Şimdilik birşey söylenmedi ama 24.hafta sonrası yapılacak sanırım. İlk hamilelikte doktorum yaptırmamıştı . Şimdi ki doktorum ne düşünüyor bilmiyorumSeker yuklemelerini kacinci haftada yapicaksiniz doktor bilgi verdi mi ?
20+4 yani carsamba gidicem bendeBugün sağlık ocağına gittim kan ve idrar tahlili vermek için hem aşıda vurulurum diye düşünmüştüm. Ama hemşire 21 olsun öyle gel aşı için dedi. Ben kalp atışını duymadan vurmuyorum iğneyi o da bizim makinalar eski 21. Haftadan sonra duyuluyor dedi. Bakalım bekliycem.
Daha birsey demedi bana dr um acikcasiSeker yuklemelerini kacinci haftada yapicaksiniz doktor bilgi verdi mi ?
Seni sağlık ocağımı çağırdı canım? Eğer öyle değilse sende 21 dolunca gidebilirsin.20+4 yani carsamba gidicem bende
Evet cnm bana 20.hafta gel dedi.Seni sağlık ocağımı çağırdı canım? Eğer öyle değilse sende 21 dolunca gidebilirsin.
Belli oldu muuuuuben varım :)) bugün randevum var nasipse öğrenirim 15+4 bugün.
Şimdilik birşey söylenmedi ama 24.hafta sonrası yapılacak sanırım. İlk hamilelikte doktorum yaptırmamıştı . Şimdi ki doktorum ne düşünüyor bilmiyorum
Daha birsey demedi bana dr um acikcasi
Ben de hissetmek istiyorumKızlar şuan yaşadığım şeyi direk paylaşmak istiyorum sizinlekızım şuan çok hareketli ve dokunduğumda baya sert vuruyo☺ karnıma odaklanıp baktığımda resmen minik dalgalanmaları görebildim 20.haftamıza giriyoruz yarın şimdiden bu kadar belliyse hareketler son zamanlarda nasıl olur tahmin edemiyorum
Hem çok garip hem bi harika az kaldı sen de haftaya başlarsın canımBen de hissetmek istiyorumne güzel bir duygudur kimbilirrr
Ya olmadi baska yere sorarsin.. burada canm ilk uc ayini tamamlamasini bekliyorlar. Yani bu 16. Haftadan sonra istenilen her an yapilabiliyor bir haftasi yok dur biliyorum.. gerek gorulurse bi ay sonra ikinci doz gerek gorulurse 6 ay sonra... yani anne karninda yada emzirirken zaten bebis aliyor onu.. bu kadar dert edilcek bisi oldugunu dusunmuyorum.Baba
Bana 18 kasim dediler asi icin gecmi
18+3 oldum bende bi şey hissediyorum ama net değil şu 19 u 20 heyecanla bekliyorum ve kızımın tepkisini merak ediyorum kardeşinin varlığını hissedinceKızlar şuan yaşadığım şeyi direk paylaşmak istiyorum sizinlekızım şuan çok hareketli ve dokunduğumda baya sert vuruyo karnıma odaklanıp baktığımda resmen minik dalgalanmaları görebildim 20.haftamıza giriyoruz yarın şimdiden bu kadar belliyse hareketler son zamanlarda nasıl olur tahmin edemiyorum
Niye okadar erken vuruldunKızlar tetanoz aşısı vuruldum geldim fena kolum ağrıyor kaldıramıyorum kolumu resmen
Sevinir inşallah o da canım18+3 oldum bende bi şey hissediyorum ama net değil şu 19 u 20 heyecanla bekliyorum ve kızımın tepkisini merak ediyorum kardeşinin varlığını hissedince
Hmm anladim tesekkurlerYa olmadi baska yere sorarsin.. burada canm ilk uc ayini tamamlamasini bekliyorlar. Yani bu 16. Haftadan sonra istenilen her an yapilabiliyor bir haftasi yok dur biliyorum.. gerek gorulurse bi ay sonra ikinci doz gerek gorulurse 6 ay sonra... yani anne karninda yada emzirirken zaten bebis aliyor onu.. bu kadar dert edilcek bisi oldugunu dusunmuyorum.
Son zamanlar açıdan bagirdigimi biliyorum benKızlar şuan yaşadığım şeyi direk paylaşmak istiyorum sizinlekızım şuan çok hareketli ve dokunduğumda baya sert vuruyo karnıma odaklanıp baktığımda resmen minik dalgalanmaları görebildim 20.haftamıza giriyoruz yarın şimdiden bu kadar belliyse hareketler son zamanlarda nasıl olur tahmin edemiyorum
Valla miSon zamanlar açıdan bagirdigimi biliyorum benama cok hosuna gidecek ozleyecekson doğumdan sonra
Eslem zeynep bizde değişmezse :)hiç bebeğinin ismi netleşen varmı? birbirimize fikir olsun..
biz ATLAS dusunuyoruz.. esim daha hamile bile kalmadan once istemisti...
bende yanina kayinpederimin ismini dusundum ama esim istemiyor... MEHMET ATLAS
Gebelikte hafta farkli oluyor. 4hafta uzerinden olsa 40 hafta 10 ay yapardi ama 9 ay 10 gun :)Yarin 20.hafta bitiyor simdi 5 aylik mi hamileyim hala yoksa 22.haftami 5 ay doluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?