- 12 Temmuz 2019
- 1.633
- 2.201
- 48
- 30
Ayy benim annemde bana hamileyken alanyaya gitmis babam askermis orda hemde tatil yapmis doguma 1 hafta var doneyim artik demis ama yola ciktigi an sancilanmis dogurmusBen kızımda 8aylik ken Antalya tatile gittim dönünce bi hafta sonra doğurdum
İlk cahillik işte
Suanki kilomda kızımda 7aylik dim
Her şekilde bu hamilelik daha zor olucak
Bu kış çok sert geçicek
Rahim buyuyor ondandir cnm gece ben lavaboya kalkfigimda fark ettim tas gibiydi rahmimSlm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Noluyomus ki o zaman atilmazsaBen de bilmiyorum bazi ebeler oyle diyomus
Bende oluyor canim agri sizi demekki normaldir insallahSlm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Rahim boyun çok iyi canım benim ki 29 mm çıktı.Slm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Dün acilde yapılan kontrolde 35 mm çıkmış benim de. İnternette biraz araştırdım: bu ölçüm 20 haftadan önce yapıldığında erken doğumla ilgili ipucu vermese de 20 24 arası yapıldığında erken Doğumla ilgili büyük ipucu oluyormusRahim boyun çok iyi canım benim ki 29 mm çıktı.
Ve dediğin ağrılar bende de oluyor ara ara
ilk çocuğunuz erkek değilmi?Bende esime supriz olucak dedim ama kendim yazdigi nota esim gidr gitmez baktim napiyim catliycaktimm artik ,insallah degismez
canım öğrendiğinde yazsana burdan, bende de aynı sancılar var batma gibi adet gibi tuhaf bişey alt kısımda... kontrolüm haftaya ama merak ediyorum ben deYarin kontolum var ve ayrica kasiklarimda hafiften bi adet agrisi gibi bi agri oluyor, onu daniscam, ins bi sey yoktur.
Korkuyorum insallah bisey olmazRahim boyun çok iyi canım benim ki 29 mm çıktı.
Ve dediğin ağrılar bende de oluyor ara ara
Insallah canimRahim buyuyor ondandir cnm gece ben lavaboya kalkfigimda fark ettim tas gibiydi rahmim
Benimde reflum var cok acikinca oluyor acikmayi beklemeden biseyler yiyince olmuyorKızlar iki gündür inanılmaz midem ağrıyor. Yanmıyor için için ağrıyor resmen özellikle sabah kalkınca oluyor. Ve bu saatler işten gelince artarak devam ediyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? (Süt içiyorum ise yaramiyor)
ilk çocuğunuz erkek değilmi?
Evet özellikle 24. haftadan once 25 mm altında çıkması riskliymisDün acilde yapılan kontrolde 35 mm çıkmış benim de. İnternette biraz araştırdım: bu ölçüm 20 haftadan önce yapıldığında erken doğumla ilgili ipucu vermese de 20 24 arası yapıldığında erken Doğumla ilgili büyük ipucu oluyormus
Korkma canımKorkuyorum insallah bisey olmaz
kızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçasıEvet özellikle 24. haftadan once 25 mm altında çıkması riskliymis
Ne alakaymis ya salak mi nekızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?