Banada oluyor normaldir insallahKızlar yururken yada otururken sizde de karin alt bölgenizde boyle su dolu bi balon varmış hissi oluyor mu? Bide bugün sağ kasığıma ara ara ince bi sızı giriyor. Normal mi acaba
Beni 18. Haftada cagirdi canimKızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
Ne alaka ya bebegin hareketleriyleKızlar herkese selamlarsağlıkocağındaki ebe tetanoz aşısı ilk doz için 11 ekim yazmiş. Ama ben 11 ekimde 17+6 oluyorum erken degil mi sizce? Bazilari 20.haftada olmuş. Bebegin hareketlerini tam hissetmeden olmak onerilmiyormus asiyi öyle okudum. Kararsiz kaldim napcam ben
kizlar hepimizin bebekleri icin yasin okuyalim mi! hemde hepimiz hamileyiz daha makbul olur hepimizin dualari birbirimize gecer..
herkes 1 yasin okusun! topluca okuyup bagislayalim ne dersiniz?
Evet 2 gundur bende de aynı durum sol kasıgımda oluyor bendeKızlar yururken yada otururken sizde de karin alt bölgenizde boyle su dolu bi balon varmış hissi oluyor mu? Bide bugün sağ kasığıma ara ara ince bi sızı giriyor. Normal mi acaba
Benimde dun aksam aynen bir anda sancı girdiEvet canım yataktan ya da koltuktan birden kalkmamaya çalışıyorum yoksa bir bıçak saplanıyor yavaş hareketler ile kalkıyorum.
Kızlar ikinci gebelik yaş da ilerleyince kilo vs fazla olunca daha mı yorucu oluyor ne
Amin canim bir git ucretide cok fazla degil hatrladigim kadariyla 60 tl odemistim haziran ayinda doktor cok iyi yakinmissinda git bakalim icin rahat etsin :)Canım Allah senden razı olsun. İçime su serpti söylediklerinBen çok büyüme hissetmiyorum aslında ama yine de bir görünmek istiyorum. Ben de Sultangazi’ye yakınım zaten.
Evet bende uzuluyorum aslinda artik hissetmek istiyorum ama sabirsizlik bu yaptigim daha erken diyip rahatlatiyorum kendimi :) Benim doktorum su gun gel falan demiyor ben kafama gore gidiyorum bazen bir ay bazen daha erken haftaya giderim belki diye dusunuyorum bakalim :)Yaa bak senle günlerimiz aynı, bende de aynı şey var. Bir kaç gündür hiç birşey hissetmiyorum. Aklıma takmamaya çalışıyorum, kontrolüm 29unda çünkü, arada da gitme şansım yok burda. Ama illaki düşünüyorsun sonuçta, en ufak gaz hareketinde bekliyorum o mu diye. Senin kontrolün ne zaman?
Cevabınız için çok teşekkür ederim aylık kontrole gitmeden aile hekiminden kan tahlili istiyorum de fln demiyor aslında :)) seviyorım heralde kan vermeyi sadece kan değerimden enzimlern yüksekliğinden şüphelendi sarılık çıkmadı şükür ilaçları ve bitkisel içecekleri bıraktım yarın yeniden kan vericem inşallaj normale dönmüştür de en azından kan ilacımı almaya başlayabilirimBenim de 4 birim yüksek çıkmıştı 2.ayımda, doktorum sağolsun ödümü patlatmıştı, baya araştırmıştım o yüzden :) tek başına alt yüksekliği bir anlam ifade etmiyor diye hatırlıyorum. Karaciğerde bir sorun varsa birkaç değere birden bakılıyor ve genelde bir ilacın uzun süre kullanımından kaynaklanıyor. Folik asit, kan ilacı vs hamilelikte kullanılması gereken ilaçlar bile tetikleyebiliyormuş. Ama zaten hamilelik de karaciğer enzimlerinin patlamasına sebep oluyor. Muhtemelen size takviyeleri bıraktıracaklar. Canınızı sıkmayın düşer inşallah.
Sadece baş dönmesi sebebiyle mi değerlerinize bakmaya gerek gördüler?
benim doktorum 12. haftada folik asiti bıraktırdı ve demir kan vitamin vs hiçbir şey vermedi ben şu an hiçbir şey kullanmıyorum
Cumartesi günü gideceğim doktoruma verir diye tahmin edıyorum . 2 hafta önce bakmıştı normaldi demek ki azalmaya başladı zaten sancılarım da oluyor ayakta durunca dikkat etmeye çalışıyorum derste biraz sesimi yükseltsem kasıklarım ağrıyor zor valla çalışırken hamile olmak
Çok sağol canım o kadar anlayışsız bir idarem var ki anlatamam dinlenemiyorum okulda hiç .kurs vermedim diye kötü program yaptılar nöbet verdiler ki önceli yıllarda hamilelere hiç nöbet vermemişlerdi çok sıkıntı yaşıyorum okulda ama dikkat edeceğim bebeğim için:,(
Canım bende anasınıfı öğretmeniyim ve daha önceden de kayıplarım oldgu için bu sene hiç başlamadm doktorum heyet raporu verdi.bnce sende doktoruna söyle.dinlenerek geçir bu dönemini
Cevabınız için çok teşekkür ederim aylık kontrole gitmeden aile hekiminden kan tahlili istiyorum de fln demiyor aslında :)) seviyorım heralde kan vermeyi sadece kan değerimden enzimlern yüksekliğinden şüphelendi sarılık çıkmadı şükür ilaçları ve bitkisel içecekleri bıraktım yarın yeniden kan vericem inşallaj normale dönmüştür de en azından kan ilacımı almaya başlayabilirim
Benim vardı çok şükür iyiydi kizimGünaydın canlarkontrol olan var miiii varsa da güzel haberlerle gelsinler inşallah bebislerle
İnşallah canim, sağolasınOh icim rahatladisağ salim kucağımıza alalım hepimiz insallah Eva canım icime doguyor bebisler turp gibi merak etme kötüyü çağırma. Sağlicakla kucagimiza alicaz hepimiz insallah senin icin ve Henrietta___ icin ayri ayri dua edicem
İnşallah geçicidir cnm.Eva cim bekleyelim 22. Haftani ins. Belki de gecici bi durumdur. Kalple ilgili konulari pek bilemem ama bebeklerde bobreklerde bi sey cikinca da gecici olabiliyor mesela. Allah yardim etsin, insan kiyamiyor kucucuk bebeklerde bi sey cikinca. Sen dikkat et kendine canim. Allah sifa versin.
Sagol canımOh icim rahatladisağ salim kucağımıza alalım hepimiz insallah Eva canım icime doguyor bebisler turp gibi merak etme kötüyü çağırma. Sağlicakla kucagimiza alicaz hepimiz insallah senin icin ve Henrietta___ icin ayri ayri dua edicem
Olsun Allah sağlıklısını versin maşallah ne güzelBu yıl erkek senesi dediler heveslendirdiler beni bi kızım var birde oğlum olacak diye ben yine kızı buldum erkek senesindehayırlısı olsun bakalım
yaa hayırlısı olsun bakalım benim de mart sonu görünüyor şu an ki hesaplamaya göre bakalım ne olacak :)Kızımda doktor Mart başı demişti ama kızım Şubat başı 36. Haftada geldi çantam falan hazırdı ne olduğunu anlamadan Doğuma girdim bakalım yine Mart başı diyor doktor ama ben Şubat başı bekliyorum en az 36 haftayı görürüm inşallah
ablamın 2. oğlu daha erken geldiKızınız kaçıncı haftada doğdu benim kızım 36 da doğdu küvezde falan kalmadı çok şükür ama çok küçüktü emzirmede sıkıntı yaşadım memeyi tutamadı bu hamileliğimde 38 haftayı görmek istiyorum kızımda ev temizliği yapmıştım hemen arkasına Doğum yaptım bu sefer dinlenicem inşallah vaktinde gelir bu bebişim doktor da ikinciler biraz daha geç geliyor dedi ama nedenini bilmiyorum pek inanamadım inşallah dediği gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?