2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar benim de 12. Haftada %80 kız demişti ve biz kendimizi o kadar AFP’ye ettik ki kız diye kızım aşağı kızım Yukarı takılıyorduk... ama gel gelelim bugün doktorumuz erkek dedi pipisi var dedi tabi ben yine de ayrıntılıyı bekleyeceğim 1 ay kaldı şunun şurasında ama doktor kesin erkek diye bastıra bastıra söyledi pipi gösterdi

Olsun kuzucum gecici seyler onlari saglicakla alalim lohusalik gectikten sonra yavasca eski halimize gelicez.. sen hic canini sikma.. bebegin cok guzel olacak annesiii, tum guzellikliklerini caliyo

Selam kızlar
Kullandığım bir app var. İngilizce. Ve bu hafta narın ne kadar faydalı olduğuna değinmiş. Kansızlık, kabızlık ve bebeğin beyin gelişimi için mutlaka tüketin yazıyor. Fakat çekirdekleri kasilmalara sebep oluyormuş. Ya suyunu için yada çekirdekleri yutmayin diyordu. Ben nar çok severim ve bunu bilmiyordum. Paylaşmak istedim

Ismi nedir aplikasyonunun canim ?
Ben de ilk kez duyuyorum nar cekirdegini. Tesekkur ederiz

Cok faydali bir bilgi paylastin, tesekkurler

Canim benim bende cok onemsiyorum sana cok cok katiliyorum ve gecmis olsun insallah vucudun da duzene girer ve rahatlarsin.. Kasilmada kontrolden bi gun once bana oldu cok sukur.. banada progestana baslatti dr.um.. cogul gebelik diye.. zaten onemli bisey olsa dr u aramaktan cekinen biriyim ama saolaun dr bey gayet iyi telefonda bile okadar yardimci oluyorki. Tekrar gecmis olaun canim

Evet ben 17. haftadan sonra hissetmeye başladım. Bu arada 2.hamilelik ondan sanırım. Günlük takip ediyorum hareketini artık şükür
Nasıl oluyor mesela hareketleri ? Bende hissediyorum ama coğu zaman dürtüyor gibi mi desem seğirmek gibi mi desem daha küçücük olduğunu bilmesem tekme dicem ama değildir heralde

Kizlar korse bakiyorumdogum sonrasinda cok ise yariyor diye dusunuyorum ama masallah korse fiyatlari almis başını gitmis iyileri 150-200 lira varmi sizin bi öneriniz

Kızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim

Nasıl oluyor mesela hareketleri ? Bende hissediyorum ama coğu zaman dürtüyor gibi mi desem seğirmek gibi mi desem daha küçücük olduğunu bilmesem tekme dicem ama değildir heralde
Özellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorum

Kizlar benim kizimda wcdeyken suyum gelmisti. O zaman kizim kaka yaptigi icin su kahverengi olunca anlamistim. Az once yine wcde birseyler oldu anlayamadim saydam renkliydi. Akintimiydi su muydu cok kafama takildi. Afedersiniz bugun esimle bir araya da gelmistik. Cok kafama takildi ya :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…