2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Beni 18. Haftada cagirdi canim

Ne alaka ya bebegin hareketleriyle

Eva cim bekleyelim 22. Haftani ins. Belki de gecici bi durumdur. Kalple ilgili konulari pek bilemem ama bebeklerde bobreklerde bi sey cikinca da gecici olabiliyor mesela. Allah yardim etsin, insan kiyamiyor kucucuk bebeklerde bi sey cikinca. Sen dikkat et kendine canim. Allah sifa versin.

Canım Allah senden razı olsun. İçime su serpti söylediklerin Ben çok büyüme hissetmiyorum aslında ama yine de bir görünmek istiyorum. Ben de Sultangazi’ye yakınım zaten.
Amin canim bir git ucretide cok fazla degil hatrladigim kadariyla 60 tl odemistim haziran ayinda doktor cok iyi yakinmissinda git bakalim icin rahat etsin :)

Evet bende uzuluyorum aslinda artik hissetmek istiyorum ama sabirsizlik bu yaptigim daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi :) Benim doktorum su gun gel falan demiyor ben kafama gore gidiyorum bazen bir ay bazen daha erken haftaya giderim belki diye dusunuyorum bakalim :)

Cevabınız için çok teşekkür ederim aylık kontrole gitmeden aile hekiminden kan tahlili istiyorum de fln demiyor aslında :)) seviyorım heralde kan vermeyi sadece kan değerimden enzimlern yüksekliğinden şüphelendi sarılık çıkmadı şükür ilaçları ve bitkisel içecekleri bıraktım yarın yeniden kan vericem inşallaj normale dönmüştür de en azından kan ilacımı almaya başlayabilirim

Aranızda bağ kur lu olup doğum iznine çıkacak doğum parasi alacak var mı .

İlk kızımda SSK li idim o zaman doğum parası aldım.
Şimdi çiftçi olarak bagkurluyum kendim ödüyorum her ay 650 küsur doğum parası alınıyor diye okudum ama emin değilim

benim doktorum 12. haftada folik asiti bıraktırdı ve demir kan vitamin vs hiçbir şey vermedi ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum

Bence önümüzdeki kontrolde başlatır seni de kan ilacına Benim de kan değerim iyiydi, ama yine de başlattı. İki kişilik kan üretmemiz gerekiyor çünkü.

Gerçekten hamileyken çalışmak çok ama çok zor. O kadar kısa sürede yoruluyorum ki, nefes nefese kalıyorum. Çocuklara oyun oynatsam desem tıkanıyorum resmen. Gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun.
bu arada bu şekilde zorluk çıkarıp çalışmanızı hepten zorlaştırıyorlarsa doktorunuza bu durumu anlatın ve rapor konusunda zorlayın. Yasal olarak hakkımız var ve hiçbir şey diyemezler.

Canım bende anasınıfı öğretmeniyim ve daha önceden de kayıplarım oldgu için bu sene hiç başlamadm doktorum heyet raporu verdi.bnce sende doktoruna söyle.dinlenerek geçir bu dönemini

Aslında sen en güzelini yapmışsın. İdaren hiçbir şey demedi mi? Boş kalan sınıfı ne yaptılar? Daha geçen gün bir rapor aldım, sürekli bir terslik çıkacak diye bekledim valla

Kaşıntı yoksa çok sıkıntı olmuyormuş. İnşallah düşmüştür. :)

İnşallah canim, sağolasın
Rabbimiz bizi merhametinden, Rahmetinden esirgemesin.

İnşallah geçicidir cnm.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

yaa hayırlısı olsun bakalım benim de mart sonu görünüyor şu an ki hesaplamaya göre bakalım ne olacak :)

ablamın 2. oğlu daha erken geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…