2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
27 saat derse giriyorum istemediğim halde verdiler başka branş öğretmeni yok diye pek anlayışlı değiller

27 saat derse giriyorum istemediğim halde verdiler başka branş öğretmeni yok diye pek anlayışlı değiller
Hocam haklarınızı bilin lütfen. İdarecilik yapmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki işinizi iyi yaptığınız sürece hiç bir idareci sizi korkutmasın. Herkes yerini bilsin. 21 saatten fazla veremezler. Keşke dilekçe yazsaydınız. İkinci dönem ne yapacaklarmış? Evinize mi gönderecekler öğrencileri?

Allah tan umut kesilmez canım
çok sagol❤

Bencede cinsiyetle alakalo degil. Benim ikiside kız. Bunda resmen ölüyorum

Tetanoz asisi toplam 5 doz. Ama bunun hepsi hamileyken olmuyor. Hamileyken basliyor, hamilelik sonrasinda da devam ediyor. Eger 5 dozu tamamlarsan diger gebeliklerinde tetanoz asisi olmana gerek kalmiyor. Ama suan tarihleri aklimda degil.

İnan ki Hocam bende bıktım norm kadrolar dolu tayin istiyorum olmuyor kaldım orda idare ile daha fazla kavga etmek istemiyorum ben dyk açmadım diye yapıyorlar Yks öğrencileri mağdur olmuş hala benden bekliyorlar hamileyim ya o kadar hizmet ettim okula hep en iyi öğretmenleri arasında gösterdiler bir sene kendim için bebeğim için birsey istedim yapmaktan acizler resmen tehdit etti beni kurs açmazsan ona göre ders programı yaparım diye açmadım sırf benim programım kötü olsun diye tüm okulun programı değişti. Bende artık birşey demiyorum doktor rapor verirse en rahatı o olacak dilekçe vermedim başta yine çocukları düşündüm. İyi niyetli olmayacaksın onu anladım

Ahh ahhh tup bebekle hamileyim bende erken olsun diye.. ya basima gelecegi varmis bilemiyorum ama hamileleigim cok zor gecti tup bebek diye vucut hormon uretmiyor kalcalarimi yuzlerce igne vuruldum 16. Haftama kadar... ilaclarin haddi hesabi yoktu.. karindan kan ignesi gobegim morarinca kollardan devam ettim.. kalcalarim yumru gibi hala.. Ama Allahima binlerce sukurler olsunki simdilik iyiyiz .. biz sakladik embriyolari ilerde lazim olur diye simdi gozum korktu ne olacaksa dogal olsun.. iki embriyo koydu dr. İkiside tuttu ooooh ne guzel 6 tane daha var.. artik istedigimiz zamab yine yapariz diye basladik ama hamile sureci cok sancili gecti.. ikiz bebekte dahada sancili, agrili, kanamali en guzel dogal herhalde diyorum bende

Gecmis olsun ne guzel haberler

İnşallah bana da verirler

Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim

Ben fitil kullanuyorum progestan.. arada fitili sokarken batma oldugunu hissediyorum.. normalde bisey yok ama ara ara evet var.. Temiz tutmak hava almasi lazim.. ben orkid kullaniyordum simdiye kadar simdi gunluk oed kullaniyorum cunku devamli degistirmek lazim hava almasi..

Dr nerden olcuyo ? Ultrasondan mi ? Alttan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…