2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende zorlayacağım heyet için onlar düşünsün sonrasını

bende oyle kizimda bu kadar degildim oglumda agirim yani smdiden varislerim olustu

Dr nerden olcuyo ? Ultrasondan mi ? Alttan mi?
Bana karindan baktı canim. Hatta epey sürdü. Kasiklarimin alt tarafına bakarken bebek orda değildir ne ısı var bu adamın orda diye düşündüm yalan değil :) ama sonra raporu kontrol ettim hastanenin sitesinden orda gördüm her şeyi.

Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
Isine yarar mi bilmiyorum ama bogazim hafif giciklanip, aciginda, doktora danisarak, ihlamura bal karistirarak, aksamlari birer fincan ictim. Bana iyi geldi.

Anniskolar yarin bbeklerim icin sifonyer bakicam uygun yada guzel degilse kendim olcu verip yaptircam istedigim ebatlarda.. ya bebek isleriyle ilgilenmek cok eglenceli ve cook guzel yaptirirsam belki bir ay surer gelmesi.. ya istikbal bellona, cilek mobilya, koctaş, ikea burda yok bakilcak neresi var sifonyer icin bilmemekle birlikte.. fiyatlara bakicam kafama yatmazsa olcu ebat fiyati kendim yaptircam.. paylasmak istedim. Yarinda saglik ocaginda izleme aşı diye 3 ay onceden yarinin tarihine not vermislerdi.. bakalim tetanozmu olcaz ne olcaz ne yapcaklar .. bi dahaki doz ne zaman.. tahlil isticeklermi belki benim bagisikligim var o zaman ne yalandan vuruluyorum.. yarin gidim size hersyi anlatcam

Bu sitedemi sorun var okunmamais mesaj var diyor, acip bakiyorum onceki okudugum yazilar, surekli okunmamis olarak gozukuyor .. insallah yarina kadar duzelir... hamisler iyi geceler

Cok sukur paraci bir doktor degil bir kez aliyor bir kez almiyor sagolsun inşallah doguma kadar onunla devam gecen tahlil yapti ücret almadi daha onceki tedavilerimde bir doktorum vardi labaratuvarda 30 liraya yapilan tahlile benden 200 lira almisti bende saftim o zamanlar

hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS

Benimde gobegimde hafif mor oz kaldi kalcam kasiniyor aciyor hala :)) dogum yapmis arkadaslarm kese yaparken kalcalarinin hala acidigini soyler :)

Günaydın hanımlar. Geçen yine yazmıştım benim bu mide agrım bugun gün oldu hiç bir şey yiyemez oldum. Bunun için once kendi kadın doğum doktoruma mi gitmeliyim yoksa normal bir doktora mi gidip midem ağrıyor demeliyim

Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
Siyah turpun icini oyup icine bir kasik bal koyuyorlar tarif internette var o oksuruge iyi geliyor canim ama iyice bi araştır gebelige zarari varmi bilmiyorum doktoruna bir sor onay verirse dene gecmis olsun

1 çay kasığı kadar zencefil, 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı bal, birde üstüne limon sıkıyorum. Macun kıvamında onu yiyorum. Beni çok rahatlatıyor bir dene istersen.
Zencefil zararlı diyenler olmuştu ama ben araştırdım bir zararını göremedim. Tabi fazla tüketmediğimiz sürece bu kadar az tüketmeyle birşey olcağını sanmıyorum.
Geçmiş olsun hemen iyileşirsin inşallah.

Günaydın kızlar. Sabaha kadar uyuyamadım depremler beni çok tedirgin etti. Kalbim sürekli hızlı çarptı deprem olmasada oluyormuş gibi sallandım hep zor sakinleştim. İnşallah bebeğim iyidir Birde ben sahil tarafındayım. Martılar, kuşlar hiç susmadı çıldırmış gibilerdi. Onlarda çok korkuttu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…