2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Maşallah valla bende çok enerjik biri değilim ama kızımın bi kız kardeşi olsun isterim yalnızlık zor önceden hep atanıp kpss ile öğretmen olayım olursa olur diyordum
Ama 2.ye kaldım kpss de ömür tüketti olmadı bölümüm zor . Artık yapabileceğim en iyi şey çocuklarıma daha verimli bir anne olabilmek
Kızım şimdi kardeşim ne zaman gelicek diyor umarım doğunca da aradaki denge hiç bozulmaz.

Canim kuzenimin eşine de demişlerdi. 20 haftalikken yanlış hatırlamıyorsam fetal eko çekildi temiz çıktı. Endişelenme bence

Reactions: Eva
Ben vurulmadim ama iki gün falan kolda baya ağrı oluyormuş

Gunaydinn sabah 9da randevum vardi tum gece uyur kalırım gec olur diye uyuyamadim bile ruyamdada tahlillere gore erkek bebegim oluyordu aklimda kalmis heralde tahlilim biri hala cikmamis kandegerlerimin oldugunda cok sukur bi sikinti yok bebek guzel buyumus ,demir ilaci ve bulanti haoina basliyoruz surekli kustugum icin takip edilicem

Ben kızımda almadım. Esim simdi o calıstıgı yerde calısmıyor acaba alabilir mi yinede 5 yıl süresi o sure icindeymiş

Bende öyleyim bence De oglandan dolayı kızımda gercekten bende agır degildim bunda hıc haliimm yokk

Bende hem hamilelik yorgunlugu hem ev isleri evdeyken kpss ye calisiyirum benimde omrumu yedi bebegimin sansina dedim bu sefer :)

Kizlar, tetanozu tek sefer sadece 20li haftalarda mi vurulacaksiniz yoksa doz doz baska haftalarda da yapilacak mi ?
Benim yasadigim yerde yapmiyorlarmis, olmazsa getirtecegim bi sekilde de, o yuzden ogrenmem lazim. Cunku erken dogumdan tutun da bi cok seye karsi korumasi varmis, arastirdim.

2 doz oluyormuş sanırım bir ay ara ile yapılıyor. Bende ay başında gideceğim.

kızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…