2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar rahim ağzı kısalığı olan var mı? Detaylı ultrasonda rahim ağzı kısalmış dediler . Doktoruma gidemedim Cumartesi gideceğim yaşayan var mı bu durumu?
Kisalma beraberinde acikligi getiriyor canim, dikkatli ol, sen uzan doktora gidene kadar, muhakkak acikligini kontrol etsin ultrasonda, ve yeniden olcsunler. Kac mm biliyor musun ?

28 canım benim de öyleymiş her kontrol de bir sorunla karşılaşıyorum sınavım bu herhalde
25 mm den alti sikinti, direkt dikmeyi de onlem olarak dusunebilir doktorun belki. Yat nolursun canim. Kalkmamaya gayret et ,yoksa bi gunde cok cok daha kisallabilir. Gun, hatta saat bile onemli. Ben bu konuyu yasadigim icin onceki gebeligimde, sen de dikkatli ol istiyorum.

Kisalma beraberinde acikligi getiriyor canim, dikkatli ol, sen uzan doktora gidene kadar, muhakkak acikligini kontrol etsin ultrasonda, ve yeniden olcsunler. Kac mm biliyor musun ?
28 mm dedi canım perinatolog kısalmış dedi panik olma hemen ama doktoruna git dedi bacak aramda var kasıklarımda ağrı oluyor onunla alakalı demek ki :,(

Ben de öyle canım.Hic yemek yapmak istemiyorum çoğu zaman da yapmıyorum.Ailemden çok uzaktayım.Bunun eksikliğini çok hissediyorum

Aynen öyle bugün yarım muzla akşam yemeğine ulaştım canım bir şey ceksede yapacak enerjiyi istek bulamıyorum
Rabbim kolaylık versin inşallah

Çok sağol canım o kadar anlayışsız bir idarem var ki anlatamam dinlenemiyorum okulda hiç .kurs vermedim diye kötü program yaptılar nöbet verdiler ki önceli yıllarda hamilelere hiç nöbet vermemişlerdi çok sıkıntı yaşıyorum okulda ama dikkat edeceğim bebeğim için:,(

28 mm dedi canım perinatolog kısalmış dedi panik olma hemen ama doktoruna git dedi bacak aramda var kasıklarımda ağrı oluyor onunla alakalı demek ki :,(
Gecen gun uzun uzadiya yazmistim. Onceki kotu tecrubemi. Boyle aci, agri, sanci olursa normal degil die. Vallahi sanslisin. Farketmis doktorun, onlem alinabilecek bi haftadasin. Merak etme. Gorus doktorla, heyet raporu almaya zorla alamazsan da ders sayin 15 i gecmesin. Yemek, bulasik, temizlik yapma. Dikkat edersen, kisalik uzar yeniden. Ama etmezsen, tehlike canlari caliyor demektir. Direkt gorus iyi bi perinatilogla. Acil sifalar canim

Teşekkür ederim canım

36+4 de benimde küçük olduğu için tutamadı ama sagdim verdim biberonla ve biberon vermeden önce hep denedim unutmasın memeyi diye 50gunluk iken tam tutmaya başladı çok şükür hastane de ilk iki gün mana aldı ama sonra ben hiç mama vermedim daha doğrusu vermeyi denedim almadı mama
Tabi benim enfeksiyon dan yoğun bakımda yattı tedavi gördü .
Zor günlerdi göğsümü sağip vermekten yara olmuştu
Rabbim sağlıkla nasip etsin

Allah sağlık nasip etsin inşallah canım içini ferah tut

Burda arkadaş gibi olduk, anlatmak istedim öyle
Yoksa hicbirinizi üzmek istemem canım. O kadar doluyum ki.
Duarinizi eksik etmeyin, burda hepimiz birbirimize destek oluyoruz ne güzel. iyiki varsınız.

Canım kızım doğunca kalbinde delikler var dediler bütün vucudu gözleri enfeksiyon kapmisti doktora hep kalbini soruyordum onu boşver enfeksiyon önemli dedi enfeksiyon a tedaviye cevap verdi yoksa Rabbim korusun en riskli yoğun bakımda yatıyordu.
Taburcu olduk kalp için takibe devam etti delikleri kapandı dediler.
Tabi daha riskli gruplar da olabilir ama Rabbim şifasını verir inşallah

Kızlar yururken yada otururken sizde de karin alt bölgenizde boyle su dolu bi balon varmış hissi oluyor mu? Bide bugün sağ kasığıma ara ara ince bi sızı giriyor. Normal mi acaba

Evet canım yataktan ya da koltuktan birden kalkmamaya çalışıyorum yoksa bir bıçak saplanıyor yavaş hareketler ile kalkıyorum.
Kızlar ikinci gebelik yaş da ilerleyince kilo vs fazla olunca daha mı yorucu oluyor ne

Ne zor canım ya.
Henüz tam belli değil kalbi gelişimi tamamlama haftasında değil çünkü. 22. Haftaya gibi kalp oluşumu bitiyormuş. çocuk kardiyoloji de görecek o haftalarda, sıkıntı ne bilmiyoruz henüz belkide çok ciddi bir durum yoktur, belkide vardır Allah bilir.
Bende sürekli erken dogumu takıyordum kafama ama şimdi sürekli kızımı dusunuyorum.
İnşallah o küçücük kalbinde hicbirsey yoktur.
Rabbim hepimizin bebislerini korusun

İnşallah canım içini ferah tut Rabbim şifa sağlık versin

Ben 25 yaşındayım bu 4. gebeligim ve sürekli bayilacak duruma geliyorum hatta baygınlık da yaşıyorum. Yaşla birlikte ilgis yok bence veya kiloyla her hamilelik aynı değil bunu anladım.

Ben 25 yaşındayım bu 4. gebeligim ve sürekli bayilacak duruma geliyorum hatta baygınlık da yaşıyorum. Yaşla birlikte ilgis yok bence veya kiloyla her hamilelik aynı değil bunu anladım.

Öyle tabi bende 31 yaşındayım ikinci gebelik erkek tabi erkek bebek daha ağırlık verir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
Her şeyin başı sağlık ama benim şimdiden belim ve rahim kemiklerim ağrıyor her şeyin başı sağlık

O balon hissi bu hafta iyice artti bende, hızla buyuyorlar, normal artik
Oh icim rahatladi sağ salim kucağımıza alalım hepimiz insallah Eva canım icime doguyor bebisler turp gibi merak etme kötüyü çağırma. Sağlicakla kucagimiza alicaz hepimiz insallah senin icin ve Henrietta___ icin ayri ayri dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…