Hatirliyorum canim gectimi sorunlar?19+0 erken oldu ama sorunlarımız vardı
Var canım aynı şekilde play storeye kadınlar kulübü yaz çıkar indir programı o şekildeKizlar ya kadinlarkulubu nun telefon uygulamasi yok mu neden bir uygulama yapmiyorlarlar anlamiyorum bu sekiilde internetten girmek cok zor oluyor
Hadi bakalım inşallah..Sağlıklı olsundason kontrolüm 12. haftadaydı kuzum, erkeğe benziyor dedi ama kesin diyemedi... bir sonraki de 16sında:)
Bebeğim iyi çok şükür canım ama rahim ağzı kısalmış biraz 28 mm olmuş onunla ilgili sorunlarım varHatirliyorum canim gectimi sorunlar?
Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.Rahim kısalığı da bi an önce düzelir inşallah.Bi agrı felan yaşamış mıydınBebeğim iyi çok şükür canım ama rahim ağzı kısalmış biraz 28 mm olmuş onunla ilgili sorunlarım var
BenKızlar gece kalçam çok ağrıyor iki gündür.. sabah ağrıyla kalkıyorum yataktan kalkınca geçiyor. Üstüne çok yatma ağrısı mı başka bişi mi anlamadım. Yaşayan var mı?
Kasıl agrısı ve vajina agrısı yaşadım canım yaşamaya devam ediyorum ara ara çok teşekkür ederimCanım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.Rahim kısalığı da bi an önce düzelir inşallah.Bi agrı felan yaşamış mıydın
Gelmez mi hiç.... Hatta doğduktan sonra bir hastalığı olur mu diye bile düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Görüyorum minicik yavrular lösemi gibi zor hastalıklarla boğuşuyor içim parçalanıyor. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ...Bu testlere inancımı gün geçtikte yitiriyorum sanırım en güvenilir yurtdışında olan testler onlar bile yanlış olabiliyor muş ben 2li yaptırmadım 3 lü de yaptırmayı düşünmüyorum az önce instagramda bir profil vardı down sendromlu doğmuş dünya tatlısı Allah sağlık sıhhat versin ama hiç bir testte çıkmamış ayrıntılıdada... İçim bir tuhaf oldu daldım düşğncelere bir benmiyim acaba böyle tedirgin yaşta 37 olunca işte.. Sizede böyle düşünceler geliyormu arada..
Verirler grafiğini istesin mutlaka, grafiği zaten doktora göstermeden riskli bir durum olup olmadığını anlayabiliyor insan grafiğe bakarak. Yine doktora göstermekte fayda da var tabi.cok guzel canim sevindim adina darısı bana
Yani bizim interntte gordugumuz sonuc degilde grafigini isteyecegiz esime verirler insallah o gidecek almaya
Biz kız olursa yade erkek olursa ardıç düşünüyoruzhiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
Ne güzel sen de nendensin Ben de cinsiyetini öğrenmeden rüyamda gördüm ismini canımAtlas gorumcemin oglunun adi.Ben ruyamda gordum daha cinsiyetini ogrenmeden ayaz olacak kismetse.
Bizde Eslem Zeynep koycaz eger halamız kabul ederse :) Zeynep onun adi
Aslinda uyumlu ne guzel. Benimde eşim buldu bu ismi. Hoşuma gitmese kabul etmezdim. Begenmeme ragmen tartistik. Erkeklere sinir oluyorum şu isim konusundaEslemi bende begeniyorum canim ama oglum erdem 2harf degisiyo tek dedi esimonunkini istemiyorum diye bahane buluyor
Bende de oluyor tipatip aynisiKızlar gece kalçam çok ağrıyor iki gündür.. sabah ağrıyla kalkıyorum yataktan kalkınca geçiyor. Üstüne çok yatma ağrısı mı başka bişi mi anlamadım. Yaşayan var mı?
Benim de 25 saat dersim var ama persembe gunumu bosaltti idare. Nobet de tutuyorum ama cok yormamaya calisiyorum kendimi. Ama okulda hamilelik gecirmek zormusAynen bana da nöbet verdiler birde önceden hamile olanlara vermiyorlardı hakkımı helal etmıyorum zaten tayinim çıkınca hepsini tek tek söylicem ve size hakkımı helal etmıyorum dicem
Aslinda uyumlu ne guzel. Benimde eşim buldu bu ismi. Hoşuma gitmese kabul etmezdim. Begenmeme ragmen tartistik. Erkeklere sinir oluyorum şu isim konusunda
Ay evet çok zorBenim de 25 saat dersim var ama persembe gunumu bosaltti idare. Nobet de tutuyorum ama cok yormamaya calisiyorum kendimi. Ama okulda hamilelik gecirmek zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?