Alttan net ölçülüyorDr nerden olcuyo ? Ultrasondan mi ? Alttan mi?
İki haftada birde cok fazlaymis ya.. ona para dayanmazBenim doktorum perinataloji uzmani iki haftada bir kontrole cagiriyor ve her seferinde bakiyor riskli grbelik.uzmani oldugu icin genelde riskler uzerine yoğunlaşarak yapiyor muayeneyi tekrar sorun yada baska bi doktora gidip sorun eger boyle bi riskiniz yada hikayeniz varsa
Ya kuzucumm heyet verir oyle bir durumda.. senin yorulmamab herseyden obemli mumkun oldugunca ayaklrinin altina yastik koy ve dinlen evdeykenCumartesi günü bakalım kendi doktorum ne diyecek canım umarım serklaj falan demez çok korkuyorum
Aa benimde öyle ya ☺Benimde erkek olan tarafi sivri yanim daha boş, kiz olan tarafim yayvan yana hafifce ☺☺
Ohhh ohhh teyzesi olarakk coookk sevindimm
Ohhh ohhh hobbaAa benimde öyle ya ☺
benim bebebkler biri aşağıda biri yukarıda
yukardaki erkek. ikisininde ayrı ayrı kipirtilarini hissediyorum.
Dinleniyorum canım deprem oldu onun paniği var üzerimde Allah yardımcımız olsun deprem fobisi oluştu bende resmen her an sallanıyor gibiYa kuzucumm heyet verir oyle bir durumda.. senin yorulmamab herseyden obemli mumkun oldugunca ayaklrinin altina yastik koy ve dinlen evdeyken
Ben kiz çok asagidaymis gibi hissediyorum ama doktor birsey demediOhhh ohhh hobbaya ben o kadarda hissetmek istemiyorum.. zaten iki tane saglikli olsunlar can yakmasinlar... kiz yayvan sag tarafimda oglusum solumda gobegimi one dogru diklestirmis olacagi simdiden anlasiliyor.. buyuyunce ne olcak acaba optumm Eva
Bende öyle oluyorum yavaş yavaş korkularım çoğalmaya başladı.Dinleniyorum canım deprem oldu onun paniği var üzerimde Allah yardımcımız olsun deprem fobisi oluştu bende resmen her an sallanıyor gibi
Hic merak etme sikintini anlat derdini anlat.. doktorun riskli gorurse hic dusunmeden verir.. doktora agrin oldugunu baski oldugunu aksama kadar ayakta durmanin ne bilum otursamda sikinti yasadigimida bunu ne kadar da ayakta gecirebilirim bilemedigini.. her turlu sikinti iyice anlat.. bakalim canim benim.. iyisen sikinti yok ama daha da agirlasaxaksin ne yani vermezse ben olsam 2. Doktor kendime bulurdum rapor veren rahat ederdim.. okulalada basardim raporu.. simdi onlr dusunsunler derdim.. adi insanlar... ben cok kiziyorum anlatissizliga sanki her sene doguruyoruz yani calisan insanlariz heoi topu bir iki olmadi uc kez yasiyoruz... burnumuzdan getiriyorlar.. sen moralini bozma.. agrin varsa doktorun kapisini yine cal.. doktoruna rapor istedigin icin geldigini hissettirme gercekten agri oldugunu ve uzun saat kaldigim icin nasil ustesinden gelebilirim demek icin. O zaman eger rapor vermeyen dr isede bu sefer daha iyi yaklasir sanaİnşallah bana da verirler
Olsun kuzucum Allahimiza cok sukur doktorumuz var gidebiliyoruz, insallag hicbisey yoktur eger varsada cozumu vardir.. ben sadece seEryandan yada aniden gelecek cocuktan korkuyom.. bunlar gecici seyler olarak goruyorum.. daha buyuk bisi olmasin en fazla fitil verir doktor.. temiz tut peceteni degistir ic camasirini sik sik degis, pedini hep degis ve ic camasirini utule mikropu kirilsin. Kendini daha iyi hissedeceksin dr dan sonra hic merak etmeBen kiz çok asagidaymis gibi hissediyorum ama doktor birsey demedi
korkuyorum bazen.
iki gündür de afedersin tualete çıkınca sancim oluyo.
bugünde akıntım vardı ve yanma var vajinada.
Yarın için randevu aldim sanırım tekrar enfeksiyon olusmus
Kzlarrrr Allah korusun oyle dusunmeyin ama deprem cantaniz olsun her zaman.. eviniz saglamsa hic merak etmeyin.. napmaniz gerektigini bilin.. olmadi internette izleyin acik acik ne yapmak gerektigi yaziyor.. Allah ordumuzun da yardimcisi olsun bir taraftanda hareket var Suriyeye... ya bu Turkiye kaderi bu devamli sinirdaki kisilerle ugrasmak yuzyilardir ugrasiyoruz ve ugrasacaz.. panik yok kizlar, ne yapacagimizi bilrsek daha az panik oluruz..Bende öyle oluyorum yavaş yavaş korkularım çoğalmaya başladı.
Ya büyük bi deprem olursa
Canım bizdede yoktu ama ücretli öğretmen aldılar. Ben hatta 8.sınıflarımı da bıraktım. İşini şansa bırakma asla. Şartları zorla inşallah dediğim gibi heyet raporunu alırsın. İşte o zaman durumu anlayacaklar. Öncelik okul işleri değil ama malesef düşüncesiz davranıyorlar. Benim idaremde çok anlayışlı değildir. Ama bazı öğretmenlere karşı çok anlayışlı oldular hamilelik döneminde. Bana da mecburen anlayışlılar yoksa ayrımcılık yaptıkları belli olur. Yani isteyene nöbet bile tutturmadılar. Bana öyle birşey daha teklif etmediler bile27 saat derse giriyorum istemediğim halde verdiler başka branş öğretmeni yok diye pek anlayışlı değiller
Ayyy Bu ne ya kadinlara kusura bakmasin daha farkli bakmalari lazim ne yani sanki her an rapor alan keyfiyete gelmeyen kisilersiniz... kim ister evde oturmak keyiften mi! Kiziyorum ya.. kimse durup dururken rapor almak istemez ama insania git bisekilde heyeti al bunlar gozune sok diye seytani durtukluyolarCanım bizdede yoktu ama ücretli öğretmen aldılar. Ben hatta 8.sınıflarımı da bıraktım. İşini şansa bırakma asla. Şartları zorla inşallah dediğim gibi heyet raporunu alırsın. İşte o zaman durumu anlayacaklar. Öncelik okul işleri değil ama malesef düşüncesiz davranıyorlar. Benim idaremde çok anlayışlı değildir. Ama bazı öğretmenlere karşı çok anlayışlı oldular hamilelik döneminde. Bana da mecburen anlayışlılar yoksa ayrımcılık yaptıkları belli olur. Yani isteyene nöbet bile tutturmadılar. Bana öyle birşey daha teklif etmediler bile
Kesinlikle katılıyorum. 27 hamile için çok fazla. Ben ilk hafta o hataya düştüm sonra söyledim derslerimi azalttılar. Zaten hakkımız zorla veremezlerHocam haklarınızı bilin lütfen. İdarecilik yapmış bir insan olarak şunu söyleyebilirim ki işinizi iyi yaptığınız sürece hiç bir idareci sizi korkutmasın. Herkes yerini bilsin. 21 saatten fazla veremezler. Keşke dilekçe yazsaydınız. İkinci dönem ne yapacaklarmış? Evinize mi gönderecekler öğrencileri?
Umarım canımHic merak etme sikintini anlat derdini anlat.. doktorun riskli gorurse hic dusunmeden verir.. doktora agrin oldugunu baski oldugunu aksama kadar ayakta durmanin ne bilum otursamda sikinti yasadigimida bunu ne kadar da ayakta gecirebilirim bilemedigini.. her turlu sikinti iyice anlat.. bakalim canim benim.. iyisen sikinti yok ama daha da agirlasaxaksin ne yani vermezse ben olsam 2. Doktor kendime bulurdum rapor veren rahat ederdim.. okulalada basardim raporu.. simdi onlr dusunsunler derdim.. adi insanlar... ben cok kiziyorum anlatissizliga sanki her sene doguruyoruz yani calisan insanlariz heoi topu bir iki olmadi uc kez yasiyoruz... burnumuzdan getiriyorlar.. sen moralini bozma.. agrin varsa doktorun kapisini yine cal.. doktoruna rapor istedigin icin geldigini hissettirme gercekten agri oldugunu ve uzun saat kaldigim icin nasil ustesinden gelebilirim demek icin. O zaman eger rapor vermeyen dr isede bu sefer daha iyi yaklasir sana☺
Avcılar depreminde ağladım korkudan dışarıya nasıl çıktım bilmiyorum Allah beterinden korusunBende öyle oluyorum yavaş yavaş korkularım çoğalmaya başladı.
Ya büyük bi deprem olursa
Aynen bana da nöbet verdiler birde önceden hamile olanlara vermiyorlardı hakkımı helal etmıyorum zaten tayinim çıkınca hepsini tek tek söylicem ve size hakkımı helal etmıyorum dicemCanım bizdede yoktu ama ücretli öğretmen aldılar. Ben hatta 8.sınıflarımı da bıraktım. İşini şansa bırakma asla. Şartları zorla inşallah dediğim gibi heyet raporunu alırsın. İşte o zaman durumu anlayacaklar. Öncelik okul işleri değil ama malesef düşüncesiz davranıyorlar. Benim idaremde çok anlayışlı değildir. Ama bazı öğretmenlere karşı çok anlayışlı oldular hamilelik döneminde. Bana da mecburen anlayışlılar yoksa ayrımcılık yaptıkları belli olur. Yani isteyene nöbet bile tutturmadılar. Bana öyle birşey daha teklif etmediler bile
Beylikdüzü devlet hastanesinde yaptırdım ama kanuni laboratuvarına gönderiyorlarmış kan tahlilini.Kanunidemi yaptirdin sende canim insallah tertemiz cikar sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?