Benimde dikisim vardı o etkilenmez
Cok değişik hareketler oluyor cidden. Resmen sivriliyor tekme attigi yer. Zaten sığamadigi icin ittirip kaktiriyo bide bende çıt çıt ses oluyodu. Ne korkmustum bakalim bunda da olcak mi
Benimde dikisim vardı o etkilenmez
Cok değişik hareketler oluyor cidden. Resmen sivriliyor tekme attigi yer. Zaten sığamadigi icin ittirip kaktiriyo bide bende çıt çıt ses oluyodu. Ne korkmustum bakalim bunda da olcak mi
Ben sezeryan olacagim icin muhtemelen 38 ya da maximum 39 haftalıkken dogumum olacak. 3 gun sonra cogu bitti azi kaldi dicem of su 2 kasim gelsin ya detayliya bir an evv girmek istiyorum.
Esime yarin doktora gidelimmi dedim ne şikâyetin var dedi ah şu erkekler hiç anlamazlar
Bana hamileligin basinda kontrollerle ilgili bi kagit vermisti, ona gore 24. Haftada yapilacak gorunuyor. O ayki randevum 24+5e geliyor, o gidisimde yapar heralde.
Kızlar şuan yaşadığım şeyi direk paylaşmak istiyorum sizinle kızım şuan çok hareketli ve dokunduğumda baya sert vuruyo☺ karnıma odaklanıp baktığımda resmen minik dalgalanmaları görebildim 20.haftamıza giriyoruz yarın şimdiden bu kadar belliyse hareketler son zamanlarda nasıl olur tahmin edemiyorum
Benim salı günü 20 oluyor. Perşembe günü 20+2 de detaylı ultrasonun var. Çok heyecanlıyım. Bakalım herşey yolundadır inşallah. Birde kendi doktorum rahatsızlanmış hastane net bir bilgi vermiyor.Beyin kanaması geçirmiş diye duydum. İnşallah sağlığı yerindedir çok genç iyi bir doktor. Şimdi başka doktora randevu aldım. Başkasına gideceğim içinde rahatsızım ama doktorum iyi olsun yapacak birşey yok