2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlili vermek için hem aşıda vurulurum diye düşünmüştüm. Ama hemşire 21 olsun öyle gel aşı için dedi. Ben kalp atışını duymadan vurmuyorum iğneyi o da bizim makinalar eski 21. Haftadan sonra duyuluyor dedi. Bakalım bekliycem.

20+4 yani carsamba gidicem bende

Yarin 20.hafta bitiyor simdi 5 aylik mi hamileyim hala yoksa 22.haftami 5 ay doluyor?

Kızlar şuan yaşadığım şeyi direk paylaşmak istiyorum sizinle kızım şuan çok hareketli ve dokunduğumda baya sert vuruyo karnıma odaklanıp baktığımda resmen minik dalgalanmaları görebildim 20.haftamıza giriyoruz yarın şimdiden bu kadar belliyse hareketler son zamanlarda nasıl olur tahmin edemiyorum

Şimdilik birşey söylenmedi ama 24.hafta sonrası yapılacak sanırım. İlk hamilelikte doktorum yaptırmamıştı . Şimdi ki doktorum ne düşünüyor bilmiyorum

Daha birsey demedi bana dr um acikcasi

Bende sanki 6aylik gibi yaptirmistim diye hatirliyorum ,simdi sonraki kontrole kadar yaptirmm icin yazdi en fazla 19.haftada olucam kafam karisti

Ben de hissetmek istiyorum ne güzel bir duygudur kimbilirrr

Baba
Bana 18 kasim dediler asi icin gecmi
Ya olmadi baska yere sorarsin.. burada canm ilk uc ayini tamamlamasini bekliyorlar. Yani bu 16. Haftadan sonra istenilen her an yapilabiliyor bir haftasi yok dur biliyorum.. gerek gorulurse bi ay sonra ikinci doz gerek gorulurse 6 ay sonra... yani anne karninda yada emzirirken zaten bebis aliyor onu.. bu kadar dert edilcek bisi oldugunu dusunmuyorum.

18+3 oldum bende bi şey hissediyorum ama net değil şu 19 u 20 heyecanla bekliyorum ve kızımın tepkisini merak ediyorum kardeşinin varlığını hissedince

Hmm anladim tesekkurler

Son zamanlar açıdan bagirdigimi biliyorum ben ama cok hosuna gidecek ozleyecekson doğumdan sonra

hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
Eslem zeynep bizde değişmezse :)

Yarin 20.hafta bitiyor simdi 5 aylik mi hamileyim hala yoksa 22.haftami 5 ay doluyor?
Gebelikte hafta farkli oluyor. 4hafta uzerinden olsa 40 hafta 10 ay yapardi ama 9 ay 10 gun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…