- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Ben de bilmiyorum bazi ebeler oyle diyomusNe alaka ya bebegin hareketleriyle
canim ne yaptin nasil oldun doktora gittin mi bende oyle kasiklarimda agri oluyor ozellikle geceleriKızlar alt karin bölgemde kasiklarimda yani sabahtan beri agri var ve geçmiyor. Ara ara sancı şeklinde geliyor. 2 hafta kadar önce plesentadan parça almışlardı. Onla alakalı olabilir mi acaba? Oğlanı okuldan alınca acile gitmeyi düşünüyorum
son kontrolüm 12. haftadaydı kuzum, erkeğe benziyor dedi ama kesin diyemedi... bir sonraki de 16sında:)sağolasın canım ..Aslında bu hafta kesinleşmesi lazım canım.. neden netleştirmediki emin olamadı demek
Rabbim yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına alırısn bebişlerini inşallah Rabbim sana bağışlasın bebeklerini.Hayirli aksamlar kızlar
Bugün hastane randevum vardı, ne yazık ki bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olduğunu söyledi doktor. Başka bir doktorda baktı.
20. haftalarda çocuk kardiyoloji de bakacak kesin tanıyı koymak için.
İnşallah çok ciddi bi sorunu yoktur
Bebeklerim benimle kalır inşallah.
Dua istiyorum hepinizden, bu benim 4. gebeligim ve öncesi hep kayıp
Amniyosentez yaptırmak istemedim hep riskli hemde aldirmayacagim için gerek yok dedim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, cok üzgünüm ve kızımın kipirtilarini hissedince daha da üzülüyorum. Hala aynı yerdeydi.
O kadar zor ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkmak bi yana, onların canlari yanmasın o küçücük bedenleri tekrar toprak altına koymak istemiyorum.
İlk ikizlerimi kaybettigimde yağmur yağda ağlardım, kar düşse yere usuyorlar derdim.
Koydeydik o zamanlar, hayvanlar doğum yapardı o küçücük kuzucuklra bakıp evlatlarimi hatırladım.
Bunları yazdım çünkü çok doluyum ve ailemin yanında ağlamak istemiyorum.
Allahtan geliyo ne gelirse elhamdülillah.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Bence önümüzdeki kontrolde başlatır seni de kan ilacınaBenim de kan değerim iyiydi, ama yine de başlattı. İki kişilik kan üretmemiz gerekiyor çünkü.
Valla canım ben okul başlamadan idareye belirttim daha önceden de düşklerim oldgu için riskliydi.bi önceki sene 8 haftalık kalp atışı durması sebebiyle kaybettim ve çalışıyordum.bu bebeğimi riske atamazdm.doktorumda geçmişteki kayıplarımı bildiği için ben söylemeden verdi raporu en azndn için rahat eder 20 den sonra hissedersin dedi.ama ben ücretsiz izin alacağım 2-3 ay daha.yeterki sağlıkla kucağıma alayım
Ayni yastaymisiz, bana da sanki kizimda bu kadar agir degildim gibi geliyor, sanki erkek bebek anneyi daha cok yoruyor ve ağırlık veriyor dediğin gibi. Ya da ikinci oldugu icin bilmiyorum. Pelte gibiyim, belim bacağım agriyor. Ya da ilkinde de oyleydim ben unuttumÖyle tabi bende 31 yaşındayım ikinci gebelik erkek tabi erkek bebek daha ağırlık verir diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
Her şeyin başı sağlık ama benim şimdiden belim ve rahim kemiklerim ağrıyor her şeyin başı sağlık
Ya hatta haftasonu esime dedim bu encek buyudu galiba, karnimda kocaman balon var gibi, bu kadar agirlik yapmiyordu bana diye. Pazartesi de kontrolde gorduk zaten hic bi problem yoktu, takma kafana o yuzden.Oh icim rahatladisağ salim kucağımıza alalım hepimiz insallah Eva canım icime doguyor bebisler turp gibi merak etme kötüyü çağırma. Sağlicakla kucagimiza alicaz hepimiz insallah senin icin ve @Henrietta___ icin ayri ayri dua edicem
Ayni yastaymisiz, bana da sanki kizimda bu kadar agir degildim gibi geliyor, sanki erkek bebek anneyi daha cok yoruyor ve ağırlık veriyor dediğin gibi. Ya da ikinci oldugu icin bilmiyorum. Pelte gibiyim, belim bacağım agriyor. Ya da ilkinde de oyleydim ben unuttumkizim hep bi kac gun ya da 1 hafta geriden giderdi, oglan onden gidiyor, belki de ondan diyorum butun enerjimi cekiyor.
İkinci cocukta dinlenme sansi sifir bence o yuzden. Ben kizimda yata yata hamilelik gecirdim. Bundan hic yatamiyorumkiAyni yastaymisiz, bana da sanki kizimda bu kadar agir degildim gibi geliyor, sanki erkek bebek anneyi daha cok yoruyor ve ağırlık veriyor dediğin gibi. Ya da ikinci oldugu icin bilmiyorum. Pelte gibiyim, belim bacağım agriyor. Ya da ilkinde de oyleydim ben unuttumkizim hep bi kac gun ya da 1 hafta geriden giderdi, oglan onden gidiyor, belki de ondan diyorum butun enerjimi cekiyor.
Kolda agri olabiliyor birazKızlar tetanoz vurulduktan sonra ağrı, halsizlik oluyor mu? Ona göre işten izin alacağım. Yarın tahlil vermek için sağlık ocağına gideceğim. Hazır gitmişken vururlarsa tatanozda oluyim diyorum. Yarın 19+5 oluyor sıkıntı olmaz heralde.
Ben 3.yu yaparsam enkaz olurum heralde, 2de bu kadar yamulduysam 3u bu bunye kaldirmazHer doğum kadını genclestiriyor diyorlar son bi gayret 3.yü yapınca nasıl oluruz bilmiyorum
Bi kızim var bi erkek olucak Allah nasip ederse.
Eşime 3.yü tüp bebek yapalım 2tane birden yoksa yaş geçti diyorum
Rabbim sağlık versin tabi
Akşam acile gittim kuzum. İdrar tahlili alıp kadın doğuma yolladılar. Kadın digumda doktor her şey normal dedi. İdrar tahlili sonucunda bir baktık ki idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Bu gün kendi doktoruma götürecek sonucu. Seninki belki yorgunluktadır. Benimki hiç durmadan devam etti. Ondan korktum zaten. Geçmiş olsun :)canim ne yaptin nasil oldun doktora gittin mi bende oyle kasiklarimda agri oluyor ozellikle geceleri
İnşallah cnm,sağolasın .Eva canim Gönlünü ferah tut Rabbim Eş-Şafi ismiyle sifa versin kalbinin gelisimler daha devam ediyor dilimizden duayi eksik etmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?