2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar ya kadinlarkulubu nun telefon uygulamasi yok mu neden bir uygulama yapmiyorlarlar anlamiyorum bu sekiilde internetten girmek cok zor oluyor
Var canım aynı şekilde play storeye kadınlar kulübü yaz çıkar indir programı o şekilde

Canım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına.Rahim kısalığı da bi an önce düzelir inşallah.Bi agrı felan yaşamış mıydın
Kasıl agrısı ve vajina agrısı yaşadım canım yaşamaya devam ediyorum ara ara çok teşekkür ederim

Gelmez mi hiç.... Hatta doğduktan sonra bir hastalığı olur mu diye bile düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. Görüyorum minicik yavrular lösemi gibi zor hastalıklarla boğuşuyor içim parçalanıyor. Rabbim tüm yavrularımızı korusun ...

cok guzel canim sevindim adina darısı bana
Yani bizim interntte gordugumuz sonuc degilde grafigini isteyecegiz esime verirler insallah o gidecek almaya
Verirler grafiğini istesin mutlaka, grafiği zaten doktora göstermeden riskli bir durum olup olmadığını anlayabiliyor insan grafiğe bakarak. Yine doktora göstermekte fayda da var tabi.

Eslemi bende begeniyorum canim ama oglum erdem 2harf degisiyo tek dedi esim onunkini istemiyorum diye bahane buluyor
Aslinda uyumlu ne guzel. Benimde eşim buldu bu ismi. Hoşuma gitmese kabul etmezdim. Begenmeme ragmen tartistik. Erkeklere sinir oluyorum şu isim konusunda

Aynen bana da nöbet verdiler birde önceden hamile olanlara vermiyorlardı hakkımı helal etmıyorum zaten tayinim çıkınca hepsini tek tek söylicem ve size hakkımı helal etmıyorum dicem
Benim de 25 saat dersim var ama persembe gunumu bosaltti idare. Nobet de tutuyorum ama cok yormamaya calisiyorum kendimi. Ama okulda hamilelik gecirmek zormus

Aslinda uyumlu ne guzel. Benimde eşim buldu bu ismi. Hoşuma gitmese kabul etmezdim. Begenmeme ragmen tartistik. Erkeklere sinir oluyorum şu isim konusunda

Iste oglumda ben daha hamileligimi öğrendiğimizde erkek olarak erdem guzel demistim sonrada baktik ama daha cok begendigimiz olmadi esimde istedigin gibi klsin demisti ,simdi ben seciyim diyor o yuzden anlamida guzel olsun istiyorum .daha evlenmeden once bile olursa idil istiyorum diyordu nasip olursa tekrr bebek dusunmem icinde kalsinda istemiyorum ama icime sinmiyor bakalim

Seker yuklemelerini kacinci haftada yapicaksiniz doktor bilgi verdi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…