- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Bende zorlayacağım heyet için onlar düşünsün sonrasınıAyyy Bu ne ya kadinlara kusura bakmasin daha farkli bakmalari lazim ne yani sanki her an rapor alan keyfiyete gelmeyen kisilersiniz... kim ister evde oturmak keyiften mi! Kiziyorum ya.. kimse durup dururken rapor almak istemez ama insania git bisekilde heyeti al bunlar gozune sok diye seytani durtukluyolar
bende oyle kizimda bu kadar degildim oglumda agirim yani smdiden varislerim olustuKi zlar bende size sonuna kadar katılıyorum. Ben kızıma hamileyken bazen hamile olduğumu unuturdum. Her işimi kendim yapardım. 9. Ayimda bile. Ama bu hamileligimde çok agirim. Bebek erkek diye herhalde. Ayrıca karnımda çok büyüdü. Kızımda karnım 6. Ayimda dışardan farkedilir hale gelmişti. Şimdi 4 aylık hamileyim maşallah 6 aylık gibi.
Bana karindan baktı canim. Hatta epey sürdü. Kasiklarimin alt tarafına bakarken bebek orda değildir ne ısı var bu adamın orda diye düşündüm yalan değil :) ama sonra raporu kontrol ettim hastanenin sitesinden orda gördüm her şeyi.Dr nerden olcuyo ? Ultrasondan mi ? Alttan mi?
Bende cok korkuyorum az once yine olduBu depremler beni çok korkutuyor ya:/
sürekli uzandiğim içinde hissediyorum net.
Rabbim muhafaza etsin, beterinden korusun
Isine yarar mi bilmiyorum ama bogazim hafif giciklanip, aciginda, doktora danisarak, ihlamura bal karistirarak, aksamlari birer fincan ictim. Bana iyi geldi.Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
Gecmis olsun ne guzel haberler
Cok sukur paraci bir doktor degil bir kez aliyor bir kez almiyor sagolsun inşallah doguma kadar onunla devam gecen tahlil yapti ücret almadi daha onceki tedavilerimde bir doktorum vardi labaratuvarda 30 liraya yapilan tahlile benden 200 lira almisti bende saftim o zamanlarİki haftada birde cok fazlaymis ya.. ona para dayanmazsagligini ikİ haftada bi incelemesi guzelde bilemuyorum ... zaten belirli haftadan sonra iki hafta da bir ve en son hafta her hafta dr cagiriyor.. baslarda cagirmasi biraz gereksiz gibi.. ben kanamam oldu hastaneye yattim halde o kadar biktim doktorlardanki dr umu arayip soyluyordum oda gerekeni diyordu.. bilmiyorum biraz sasirdim sikligina . Vayy vayy ☺
Anladm canim tesekkr ederim bende doktoruma sorayim baksinVajinal degil canim, ultrasonla bakip olcuyor dr, saniyelik bi sey. Bebege bakar gibi dusun. Rahmin en ust kismi ve en alt kismi arasindaki uzunluga bakiyor. 25 mm alti olmamasi gerek.
Benimde gobegimde hafif mor oz kaldi kalcam kasiniyor aciyor hala :)) dogum yapmis arkadaslarm kese yaparken kalcalarinin hala acidigini soyler :)Ahh ahhh tup bebekle hamileyim bende erken olsun diye.. ya basima gelecegi varmis bilemiyorum ama hamileleigim cok zor gecti tup bebek diye vucut hormon uretmiyor kalcalarimi yuzlerce igne vuruldum 16. Haftama kadar... ilaclarin haddi hesabi yoktu.. karindan kan ignesi gobegim morarinca kollardan devam ettim.. kalcalarim yumru gibi hala.. Ama Allahima binlerce sukurler olsunki simdilik iyiyiz.. biz sakladik embriyolari ilerde lazim olur diye simdi gozum korktu ne olacaksa dogal olsun.. iki embriyo koydu dr. İkiside tuttu ooooh ne guzel 6 tane daha var.. artik istedigimiz zamab yine yapariz diye basladik ama hamile sureci cok sancili gecti.. ikiz bebekte dahada sancili, agrili, kanamali en guzel dogal herhalde diyorum bende
Siyah turpun icini oyup icine bir kasik bal koyuyorlar tarif internette var o oksuruge iyi geliyor canim ama iyice bi araştır gebelige zarari varmi bilmiyorum doktoruna bir sor onay verirse dene gecmis olsunMerhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
1 çay kasığı kadar zencefil, 1 çay kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı bal, birde üstüne limon sıkıyorum. Macun kıvamında onu yiyorum. Beni çok rahatlatıyor bir dene istersen.Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?