- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Ayyy evet ben bir tarafa on dk dan fazla yatamıyorum .yatarsam da kalktıgımda uyusuk bir şekilde sanki zedelenmiş gibi ağrıyor
Ben gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum hemen düzeltiyorum kendimi. Ama yana yatıncada kolum bacağım ağrıyor. Yüzüstü yatan bir insandım her türlü uykumu tam alamıyorumAyyy evet ben bir tarafa on dk dan fazla yatamıyorum .yatarsam da kalktıgımda uyusuk bir şekilde sanki zedelenmiş gibi ağrıyor
Bnde öyle cnm yüz üstü yatan biriyim ve suan uykuda zorluk çekiyorum .ama bildiğim kadarıyla sırt üstü yatmak da bebek için zararlıymışBen gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum hemen düzeltiyorum kendimi. Ama yana yatıncada kolum bacağım ağrıyor. Yüzüstü yatan bir insandım her türlü uykumu tam alamıyorum
bende neden çıkmıyorVar canım aynı şekilde play storeye kadınlar kulübü yaz çıkar indir programı o şekilde
Bilmiyorum ki aynı dediğim şekilde indirdim bendebende neden çıkmıyor
Cikmasi lazim bende kullaniyorum cok uzun zamandır programi simgesi su basta görünen pembe kürkbende neden çıkmıyor
sivilceler, lekeler, kırmızılıklar, çatlaklarrrr .... Bende aynı durumdayım kuzum . Elimden geldiği kadar çatlamamak için krem vs kullanıyorum ama sanırım ister istemez olacak bu durumlar. Doğumdan sonra sivilce ve lekeler gidecek diyorlar .Ben kendimi çok kötü hissediyorum çok çirkin oldum çenemde zaten leke olmuştu en başından beri birde şimdi yanaklarımda kırmızı noktacıklar oluştu suratım da kocaman oldu kilo aldım bebeğim sağlıklı olsun sorun değil ama moralim bozuldu
Banu çiftçiyi dinledim ilerleyen aylarda sırt üstü hiç önerilmiyormuş. O yüzden zaten korkup uyanıyorum düzeltmek için. Uykum derin değilBnde öyle cnm yüz üstü yatan biriyim ve suan uykuda zorluk çekiyorum .ama bildiğim kadarıyla sırt üstü yatmak da bebek için zararlıymış
Aynen cnm bi sağ bi sol geçirecez artık dokuz ayıBanu çiftçiyi dinledim ilerleyen aylarda sırt üstü hiç önerilmiyormuş. O yüzden zaten korkup uyanıyorum düzeltmek için. Uykum derin değil
Sanırım İOS için uygulaması yok sitenin?Cikmasi lazim bende kullaniyorum cok uzun zamandır programi simgesi su basta görünen pembe kürk
19.20.haftalarda vuruluyormuş diye biliyorum ben geç değildirNiye okadar erken vuruldunbana 18 kasim dedi yoksa benimkimi gec
6. aydan sonra diyorlar onun için. Ben bir de Kağan Kocatepe nin videolarını izledim . O da ilgisi yok diyor. Anlamadım bu işiBanu çiftçiyi dinledim ilerleyen aylarda sırt üstü hiç önerilmiyormuş. O yüzden zaten korkup uyanıyorum düzeltmek için. Uykum derin değil
sivilceler, lekeler, kırmızılıklar, çatlaklarrrr .... Bende aynı durumdayım kuzum . Elimden geldiği kadar çatlamamak için krem vs kullanıyorum ama sanırım ister istemez olacak bu durumlar. Doğumdan sonra sivilce ve lekeler gidecek diyorlar .
Sanırım İOS için uygulaması yok sitenin?
Evet ben 17. haftadan sonra hissetmeye başladım. Bu arada 2.hamilelik ondan sanırım. Günlük takip ediyorum hareketini artık şükürAynen cnm bi sağ bi sol geçirecez artık dokuz ayıbu arada sen hareketleri hissetmeye başladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?