Dusuk tansiyonluyum cnm o yuzden yiyorum gonul rahatligiylaAman tansiyona dikkat. Bende dun 1 paket aldim
Kesin dediyse degisecegini sanmam cnmSlm kızlar bugün kontrole gittik 12 haftada yüzde 85 kız demişti 15+3 bügün bebeğimiz kız dediartık değişmez değilmi??
Bende kendimibkinden emin olamadim oyle yazincaYanlis yazmisim ya20+ lara gectik :)
Olsun kuzucum gecici seyler onlari saglicakla alalim lohusalik gectikten sonra yavasca eski halimize gelicez.. sen hic canini sikma.. bebegin cok guzel olacak annesiii, tum guzellikliklerini caliyoBen kendimi çok kötü hissediyorum çok çirkin oldum çenemde zaten leke olmuştu en başından beri birde şimdi yanaklarımda kırmızı noktacıklar oluştu suratım da kocaman oldu kilo aldım bebeğim sağlıklı olsun sorun değil ama moralim bozuldu
Evet iphone da uygulama yok maalesef bende mailden aciomSanırım İOS için uygulaması yok sitenin?
Ismi nedir aplikasyonunun canim ?Selam kızlar
Kullandığım bir app var. İngilizce. Ve bu hafta narın ne kadar faydalı olduğuna değinmiş. Kansızlık, kabızlık ve bebeğin beyin gelişimi için mutlaka tüketin yazıyor. Fakat çekirdekleri kasilmalara sebep oluyormuş. Ya suyunu için yada çekirdekleri yutmayin diyordu. Ben nar çok severim ve bunu bilmiyordum. Paylaşmak istedim
Devit( D vit),elevit(multivitamin, gynoferon( demir) son gunlerde progestan fitilKizlar hangi ilaçları kullanıyorsunuz ben 16 haftalık oldum folibol decavit devit3 alıyorum doktor birde kan ilacı yazdı.
Cok faydali bir bilgi paylastin, tesekkurlerSelam kızlar
Kullandığım bir app var. İngilizce. Ve bu hafta narın ne kadar faydalı olduğuna değinmiş. Kansızlık, kabızlık ve bebeğin beyin gelişimi için mutlaka tüketin yazıyor. Fakat çekirdekleri kasilmalara sebep oluyormuş. Ya suyunu için yada çekirdekleri yutmayin diyordu. Ben nar çok severim ve bunu bilmiyordum. Paylaşmak istedim
Canim benim bende cok onemsiyorum sana cok cok katiliyorum ve gecmis olsun insallah vucudun da duzene girer ve rahatlarsin.. Kasilmada kontrolden bi gun once bana oldu cok sukur.. banada progestana baslatti dr.um.. cogul gebelik diye.. zaten onemli bisey olsa dr u aramaktan cekinen biriyim ama saolaun dr bey gayet iyi telefonda bile okadar yardimci oluyorki. Tekrar gecmis olaun canimSorun şu ki onu farkettim ama gelip geçici bursey diye düşündüm eger bugun randevum olmasaydi sırf onun icin gitmezdim sizler gidin demek istiyorum. Evet igne pruluton depot. Magnezyum efermag 365 mg bunu sabah. Kalsiyum Osteo Formula bu hem kalsiyum hem icinde magnezyumda var bu da gunde 2 defa oglen ve aksam. Tabi bu ilaclar ve oranlar benim vücuduma gore ayarlanan seyler. Baska birisinede ayni oranda olacak diye birsey yok. Igneyi de bugun ve persembe okucam cumartesi tekrar kontrole gidince duruma bakicak.
Nasıl oluyor mesela hareketleri ? Bende hissediyorum ama coğu zaman dürtüyor gibi mi desem seğirmek gibi mi desemEvet ben 17. haftadan sonra hissetmeye başladım. Bu arada 2.hamilelik ondan sanırım. Günlük takip ediyorum hareketini artık şükür
Özellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorumNasıl oluyor mesela hareketleri ? Bende hissediyorum ama coğu zaman dürtüyor gibi mi desem seğirmek gibi mi desemdaha küçücük olduğunu bilmesem tekme dicem ama değildir heralde
Kasilma yasiyorsin canim. Sıklığı onemli. Bende de oluyor bazen 2 3 gunde birKızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?