2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

benide ekleyin sat 02/06/2019 tahmini doğum 09/03/2020cinsiyet erkek bebek yaş 21 hatay

Doktora sorduktan sonra buraya da yazar mısın bende de oluyor kasık ağrıları kanama olmadığı sürece telaş yapmak istemiyorum ama tedirginim
Ayni bende oyleyim canim neden oluyor ki bu kasik agrilari benimki ozellikle geceleri agriyor seninli nasil bir agri

ilk gebelik benim, önceden gelen bir hikayem yok ama gene de burda okuduklarımdan sonra tedirgin oldum açıkçası

Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
Aile hekimim bana bebekler icin olan bi oksuruk surubu yazdi, cok kotuysen bi git gorun istersen. Ben yine de icmedim, bol bol ilik ve açık cay ictim yumusatti. Kotulesirse icerim diye aldim duruyor evde surup.

Şaka bi yana tabi Rabbim dağına göre kar veriyor.
İlk kızımdan bi sene sonra hiçbir şekilde korunmadik spiral vs de zor bi doğum geçirdiğim için hiç cazip gelmedi.
Bi yanım istiyordu çocuk bi yanım da daha bi tane yetisemiyirdum.
Verirse Rabbim olur çünkü korunmuyoruz bakamayacaksam verme Allah im derdim.
Yıllar geçti tabi sperm degerlerimiz de az ilk çocuk normal olduğu için Dr ikinci de olabilir yoksa bu degerlere aşılama yaparım dedi.
Mucize kızım 4 yaşına girince hamileymisim Rabbim bu zamanı uygun gördü .
Çok şükür bin şükür
Evlenmeden önce eşime çocuğun olmaz demişlerdi .
Şimdi Allah nasip ederse bi yaşına gelene kadar korunurum sonra akışına bırakırım çünkü çabuk gebe kalan biri değilim

hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
Bizde atlas düşünyoz tam cinsiyet netleşsin benimde eşim çok istiyor atlası

Kizlar, iki ayri hastaneden randevum vardi. Sikayetim, ara ara adet agrisi benzeri agri ve gece karnimin sag tarafinda sertlesti birkac gez, bebekti sanirim. Benim onceden de kaybim oldugu icin normal olmayabilecegini soledi doktor o sertligin. Agrilarimin da rahimin buyumeye baslamasindan kaynakli olabilecegini belirtti. Ama rahim olcumum iyi sikinti yok.
Ancak belirtmem gereken su ki, her iki doktorda da, rahim olcum ve bebegin kilosu farkli cikti kizlar.
Zaten merak ettigim de buydu, acaba cihazlar arasi olcum farki oluyor mu die, demek ki oluyormus.
Merak eden arkadaslar icin durum bu sekilde. Ayrica, hepimiz ve askerlerimiz icin de yasin ve suresi okudum. Allah korktugumuzdan emin, umdugumuza nail etsin her konuda ins.

Yagiz koymak istiyoruz biz. Eger esim, hamileligimin sonuna kadar, su an davrandigi gibi davranmaya devam ederse bana, bebegin kulagina ezanla adini okuturken, esimin adini da ekletip okutucam, jest olsun die, tesekkur babinda

Baba Bana 18 kasim dediler asi icin gecmi

Atlas cok guzel isim, biz de dusunuyorduk hatta trde olsak koyardik. Burda kizimin kresteki alman ogretmenine sorduk, ilkokulda cok dalga gecerler harita diye ben olsam koymazdim dedi. Burda buyumus bi turk arkadasimiza da sorduk, o da trde hic sorun değil ama burda dalga gecerler diyince vazgectik.
Su an küçük ablanin yoğun isteği uzerine Leo koymaya karar verdik. Evde surekli baby leo diye geziyor, baska biseye ikna etmek katiyen mumkun değil. Bizim de icimize sindi ve alistik. Her dilde var, rahat soyleniyor, okulda rahat eder en azindan.

Bizde isim konusunda kararsiziz erkek olsaydi sceenk azdi ama kiz icin cok fzla var begendiklerimizi eliyoruz ama net bisey yok aklimizda artik belli olsun istiyorum hediyelik siparisleri icin ,turkiyeden alicam zaman sıkıntı oluyor oglum erdem uyumlu olsun dedik icimize sinen yok Ece,Mira ,Ada var begendigimiz ortak esime kalsa Idil istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…