2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim kardeşim otizmli.
Evlatlarimdan biri hasta olsada aldirir miyim asla.
İkili esim istedigi için yaptırdım. Ola ki mudahale edilmesi gereken baska bir hastalik olur onceden bilelim dedi.
Bu yuzden kafana takma.
Saglikla dogup sonradan buyuk hastaliklar yasayan insanlar çok. Allah kimseyi saglikla sinamasin

Geliyorrrr gelmez mi? Ama dusunmemeye calisiyorum.. bol dua edip Allaha siginiyorum.

Kuzuuumm gecmisler olsun insallah agrin sizin kalmamistir, gecmistir eger varsada git diktora ihmal etme

Slm arkadaslar 17+1 haftalik hamilerim arada rahimde agri oluyo sizlanma sizdede oluyomu agrim beni cok tedirgin ediyo kasilma cok siddetli degil ama yinede tedirgin oluyorum benim gibi olan varmi doktor rahim boyu 32 .61 mm acilma yok iyi dedi
Bende de oluyor canm..benimde doktorum dün rahim ağzı kapalı iyi dedi ağrılar için magnezyum verdi

Kuzummm herseye hazirlikli olmakla birlikte.. benim kuzenimed doktoru kalbinde rahatsizlik var demisti yinede seninki gibi kardiyologla gorusun detayli incelesin hem perinatalog hem cocuk kardiyologu bakti.. dogumunda kardiyologta vardi ameliyat sirasinda ama cok sukur bebeginin kalbi delikmis zamanla duzelickmis dediler.. yani sana coook dua edicem ve digerr hamis arkadaslarimin vebekleri icin, Allah onlara saglik sihhat kucagimiza almayi nasip etsin.. tam kalbime dokundun.. dualarim sninle.. bende ilk defa anne olacam Allah nasip ederse o kadarr buyuk bir mucize olarak goruyorum ve korkuyorum endiselenuyorum.. Dua etmek Allaha siginmaktan baska bisey elimizden gelmez.. ama hic uzulme kuzucumm umudunu yitirme tamam mi?

Reactions: Eva
Her gün 8 saat 4 kat merdiven inip çıkıyorum nöbet tutuyorum doktora soyleyecegım zaten okul başladı sıkıntılarım başladı
Kaç saat derse giriyorsun. Bende öğretmenim aynı 3 kat in çık yapıyorum nöbette olunca hep ayakta kalıyorum ama idarem ders saatimi azalttı. 17 saat derse giriyorum. Zaten riskli birşey görülürse doktor normal rapor değil heyet raporu verir. Doktorunla net konuş çünkü idaren anlayışlı değilse zorlanırsın bu şekilde. Kendinin ve bebeğinin sağlığı önemli olan.

Kizlar gecmis olsun hepinize insaallah sorunsuz birsekilde zamaninda saglikla hayirlisiyla aliriz hepimiz kucagimiza meleklerimizi. Baska rahatsizliklari olan arkadaşlarada allah sifa versin. Bu rahim kisaligina vajinal muayene ilemi bakiliyor???

Birde bende afedersnz agda yaptim ve rahmimin ust kismi kasik izasi ama ortalarda bir agri oluyor bugun gerci agdadan once olmustu ilk sonra 4-5 kez daha oldu endiselendim biraz

Hiç izin hakkımız yok yol içinde sadece rapor hakkımız var 40 gün bakalım ne önerecek doktorum
Heyet verecek canm benim... bende ozelde dr um oldugu icin ikiz ve riskli diye heyet veriyo 4 aydir raporluydum bu ayda verdi.. sonuna kadarda alicam.. Allah korusun bisey olursa onlarin canlarina bisey gelmesin ozele gidince veriliyor valla. Ogretmen nasi bilmiyom ama bnde kamudayim.

Bebeğin cinsiyeti ile alakalı bir durum değil bence benim o da erkekti bu da. İlkinde hamileliği hiç anlamadan 9 ay gelip geçmişti. Bunda başından beri daha yorgun halsizlik yaşıyorum. Okulda çok ayakta duramıyorum. Ev işlerini arka arkaya yapamıyorum. Her hamilelik farklı dedikleri doğru sanırım

kızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçası
Benim doktorum perinataloji uzmani iki haftada bir kontrole cagiriyor ve her seferinde bakiyor riskli grbelik.uzmani oldugu icin genelde riskler uzerine yoğunlaşarak yapiyor muayeneyi tekrar sorun yada baska bi doktora gidip sorun eger boyle bi riskiniz yada hikayeniz varsa

Vajinal degil canim, ultrasonla bakip olcuyor dr, saniyelik bi sey. Bebege bakar gibi dusun. Rahmin en ust kismi ve en alt kismi arasindaki uzunluga bakiyor. 25 mm alti olmamasi gerek.

Bugün benim kız yüzüstü yatmıştı bize kendini göstermedi hiç kızlar uyuyordu dürttük falan ama kalkmadı sıpa.Ne umutlarla gitmiştim oysa :) 18. Haftaya başladım, hiç kilo almamışım çok şükür. Bebişin boyu kilosu iyiymiş öyle dedi doktor. Haftaya tekrar çağırdı, detaylı bi incelemem gerek dedi. Siz mi yapıyorsunuz detaylıyı dedim. Hayır ama önce ben bi inceliyim ondan sonraki haftada başka doktora yönlendiricem dedi.3 hafta üstüste bebişimi görmüş olucam Tetanoz aşısı içinde 2 doz olacağını, 1 ay aralıklarla olacağını söyledi 20. Haftada. Ha bide idrar ve kan tahlillerimi haftaya tekrarlamamı istedi

Benimde cuma günü tahlillerimi yeniledi. İdrarda hafif enfeksiyon gördü bir gün ilaç kullandım. Kanım düşüyor ilacı artırdı. Tahlillerin tekrarlanması iyi oluyor her bakımdan.Benim ayrıntılı kendi doktorum yapmıyor ama aynı hastanede radyoloji uzmanı yapacak. Haftaya perşembe olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…