2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
Ya SIRAÇ ya TUĞRA yada ALI RIZA(ozel sebeplerden dolayi)

Merhabalar. Oksuruge napiyorsunuz? Grip beni tam yatirmadi ama fena oksurugum var. Oyle oksuruyorum ki bebek icerde takla atiyodur. Balli limonlu su disinda napabilirim
1 tatlı kaşığına karabiber dök ve ye aç karnına. Yada macunlar var ya 7 8 renkli sokaklarda satılırdı eskiden onlardan bulabilirsen ye

hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
bende erkek olursa emin olunca atlas düşünüyoz eşim çok istiyor

canım ben bugün aldım sonucu, laboratuvara gidip dörtlü tarama grafiği denilmesi gerekiyormuş. Temiz çıktı benimki. İnşallah seninki de tertemiz çıkar.
cok guzel canim sevindim adina darısı bana
Yani bizim interntte gordugumuz sonuc degilde grafigini isteyecegiz esime verirler insallah o gidecek almaya

. Canım ben iki doktora gidiyorum ikisindede farklı çıkıyo hatta birinde bile hafta hafta farkediyo

Kızlar gece kalçam çok ağrıyor iki gündür.. sabah ağrıyla kalkıyorum yataktan kalkınca geçiyor. Üstüne çok yatma ağrısı mı başka bişi mi anlamadım. Yaşayan var mı?

Kizlar ya kadinlarkulubu nun telefon uygulamasi yok mu neden bir uygulama yapmiyorlarlar anlamiyorum bu sekiilde internetten girmek cok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…