve kızımın kipirtilarini hissedince daha da üzülüyorum. Hala aynı yerdeydi.
O kadar zor ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkmak bi yana, onların canlari yanmasın o küçücük bedenleri tekrar toprak altına koymak istemiyorum.
İlk ikizlerimi kaybettigimde yağmur yağda ağlardım, kar düşse yere usuyorlar derdim.
Koydeydik o zamanlar, hayvanlar doğum yapardı o küçücük kuzucuklra bakıp evlatlarimi hatırladım.
Bunları yazdım çünkü çok doluyum ve ailemin yanında ağlamak istemiyorum.
Allahtan geliyo ne gelirse elhamdülillah.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
İnşallah canım sağolasınAllah sağlık nasip etsin inşallah canım içini ferah tut
Burda arkadaş gibi olduk, anlatmak istedim öyle
Yoksa hicbirinizi üzmek istemem canım. O kadar doluyum ki.
Duarinizi eksik etmeyin, burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz ne güzel. iyiki varsınız.
Kızlar yururken yada otururken sizde de karin alt bölgenizde boyle su dolu bi balon varmış hissi oluyor mu? Bide bugün sağ kasığıma ara ara ince bi sızı giriyor. Normal mi acaba
Beni 19. Haftada çağırdılarBenimkiler 20. haftada çağıracaklar. Şimdi 19+1 im daha çağırılmadım. Bekliyorum.
Ne zor canım ya.Canım kızım doğunca kalbinde delikler var dediler bütün vucudu gözleri enfeksiyon kapmisti doktora hep kalbini soruyordum onu boşver enfeksiyon önemli dedi enfeksiyon a tedaviye cevap verdi yoksa Rabbim korusun en riskli yoğun bakımda yatıyordu.
Taburcu olduk kalp için takibe devam etti delikleri kapandı dediler.
Tabi daha riskli gruplar da olabilir ama Rabbim şifasını verir inşallah
Ne zor canım ya.
Henüz tam belli değil kalbi gelişimi tamamlama haftasında değil çünkü. 22. Haftaya gibi kalp oluşumu bitiyormuş. çocuk kardiyoloji de görecek o haftalarda, sıkıntı ne bilmiyoruz henüz belkide çok ciddi bir durum yoktur, belkide vardır Allah bilir.
Bende sürekli erken dogumu takıyordum kafama ama şimdi sürekli kızımı dusunuyorum.
İnşallah o küçücük kalbinde hicbirsey yoktur.
Rabbim hepimizin bebislerini korusun
O balon hissi bu hafta iyice artti bende, hızla buyuyorlar, normal artikKızlar yururken yada otururken sizde de karin alt bölgenizde boyle su dolu bi balon varmış hissi oluyor mu? Bide bugün sağ kasığıma ara ara ince bi sızı giriyor. Normal mi acaba
Ben 25 yaşındayım bu 4. gebeligim ve sürekli bayilacak duruma geliyorum hatta baygınlık da yaşıyorum. Yaşla birlikte ilgis yok bence veya kiloyla her hamilelik aynı değil bunu anladım.Evet canım yataktan ya da koltuktan birden kalkmamaya çalışıyorum yoksa bir bıçak saplanıyor yavaş hareketler ile kalkıyorum.
Kızlar ikinci gebelik yaş da ilerleyince kilo vs fazla olunca daha mı yorucu oluyor ne
Ben 25 yaşındayım bu 4. gebeligim ve sürekli bayilacak duruma geliyorum hatta baygınlık da yaşıyorum. Yaşla birlikte ilgis yok bence veya kiloyla her hamilelik aynı değil bunu anladım.
Oh icim rahatladiO balon hissi bu hafta iyice artti bende, hızla buyuyorlar, normal artik
Her hafta farkli bi şey yasiyoruzEvet canım yataktan ya da koltuktan birden kalkmamaya çalışıyorum yoksa bir bıçak saplanıyor yavaş hareketler ile kalkıyorum.
Kızlar ikinci gebelik yaş da ilerleyince kilo vs fazla olunca daha mı yorucu oluyor ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?