- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Cumartesi günü bakalım kendi doktorum ne diyecek canım umarım serklaj falan demez çok korkuyorumCnmm dikkat et rapor al ya subata kadar hicbisey karnindaki masumdan onemli degil
27 saat derse giriyorum istemediğim halde verdiler başka branş öğretmeni yok diye pek anlayışlı değillerKaç saat derse giriyorsun. Bende öğretmenim aynı 3 kat in çık yapıyorum nöbette olunca hep ayakta kalıyorum ama idarem ders saatimi azalttı. 17 saat derse giriyorum. Zaten riskli birşey görülürse doktor normal rapor değil heyet raporu verir. Doktorunla net konuş çünkü idaren anlayışlı değilse zorlanırsın bu şekilde. Kendinin ve bebeğinin sağlığı önemli olan.
Hocam haklarınızı bilin lütfen. İdarecilik yapmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki işinizi iyi yaptığınız sürece hiç bir idareci sizi korkutmasın. Herkes yerini bilsin. 21 saatten fazla veremezler. Keşke dilekçe yazsaydınız. İkinci dönem ne yapacaklarmış? Evinize mi gönderecekler öğrencileri?27 saat derse giriyorum istemediğim halde verdiler başka branş öğretmeni yok diye pek anlayışlı değiller
Evet o haftalarda bakılmazkızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçası
Allah tan umut kesilmez canımKuzummm herseye hazirlikli olmakla birlikte.. benim kuzenimed doktoru kalbinde rahatsizlik var demisti yinede seninki gibi kardiyologla gorusun detayli incelesin hem perinatalog hem cocuk kardiyologu bakti.. dogumunda kardiyologta vardi ameliyat sirasinda ama cok sukur bebeginin kalbi delikmis zamanla duzelickmis dediler.. yani sana coook dua edicem ve digerr hamis arkadaslarimin vebekleri icin, Allah onlara saglik sihhat kucagimiza almayi nasip etsin.. tam kalbime dokundun.. dualarim sninle.. bende ilk defa anne olacam Allah nasip ederse o kadarr buyuk bir mucize olarak goruyorum ve korkuyorum endiselenuyorum.. Dua etmek Allaha siginmaktan baska bisey elimizden gelmez.. ama hic uzulme kuzucumm umudunu yitirme tamam mi?
Doktora sorduktan sonra buraya da yazar mısın bende de oluyor kasık ağrıları kanama olmadığı sürece telaş yapmak istemiyorum ama tedirginimYarin kontolum var ve ayrica kasiklarimda hafiften bi adet agrisi gibi bi agri oluyor, onu daniscam, ins bi sey yoktur.
Bencede cinsiyetle alakalo degil. Benim ikiside kız. Bunda resmen ölüyorumBebeğin cinsiyeti ile alakalı bir durum değil bence benim o da erkekti bu da. İlkinde hamileliği hiç anlamadan 9 ay gelip geçmişti. Bunda başından beri daha yorgun halsizlik yaşıyorum. Okulda çok ayakta duramıyorum. Ev işlerini arka arkaya yapamıyorum. Her hamilelik farklı dedikleri doğru sanırım
Tetanoz asisi toplam 5 doz. Ama bunun hepsi hamileyken olmuyor. Hamileyken basliyor, hamilelik sonrasinda da devam ediyor. Eger 5 dozu tamamlarsan diger gebeliklerinde tetanoz asisi olmana gerek kalmiyor. Ama suan tarihleri aklimda degil.Kizlar, tetanozu tek sefer sadece 20li haftalarda mi vurulacaksiniz yoksa doz doz baska haftalarda da yapilacak mi ?
Benim yasadigim yerde yapmiyorlarmis, olmazsa getirtecegim bi sekilde de, o yuzden ogrenmem lazim. Cunku erken dogumdan tutun da bi cok seye karsi korumasi varmis, arastirdim.
İnan ki Hocam bende bıktım norm kadrolar dolu tayin istiyorum olmuyor kaldım orda idare ile daha fazla kavga etmek istemiyorum ben dyk açmadım diye yapıyorlar Yks öğrencileri mağdur olmuş hala benden bekliyorlar hamileyim ya o kadar hizmet ettim okula hep en iyi öğretmenleri arasında gösterdiler bir sene kendim için bebeğim için birsey istedim yapmaktan acizler resmen tehdit etti beni kurs açmazsan ona göre ders programı yaparım diye açmadım sırf benim programım kötü olsun diye tüm okulun programı değişti. Bende artık birşey demiyorum doktor rapor verirse en rahatı o olacak dilekçe vermedim başta yine çocukları düşündüm. İyi niyetli olmayacaksın onu anladımHocam haklarınızı bilin lütfen. İdarecilik yapmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki işinizi iyi yaptığınız sürece hiç bir idareci sizi korkutmasın. Herkes yerini bilsin. 21 saatten fazla veremezler. Keşke dilekçe yazsaydınız. İkinci dönem ne yapacaklarmış? Evinize mi gönderecekler öğrencileri?
Ahh ahhh tup bebekle hamileyim bende erken olsun diye.. ya basima gelecegi varmis bilemiyorum ama hamileleigim cok zor gecti tup bebek diye vucut hormon uretmiyor kalcalarimi yuzlerce igne vuruldum 16. Haftama kadar... ilaclarin haddi hesabi yoktu.. karindan kan ignesi gobegim morarinca kollardan devam ettim.. kalcalarim yumru gibi hala.. Ama Allahima binlerce sukurler olsunki simdilik iyiyizHer doğum kadını genclestiriyor diyorlar son bi gayret 3.yü yapınca nasıl oluruz bilmiyorum
Bi kızim var bi erkek olucak Allah nasip ederse.
Eşime 3.yü tüp bebek yapalım 2tane birden yoksa yaş geçti diyorum
Rabbim sağlık versin tabi
Gecmis olsun ne guzel haberlerGunaydinnsabah 9da randevum vardi tum gece uyur kalırım gec olur diye uyuyamadim bile ruyamdada tahlillere gore erkek bebegim oluyordu aklimda kalmis heralde tahlilim biri hala cikmamis kandegerlerimin oldugunda cok sukur bi sikinti yok bebek guzel buyumus ,demir ilaci ve bulanti haoina basliyoruz surekli kustugum icin takip edilicem
İnşallah bana da verirlerHeyet verecek canm benim... bende ozelde dr um oldugu icin ikiz ve riskli diye heyet veriyo 4 aydir raporluydum bu ayda verdi.. sonuna kadarda alicam.. Allah korusun bisey olursa onlarin canlarina bisey gelmesin ozele gidince veriliyor valla. Ogretmen nasi bilmiyom ama bnde kamudayim.
Ben fitil kullanuyorum progestan.. arada fitili sokarken batma oldugunu hissediyorum.. normalde bisey yok ama ara ara evet var.. Temiz tutmak hava almasi lazim.. ben orkid kullaniyordum simdiye kadar simdi gunluk oed kullaniyorum cunku devamli degistirmek lazim hava almasi..kızlar iki gündür sürekli vajinada batma yaşıorum bazen adet sancısı gibi oluyo hafif bazen de batma şeklinde... ama iç kısımda değil daha çok dışa yakın kısımda gibi... yaşayan var mı bunu
Niye acaba?Ben tetanos aşısı olmuyorum kızlar. Doktorum yaptırmıyor. Kızıma hamileykende yaptırmadım. Oglumda da yaptırmıyorum.
Dr nerden olcuyo ? Ultrasondan mi ? Alttan mi?Dün acilde yapılan kontrolde 35 mm çıkmış benim de. İnternette biraz araştırdım: bu ölçüm 20 haftadan önce yapıldığında erken doğumla ilgili ipucu vermese de 20 24 arası yapıldığında erken Doğumla ilgili büyük ipucu oluyormus
Ya seninki kucukku bebek gramina bak ona annesi daha var hele azicik buyusun annesikızlar benim hiç bir kontrolde ölçülmedi bu... son gittiğimde 12+6da sordum doktora, daha bu haftalarda ona bakılmaz dedi... tedirginim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?