2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merak etme uzun fln olmamis, gayet aciklayici yazmissin. Rabbim korusun hepimizi bi aci yasamaktan. Iyi ki kendini, vucudunu dinlemissin de gitmissin bak doktora, verilmis sadakan varmis. Peki o sivi birikimini nasil bosaltacak vucudun ? Dusuk onleyici igne dedigin proluton mu canim ? Eger onu kullaniyorsan, icin rahat etsin die soluyorum, hicbir yan etkisi yokmus bebege ya da sana. Bi de son sorum, kalsiyumun ve magnezyumunun markasi ve dozu ne kadar acaba ? Gecmis olsun.

Ben marttan hazirana 15 kg vermistim.dahada vermem lazimdi en az 20 kg. İlk 3 ay 1 kg aldim. Son 1 ayda 5 kg birden aldim. Bende cok uzgunum. Ama bu bebegimin sucu degil. Tamamen benim sorunlarima yemekle çözüm bulmamla ilgili. Dogumdan sonra tek derdimiz cocuklar olcak bir muddet kendimize bakamicaz belki. Ama zaman sonra elbet bizde kendimizle ilgilenebilir hale gelicez uzulme

Cok gecmis olsun aman kendinizi yormayın

Sorun şu ki onu farkettim ama gelip geçici bursey diye düşündüm eger bugun randevum olmasaydi sırf onun icin gitmezdim sizler gidin demek istiyorum. Evet igne pruluton depot. Magnezyum efermag 365 mg bunu sabah. Kalsiyum Osteo Formula bu hem kalsiyum hem icinde magnezyumda var bu da gunde 2 defa oglen ve aksam. Tabi bu ilaclar ve oranlar benim vücuduma gore ayarlanan seyler. Baska birisinede ayni oranda olacak diye birsey yok. Igneyi de bugun ve persembe okucam cumartesi tekrar kontrole gidince duruma bakicak.

Sifa olsun ins. Magnezyumunu baya artirmis evet, demek ki ihtiyacin var. Bana doktorum henuz baslatmadi, magnezyum ve kalsiyum. Bi sonraki randevuda hatirlatirim artik. Tesekkur ederim.

Yaa cok geçmiş olsun iyiki gitmişsin sanci siddetlimiydi banada 1 2 saat ayakta kalınca sanki karnım asaga cekiliyomuş gibi bi yogunlk oluyo

Bende baya bi 10 kilo vermiştim ama ben zaten hamile kalmak için verdim emzirme dönemlerini atlatınca tekrar başlamak istiyorum kilo vermeye

Yaa cok geçmiş olsun iyiki gitmişsin sanci siddetlimiydi banada 1 2 saat ayakta kalınca sanki karnım asaga cekiliyomuş gibi bi yogunlk oluyo
Sağol cok tesekkur ederim. Uzun suren siddetli bi sanci olmadi ama saniyelik bi sanci girip cikiyodu ara ara 15 dk falan surdu. Aslinda benim kasilmalarim oluyomus ama ben hissetmiyordum normalde adet sancisi da cekmezdim doktorum onkem amacli magnezyuma baslatmisti kasilmalari hissetmedigim icin. Ama dun bariz bi sekilde hissettim ve cok yogun kasilmam olmus artirdi ilaclarimi insallah duzelir haftaya kadar. 1 hafta sonra kontrole cagirdi.

Kendini iyice dinle o zman, kasilmanin olmasi bi mesele evet, ama kasilmayi hissedememek daha buyuk mesele. Cunku hissedemezsen, durumunu anlatip ,tedaviye gec kalman muhtemel olur. Ins faydasi olur magnezyumlarinin canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…