- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Bende geçen gün yaşadım 2 gün ara ara oldu. Bol su içtim ağrımıyor 2 gündür. Ama bir gidip tahlil vercem enfeksiyondan şüphelendim ben.kızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu
benim sağ kasığımda da ağrı var...Bende geçen gün yaşadım 2 gün ara ara oldu. Bol su içtim ağrımıyor 2 gündür. Ama bir gidip tahlil vercem enfeksiyondan şüphelendim ben.
çatı agrisina benziyor cnmkızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu
Ki zlar bende size sonuna kadar katılıyorum. Ben kızıma hamileyken bazen hamile olduğumu unuturdum. Her işimi kendim yapardım. 9. Ayimda bile. Ama bu hamileligimde çok agirim. Bebek erkek diye herhalde. Ayrıca karnımda çok büyüdü. Kızımda karnım 6. Ayimda dışardan farkedilir hale gelmişti. Şimdi 4 aylık hamileyim maşallah 6 aylık gibi.Bende öyleyim bence De oglandan dolayı kızımda gercekten bende agır degildim bunda hıc haliimm yokk
Ki zlar bende size sonuna kadar katılıyorum. Ben kızıma hamileyken bazen hamile olduğumu unuturdum. Her işimi kendim yapardım. 9. Ayimda bile. Ama bu hamileligimde çok agirim. Bebek erkek diye herhalde. Ayrıca karnımda çok büyüdü. Kızımda karnım 6. Ayimda dışardan farkedilir hale gelmişti. Şimdi 4 aylık hamileyim maşallah 6 aylık gibi.
Yaptirmamasinin bir sebebi varmiymis ?Ben tetanos aşısı olmuyorum kızlar. Doktorum yaptırmıyor. Kızıma hamileykende yaptırmadım. Oglumda da yaptırmıyorum.
Ben kızımda almadım. Esim simdi o calıstıgı yerde calısmıyor acaba alabilir mi yinede 5 yıl süresi o sure icindeymiş
Bende hem hamilelik yorgunlugu hem ev isleri evdeyken kpss ye calisiyirum benimde omrumu yedi bebegimin sansina dedim bu sefer :)
Kizlar, tetanozu tek sefer sadece 20li haftalarda mi vurulacaksiniz yoksa doz doz baska haftalarda da yapilacak mi ?
Benim yasadigim yerde yapmiyorlarmis, olmazsa getirtecegim bi sekilde de, o yuzden ogrenmem lazim. Cunku erken dogumdan tutun da bi cok seye karsi korumasi varmis, arastirdim.
bize söylesene abla biz kimseye demeyiz bişeyİdrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Bu gün gideceğim. Seytan diyor öğren ama kimseye söyleme. Kızım gelince prti yapacağız ama sabredemeyebilirim:)
Al bendende o kadar hele aksamları, karnım iyice büyüyor, sisiyor. Bende kızımda gercekten her isimi yapardım hatta 7.5 aylık hamileyken ev tasıdım.Ama bu hamileligimde ne mümkün ev toplamak bile öyle zor geliyor ki.. esimde diyor daha simdiden böyleyse bir kac aya yerinden kalkamayacaksın
Ben tetanos aşısı olmuyorum kızlar. Doktorum yaptırmıyor. Kızıma hamileykende yaptırmadım. Oglumda da yaptırmıyorum.
aynen canım bende ilk işe girerken yaptırmıştım ama 5 sene olduğu için olmam gerekiyor .Bende ilk gebelik de 2doz vuruulmusum şimdi doktoruma söyledim tekrar gerek yok dedi 5yil geçmemiş dedi
Bir git istersen canım doktora kötü düşünme sıkıntı yoktur inşallah.benim sağ kasığımda da ağrı var...
Haha birime söylemesem çatlarım zaten. O biri de siz olacaksınız hahahbize söylesene abla biz kimseye demeyiz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?