2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ayyy evet ben bir tarafa on dk dan fazla yatamıyorum .yatarsam da kalktıgımda uyusuk bir şekilde sanki zedelenmiş gibi ağrıyor
Ben gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum hemen düzeltiyorum kendimi. Ama yana yatıncada kolum bacağım ağrıyor. Yüzüstü yatan bir insandım her türlü uykumu tam alamıyorum

Ben gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum hemen düzeltiyorum kendimi. Ama yana yatıncada kolum bacağım ağrıyor. Yüzüstü yatan bir insandım her türlü uykumu tam alamıyorum
Bnde öyle cnm yüz üstü yatan biriyim ve suan uykuda zorluk çekiyorum .ama bildiğim kadarıyla sırt üstü yatmak da bebek için zararlıymış

Ben kendimi çok kötü hissediyorum çok çirkin oldum çenemde zaten leke olmuştu en başından beri birde şimdi yanaklarımda kırmızı noktacıklar oluştu suratım da kocaman oldu kilo aldım bebeğim sağlıklı olsun sorun değil ama moralim bozuldu

sivilceler, lekeler, kırmızılıklar, çatlaklarrrr .... Bende aynı durumdayım kuzum . Elimden geldiği kadar çatlamamak için krem vs kullanıyorum ama sanırım ister istemez olacak bu durumlar. Doğumdan sonra sivilce ve lekeler gidecek diyorlar .

Banu çiftçiyi dinledim ilerleyen aylarda sırt üstü hiç önerilmiyormuş. O yüzden zaten korkup uyanıyorum düzeltmek için. Uykum derin değil
6. aydan sonra diyorlar onun için. Ben bir de Kağan Kocatepe nin videolarını izledim . O da ilgisi yok diyor. Anlamadım bu işi

Benimde ayni durumdayim ellerim bile kurumaya basladi nemlendirmeyi ihmal etmemek lazim ve yine cillendim ,kistan mi hamileliktem mi bilmiyorum simdiden goz altlarim nokta nokta oldu onceden hic cilim yoktu beyazda degilim

Merhaba kızlar, bugun kontrolüm vardi ve iyiki de varmis. Çünkü dun aksam sağ tarafima ara ara kasilma sanci gibi ani sekilde girip durdu saniyelik bisey ahh dedirtecek kadardi sonra geciyodu kafama cok takmadim yani bugun muayene gunum olmasa gitmezdim. Ben doktora dun aksam hakkinda hicbirsey demedim kendisi direkt sordu buranda kasilma oluyomu diye tam da dun aksamki yeri gosteriyordu ve byraz bastirinca felaket aciyordu. Cok fazla kasilmam olmus icerde sıvı birikmiş dedi eger bugun gitmeseydim birkac gune kanaman olarak gelirdin dedi ve ben ilk 3 ay hep kanamali gecirdim. Zaten onceden magnezyum vermisti bugun onu artirdi kalsiyum ve igne verdi dusuk onleyici. Biraz uzun oldu ama şunu demek istiyorum hani hep deniliyor ya rahim büyüyor sanci batma normaldir bu laflara cok takilmayin vucudunuzda bir degisiklik hissedince hemen doktora gidin.

Kızlar hamilelikten sanrım ellerim asla nemlenmiyor. Surekli kupkuru. Bana el.kremi önerir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…