- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Canım gün de birkaç kez oluyor bugün de ayağa kalkınca sanki batma oluyor gibi geliyor rahmime doğru, korkmaya başladımKasilma yasiyorsin canim. Sıklığı onemli. Bende de oluyor bazen 2 3 gunde bir
Canım bana da önce sen8nki gibi % 80 kiz dedi 10 gün sonra kesin dedi geçen hafta 17. Haftamda da kesin kız dedi yine benim değişmedi ama ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorumSlm kızlar bugün kontrole gittik 12 haftada yüzde 85 kız demişti 15+3 bügün bebeğimiz kız dediartık değişmez değilmi??
Bence o tarihi bekleme. Senin plasenta asagidaydi degilmi? Sen dra bakma sık sık git. Birsey olmasa da icin rahatlarCanım gün de birkaç kez oluyor bugün de ayağa kalkınca sanki batma oluyor gibi geliyor rahmime doğru, korkmaya başladım
Ya battaniye orecem ama enerjim yok
Aynen canım aşağıda demişti sonra başka bir doktora gittim o bir sıkıntı yok zamanla çıkıyor demişti, bu salı günü okulda boş günüm en iyisi gideyim bir gözükeyim haklısın ne olur ne olmazBence o tarihi bekleme. Senin plasenta asagidaydi degilmi? Sen dra bakma sık sık git. Birsey olmasa da icin rahatlar
Iste o olayi danis doktoruna pazartesi ve sikligini kontrol et lutfen, bi de kasik agrin var mi canim ?Kızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
Suyun degildir canim sanmam, belki birlikteliginden geriye kalanlar, akmistir die dusundum ben. Vucut bosluguna acilan bi kanal degil sonucta rahim.Kizlar benim kizimda wcdeyken suyum gelmisti. O zaman kizim kaka yaptigi icin su kahverengi olunca anlamistim. Az once yine wcde birseyler oldu anlayamadim saydam renkliydi. Akintimiydi su muydu cok kafama takildi. Afedersiniz bugun esimle bir araya da gelmistik. Cok kafama takildi ya :'(
Ben hissediyorum canım 3 hafta oldu neredeyse hissedeli ama benim bebeğim aşağıda biraz rahim ağzı kısalması da var ilaca başladım:/Kızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
Okulda nöbet tutmamak için bir rapor almıştım kendi isteğimle, o zaman kontrol etmişti de bir sıkıntı yoktu canım. Ama sorarım eğer bir risk görürse rapor felan alırım muhtemelen canım çok teşekkür ederim.Iste o olayi danis doktoruna pazartesi ve sikligini kontrol et lutfen, bi de kasik agrin var mi canim ?
Simdi farkettim, bi de plesentan asagida demisse doktor, plesantam yerine gelene kadar en az iki haftada bir giderdim yerinde olsam, ki o sertlesmeler devam ediyorsa haftada 1 git icin hatta icimiz rahat etsin fistik. Ki bence sen calisma artik. Doktorunla gorus lutfen bu konuyu . Yani karisiyorsam isine kusura bakma ama ben pimpirikliyim bu konuda o yuzden
Bnde se öyle oluyor cnm özellikle sırt üstü yatarken göbek bölgemde bi sertlik kitle var gibiKızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
En son 27 eylülde karın ağrısı ile gitmiştim canım o zaman gaz sancısı yaşamışım doktor her ihtimale karşı rahim ağzı uzunluğuna da bakalım demişti 44mm bir sıkıntı gözükmüyor demişti çok şükür normalde 22sinde randevum vardı kontrol için ama ben salı günü gideyim diyorum okulda boş günüm canım, sana da çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımızaBen hissediyorum canım 3 hafta oldu neredeyse hissedeli ama benim bebeğim aşağıda biraz rahim ağzı kısalması da var ilaca başladım:/
Aynen canım benim de öyle hatta ben bebeğimin nerde olduğunu anlayabiliyorum diye eşime de gösteriyordum ama sonra içime kurt düştü, sen danıştın mı doktora hiç bu durumunuBnde se öyle oluyor cnm özellikle sırt üstü yatarken göbek bölgemde bi sertlik kitle var gibi
Sağol canim tesekkur ederim. Doktor secimi gercekten cok onemli benim doktorumda bugun üst üste soyledi bir farklilik bir sorun hissedersen hemen gel. Aksamsa yada haftasonuysa beni bilgilendir diye. Zaten her kontrolumde hep tedbirli , benim durumumu inceleyip yasayabilecegim sorunlara göre onceden önlem alici tedavi uyguluyo onemli olanda bu degilmi olduktan sonra hepsi ayni seyi yapiyo zaten maksat sorun yasamadan önlem alabilmek. Sanada cok gecmis olsun Allah hepimizi bebeklerimizi korusun.Canim benim bende cok onemsiyorum sana cok cok katiliyorum ve gecmis olsun insallah vucudun da duzene girer ve rahatlarsin.. Kasilmada kontrolden bi gun once bana oldu cok sukur.. banada progestana baslatti dr.um.. cogul gebelik diye.. zaten onemli bisey olsa dr u aramaktan cekinen biriyim ama saolaun dr bey gayet iyi telefonda bile okadar yardimci oluyorki. Tekrar gecmis olaun canim
Toplanmasi doguma yakinken doguma isaret eder diyor.. dikkat et doktoruna danis lutfenKızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
Amiinnn kuzumm Allah minik kuzularimizi korusun insallahhSağol canim tesekkur ederim. Doktor secimi gercekten cok onemli benim doktorumda bugun üst üste soyledi bir farklilik bir sorun hissedersen hemen gel. Aksamsa yada haftasonuysa beni bilgilendir diye. Zaten her kontrolumde hep tedbirli , benim durumumu inceleyip yasayabilecegim sorunlara göre onceden önlem alici tedavi uyguluyo onemli olanda bu degilmi olduktan sonra hepsi ayni seyi yapiyo zaten maksat sorun yasamadan önlem alabilmek. Sanada cok gecmis olsun Allah hepimizi bebeklerimizi korusun.
Bugun bendede oldu ayaklarimi uzatinca geciyo.. kasigimda agri oluyo yuruyunce batma oluyo ama sarsacak boyutta degil.. kontrolume bi hafta var bakalimCanım gün de birkaç kez oluyor bugün de ayağa kalkınca sanki batma oluyor gibi geliyor rahmime doğru, korkmaya başladım
Ya insallah hicbisey yokturda, icin rahat olsun..En son 27 eylülde karın ağrısı ile gitmiştim canım o zaman gaz sancısı yaşamışım doktor her ihtimale karşı rahim ağzı uzunluğuna da bakalım demişti 44mm bir sıkıntı gözükmüyor demişti çok şükür normalde 22sinde randevum vardı kontrol için ama ben salı günü gideyim diyorum okulda boş günüm canım, sana da çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza
Ayyyy dertsiz basim varmis gibi iş yapmayi cok seviyorum bende bide kolay is sanki tunus isiYaz tatilinde bi hevesle tunusisi basladim.bende sisten daha kolay geldi elime
Parca parca hala son rutuslari beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?