2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende geçen gün yaşadım 2 gün ara ara oldu. Bol su içtim ağrımıyor 2 gündür. Ama bir gidip tahlil vercem enfeksiyondan şüphelendim ben.

çatı agrisina benziyor cnm

Bende öyleyim bence De oglandan dolayı kızımda gercekten bende agır degildim bunda hıc haliimm yokk
Ki zlar bende size sonuna kadar katılıyorum. Ben kızıma hamileyken bazen hamile olduğumu unuturdum. Her işimi kendim yapardım. 9. Ayimda bile. Ama bu hamileligimde çok agirim. Bebek erkek diye herhalde. Ayrıca karnımda çok büyüdü. Kızımda karnım 6. Ayimda dışardan farkedilir hale gelmişti. Şimdi 4 aylık hamileyim maşallah 6 aylık gibi.

Al bendende o kadar hele aksamları, karnım iyice büyüyor, sisiyor. Bende kızımda gercekten her isimi yapardım hatta 7.5 aylık hamileyken ev tasıdım.Ama bu hamileligimde ne mümkün ev toplamak bile öyle zor geliyor ki.. esimde diyor daha simdiden böyleyse bir kac aya yerinden kalkamayacaksın

Salı gece çok kötüydüm baş ağrısı mide bulantısı çarşamba günü geçer diye bekledim ama akşam dayanamayacağımı anladım ne yesem midemde durmuyordu. Acile gittik kan değerlerime baktılar bulantım için serum takıldı değerlerim temiz çıkınca yatış yapmadılar. Bugün düne göre iyiyim ama hala bulantım var. Bebek olunca insan endişeleniyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza şu Nisan hayırlısıyla gelse de hepimiz kucağımıza almış olsak bebeklerimizi

Türkiye de 5 doz
Ben ilk kızımda 2 doz vurulmuşum sağlık ocağında sistemde diğerleri gozukmedi hatırlamıyorum da.
Eğer 5e tamamlarsan 2.gebelik de gerekmiyor tekrar diye biliyorum.
Yine de instagram da vs aktif sorular a cevap veren bi kadın doğum uzmanına danışın derim

Ben kızımda 8aylik ken Antalya tatile gittim dönünce bi hafta sonra doğurdum
İlk cahillik işte
Suanki kilomda kızımda 7aylik dim
Her şekilde bu hamilelik daha zor olucak
Bu kış çok sert geçicek

Ben tetanoz kizimda oldum sonrada 2 doz daha oldum. Son dozu temmuzda olcaktim hamileyim diye yapmadı. Simdi yine cagirdi ama 5. Doz olarak mi yapcak birden mi baslicaz bilmiyorum

Arkadaşlar ben 2 sene oldu tetenoz ve kuduz aşısını bir olmuştum acaba tekrar olmam gerekiyor mu 5 sene geçerliliği bar diye biliyorum sağlık ocağı dr a sor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…