2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
canim ne yaptin nasil oldun doktora gittin mi bende oyle kasiklarimda agri oluyor ozellikle geceleri

Kızlar dualarım tüm bebeklerle. Umarım herkes bir dahaki kontrolde güzel haberler alır. Benim de oğlumun böbreklerinde sıkıntı vardı. Leke görünüyordu. Her kontrolde olculuyordu. Doğumdan sonra geçer belki demişti doktor. İki aylıkken yaptırdık ultrasonunu. Maşallah bir sıkıntı yoktu. İçinizi ferah tutun, olumlu düşünün olumlu olsun

Rabbim yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına alırısn bebişlerini inşallah Rabbim sana bağışlasın bebeklerini.

Reactions: Eva

Ayni yastaymisiz, bana da sanki kizimda bu kadar agir degildim gibi geliyor, sanki erkek bebek anneyi daha cok yoruyor ve ağırlık veriyor dediğin gibi. Ya da ikinci oldugu icin bilmiyorum. Pelte gibiyim, belim bacağım agriyor. Ya da ilkinde de oyleydim ben unuttum kizim hep bi kac gun ya da 1 hafta geriden giderdi, oglan onden gidiyor, belki de ondan diyorum butun enerjimi cekiyor.

Ya hatta haftasonu esime dedim bu encek buyudu galiba, karnimda kocaman balon var gibi, bu kadar agirlik yapmiyordu bana diye. Pazartesi de kontrolde gorduk zaten hic bi problem yoktu, takma kafana o yuzden.

Her doğum kadını genclestiriyor diyorlar son bi gayret 3.yü yapınca nasıl oluruz bilmiyorum
Bi kızim var bi erkek olucak Allah nasip ederse.
Eşime 3.yü tüp bebek yapalım 2tane birden yoksa yaş geçti diyorum
Rabbim sağlık versin tabi

Kızlar tetanoz vurulduktan sonra ağrı, halsizlik oluyor mu? Ona göre işten izin alacağım. Yarın tahlil vermek için sağlık ocağına gideceğim. Hazır gitmişken vururlarsa tatanozda oluyim diyorum. Yarın 19+5 oluyor sıkıntı olmaz heralde.

İkinci cocukta dinlenme sansi sifir bence o yuzden. Ben kizimda yata yata hamilelik gecirdim. Bundan hic yatamiyorumki

Kolda agri olabiliyor biraz

Ben 3.yu yaparsam enkaz olurum heralde, 2de bu kadar yamulduysam 3u bu bunye kaldirmaz
Yine de buyuk konusmak istemiyorum, arkadasimin esi farketmeden 3.ye hamile kaldi, iki cocugun arasi 1,5 yas oldu. Kismet, gelen bebege gelme denmez

Bu arada yas gecti diye dusunme, bizi yas konusunda cok sartliyorlar sanki 30 dan sonra sagliksiz olacakmis gibi hep korkutuyorlar, bunu almanyaya tasininca daha iyi anladım. Insanlar burda ilk cocugu 40a yakin doguruyorlar, etrafimda genc anne yok ve cogunda 2 ya da 3 cocuk var. Bi alman arkadasim 42 yaşında, 2 cocugu var, 3. Icin kocayi ikna etmeye çalışıyordu

canim ne yaptin nasil oldun doktora gittin mi bende oyle kasiklarimda agri oluyor ozellikle geceleri
Akşam acile gittim kuzum. İdrar tahlili alıp kadın doğuma yolladılar. Kadın digumda doktor her şey normal dedi. İdrar tahlili sonucunda bir baktık ki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Bu gün kendi doktoruma götürecek sonucu. Seninki belki yorgunluktadır. Benimki hiç durmadan devam etti. Ondan korktum zaten. Geçmiş olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…