- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Subat gelse yeter bana soyle son bikac hafta kalsa gun saysakSalı gece çok kötüydüm baş ağrısı mide bulantısı çarşamba günü geçer diye bekledim ama akşam dayanamayacağımı anladım ne yesem midemde durmuyordu. Acile gittik kan değerlerime baktılar bulantım için serum takıldı değerlerim temiz çıkıncayatış yapmadılar. Bugün düne göre iyiyim ama hala bulantım var. Bebek olunca insan endişeleniyor sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza şu Nisan hayırlısıyla gelse de hepimiz kucağımıza almış olsak bebeklerimizi ❤
Insallah cnm bu sene girmeyi dusunmuyordum ama bebisimin gelecegi icin sansina tekrar giricem.İnşallah nasip olur bu yıl halledersin büyüdükçe kpss stresi çocuğa da yansıyor zor bir süreç oluyor.
Ilkini vurulduktan 1 ay sonraTetanozdaki ikinci doz hangi haftada vurulacakmis peki, bilgisi olan var mi?
Cok saol canim.Ilkini vurulduktan 1 ay sonra
Bence kızHaha birime söylemesem çatlarım zaten. O biri de siz olacaksınız hahah
Haha birime söylemesem çatlarım zaten. O biri de siz olacaksınız hahah
Bende almadim normal cnm takma kafanaKızlar 15+5 hamileyim ama kilo alimim hiç yok ben zayifliyorum gittikçe karnım çıkıyor benim gibi olan var mı ? Yediklerime de dikkat ediyorum düzenli besleniyorum
Bi yakınımızla aynıyiz 1 hafta önde benden 6 kilo aldı ama ben hiç almıyorum. Zaten kiloluyum 72 kiloyum boyum 1.67 almadığım icin mutluyum ama bebek icin korkuyorumBende almadim normal cnm takma kafana
Bende oyleydim şimdi almaya başladım.Kızlar 15+5 hamileyim ama kilo alimim hiç yok ben zayifliyorum gittikçe karnım çıkıyor benim gibi olan var mı ? Yediklerime de dikkat ediyorum düzenli besleniyorum
Tesekkur ederim canım rahatladım ben sandım sadece ben öyleyimBende oyleydim şimdi almaya başladım.
Çok normal yaşadığın.
Ben 60 kiloyum ya :)Bi yakınımızla aynıyiz 1 hafta önde benden 6 kilo aldı ama ben hiç almıyorum. Zaten kiloluyum 72 kiloyum boyum 1.67 almadığım icin mutluyum ama bebek icin korkuyorum
Benim eşek bacaklarını çapraz yapıp kapatmış göremedi doktor :) kızlar göstermez diyorlar ama bilmiyorumBence kızbu ara tahmincilik yapıyorum
Bak onu ben de kesin yaparım hahah dayanamıyor insanBende esime supriz olucak dedim ama kendim yazdigi nota esim gidr gitmez baktim napiyim catliycaktimm artik ,insallah degismez
Biz nasipse yapacağız onu ama ben öncesinde kaçamak yapacaktım olmadıŞu balonlarla cinsiyet öğrenme de çok hoş ya
Kolunda bi ağrı oluyor sadece sanki iğne vurulan yer çürük gibi ağrıyorKızlar tetanoz vurulduktan sonra ağrı, halsizlik oluyor mu? Ona göre işten izin alacağım. Yarın tahlil vermek için sağlık ocağına gideceğim. Hazır gitmişken vururlarsa tatanozda oluyim diyorum. Yarın 19+5 oluyor sıkıntı olmaz heralde.
Benim ikinci gebeliğim olduğu için tek doz yapıcaz dediler ama ilk gebeliğimde 2 doz yapmışlardıKizlar, tetanozu tek sefer sadece 20li haftalarda mi vurulacaksiniz yoksa doz doz baska haftalarda da yapilacak mi ?
Benim yasadigim yerde yapmiyorlarmis, olmazsa getirtecegim bi sekilde de, o yuzden ogrenmem lazim. Cunku erken dogumdan tutun da bi cok seye karsi korumasi varmis, arastirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?