- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Ben 3.yu yaparsam enkaz olurum heralde, 2de bu kadar yamulduysam 3u bu bunye kaldirmaz
Yine de buyuk konusmak istemiyorum, arkadasimin esi farketmeden 3.ye hamile kaldi, iki cocugun arasi 1,5 yas oldu. Kismet, gelen bebege gelme denmez
Bu arada yas gecti diye dusunme, bizi yas konusunda cok sartliyorlar sanki 30 dan sonra sagliksiz olacakmis gibi hep korkutuyorlar, bunu almanyaya tasininca daha iyi anladım. Insanlar burda ilk cocugu 40a yakin doguruyorlar, etrafimda genc anne yok ve cogunda 2 ya da 3 cocuk var. Bi alman arkadasim 42 yaşında, 2 cocugu var, 3. Icin kocayi ikna etmeye çalışıyordu
Canim kuzenimin eşine de demişlerdi. 20 haftalikken yanlış hatırlamıyorsam fetal eko çekildi temiz çıktı. Endişelenme benceHayirli aksamlar kızlar
Bugün hastane randevum vardı, ne yazık ki bebeklerden birinin kalbinde bi anomali olduğunu söyledi doktor. Başka bir doktorda baktı.
20. haftalarda çocuk kardiyoloji de bakacak kesin tanıyı koymak için.
İnşallah çok ciddi bi sorunu yoktur
Bebeklerim benimle kalır inşallah.
Dua istiyorum hepinizden, bu benim 4. gebeligim ve öncesi hep kayıp
Amniyosentez yaptırmak istemedim hep riskli hemde aldirmayacagim için gerek yok dedim.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun, cok üzgünüm ve kızımın kipirtilarini hissedince daha da üzülüyorum. Hala aynı yerdeydi.
O kadar zor ki tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkmak bi yana, onların canlari yanmasın o küçücük bedenleri tekrar toprak altına koymak istemiyorum.
İlk ikizlerimi kaybettigimde yağmur yağda ağlardım, kar düşse yere usuyorlar derdim.
Koydeydik o zamanlar, hayvanlar doğum yapardı o küçücük kuzucuklra bakıp evlatlarimi hatırladım.
Bunları yazdım çünkü çok doluyum ve ailemin yanında ağlamak istemiyorum.
Allahtan geliyo ne gelirse elhamdülillah.
Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Amin inşallah canim ❤Rabbim yardımcın olsun canım. Sağlıkla kucağına alırısn bebişlerini inşallah Rabbim sana bağışlasın bebeklerini.
Gunaydin herkese, detayli icin kendi doktorumuzami gidicez yoksa perinatolagami?
Ben vurulmadim ama iki gün falan kolda baya ağrı oluyormuşKızlar tetanoz vurulduktan sonra ağrı, halsizlik oluyor mu? Ona göre işten izin alacağım. Yarın tahlil vermek için sağlık ocağına gideceğim. Hazır gitmişken vururlarsa tatanozda oluyim diyorum. Yarın 19+5 oluyor sıkıntı olmaz heralde.
Ay inşallah bizde de birsey yoktur.Canim kuzenimin eşine de demişlerdi. 20 haftalikken yanlış hatırlamıyorsam fetal eko çekildi temiz çıktı. Endişelenme bence
Aranızda bağ kur lu olup doğum iznine çıkacak doğum parasi alacak var mı .
İlk kızımda SSK li idim o zaman doğum parası aldım.
Şimdi çiftçi olarak bagkurluyum kendim ödüyorum her ay 650 küsur doğum parası alınıyor diye okudum ama emin değilim
Bende öyleyim bence De oglandan dolayı kızımda gercekten bende agır degildim bunda hıc haliimm yokkAyni yastaymisiz, bana da sanki kizimda bu kadar agir degildim gibi geliyor, sanki erkek bebek anneyi daha cok yoruyor ve ağırlık veriyor dediğin gibi. Ya da ikinci oldugu icin bilmiyorum. Pelte gibiyim, belim bacağım agriyor. Ya da ilkinde de oyleydim ben unuttumkizim hep bi kac gun ya da 1 hafta geriden giderdi, oglan onden gidiyor, belki de ondan diyorum butun enerjimi cekiyor.
Bende hem hamilelik yorgunlugu hem ev isleri evdeyken kpss ye calisiyirum benimde omrumu yedi bebegimin sansina dedim bu sefer :)Maşallah valla bende çok enerjik biri değilim ama kızımın bi kız kardeşi olsun isterim yalnızlık zor önceden hep atanıp kpss ile öğretmen olayım olursa olur diyordum
Ama 2.ye kaldım kpss de ömür tüketti olmadı bölümüm zor . Artık yapabileceğim en iyi şey çocuklarıma daha verimli bir anne olabilmek
Kızım şimdi kardeşim ne zaman gelicek diyor umarım doğunca da aradaki denge hiç bozulmaz.
2 doz oluyormuş sanırım bir ay ara ile yapılıyor. Bende ay başında gideceğim.Kizlar, tetanozu tek sefer sadece 20li haftalarda mi vurulacaksiniz yoksa doz doz baska haftalarda da yapilacak mi ?
Benim yasadigim yerde yapmiyorlarmis, olmazsa getirtecegim bi sekilde de, o yuzden ogrenmem lazim. Cunku erken dogumdan tutun da bi cok seye karsi korumasi varmis, arastirdim.
Ben henüz öğrenmedim :)Herkese merhabaaaakız sayılarımız artmış baya cinsiyet öğrenmeyen var mı hala aramızda?
Kontrolün ne zaman canımBen henüz öğrenmedim :)
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Bu gün gideceğim. Seytan diyor öğren ama kimseye söyleme. Kızım gelince prti yapacağız ama sabredemeyebilirim:)Kontrolün ne zaman canım
İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Bu gün gideceğim. Seytan diyor öğren ama kimseye söyleme. Kızım gelince prti yapacağız ama sabredemeyebilirim:)
Bennnn tam net değil haftaya belli olucakHerkese merhabaaaakız sayılarımız artmış baya cinsiyet öğrenmeyen var mı hala aramızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?