2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kızımda 8aylik ken Antalya tatile gittim dönünce bi hafta sonra doğurdum
İlk cahillik işte
Suanki kilomda kızımda 7aylik dim
Her şekilde bu hamilelik daha zor olucak
Bu kış çok sert geçicek
Ayy benim annemde bana hamileyken alanyaya gitmis babam askermis orda hemde tatil yapmis doguma 1 hafta var doneyim artik demis ama yola ciktigi an sancilanmis dogurmus

Slm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Rahim buyuyor ondandir cnm gece ben lavaboya kalkfigimda fark ettim tas gibiydi rahmim

Slm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Bende oluyor canim agri sizi demekki normaldir insallah

Rahim boyun çok iyi canım benim ki 29 mm çıktı.
Ve dediğin ağrılar bende de oluyor ara ara

Rahim boyun çok iyi canım benim ki 29 mm çıktı.
Ve dediğin ağrılar bende de oluyor ara ara
Dün acilde yapılan kontrolde 35 mm çıkmış benim de. İnternette biraz araştırdım: bu ölçüm 20 haftadan önce yapıldığında erken doğumla ilgili ipucu vermese de 20 24 arası yapıldığında erken Doğumla ilgili büyük ipucu oluyormus

Reactions: Eva
Ya iste sikintili olan durum su, benim de mesela en sonki olcumde cok cok iyi cikti rahim uzunlugum, ama yinede her zman kontrol ediyor doktorum. Cunku bir gunde cok cok kisalma ihtimalleri var o uzunluklarin. Anlik bi sey, o yuzden o agrilari iyi gozlemleyip, vaktinde doktora gitmek sanirim. Bi de kendimizi yormamak, strese sokmamak, fln gerekiyor iste. Bunlar da sebep.

Yarin kontolum var ve ayrica kasiklarimda hafiften bi adet agrisi gibi bi agri oluyor, onu daniscam, ins bi sey yoktur.

Kızlar iki gündür inanılmaz midem ağrıyor. Yanmıyor için için ağrıyor resmen özellikle sabah kalkınca oluyor. Ve bu saatler işten gelince artarak devam ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? (Süt içiyorum ise yaramiyor)

Benimde reflum var cok acikinca oluyor acikmayi beklemeden biseyler yiyince olmuyor

Evet özellikle 24. haftadan once 25 mm altında çıkması riskliymis

kızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçası
Ne alakaymis ya salak mi ne bana senin haftanda bakildiginda kisalmam, acikligim vardi da 14 te serklaj oldum ya iste. Onceki doktorum gibi seninki de heralde, iki dk bebege bakip, agrim var desem de , normal deyip gonderirdi. Üff cok sinirlendim su an

Bu testlere inancımı gün geçtikte yitiriyorum sanırım en güvenilir yurtdışında olan testler onlar bile yanlış olabiliyor muş ben 2li yaptırmadım 3 lü de yaptırmayı düşünmüyorum az önce instagramda bir profil vardı down sendromlu doğmuş dünya tatlısı Allah sağlık sıhhat versin ama hiç bir testte çıkmamış ayrıntılıdada... İçim bir tuhaf oldu daldım düşğncelere bir benmiyim acaba böyle tedirgin yaşta 37 olunca işte.. Sizede böyle düşünceler geliyormu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…