- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Aynen canım inşallah bişey yoktur, Salı gitcem bakalım gitmişken 20. Haftamı da doldurmuş oluyorum belki detaylıya da alır beniYa insallah hicbisey yokturda, icin rahat olsun..
Hangi ilaca baslatti canim ?Ben hissediyorum canım 3 hafta oldu neredeyse hissedeli ama benim bebeğim aşağıda biraz rahim ağzı kısalması da var ilaca başladım:/
Cnm bnm haftaya Salı kontrolüm var o zmn sorarım artıkAynen canım benim de öyle hatta ben bebeğimin nerde olduğunu anlayabiliyorum diye eşime de gösteriyordum ama sonra içime kurt düştü, sen danıştın mı doktora hiç bu durumunu
PregnancyIsmi nedir aplikasyonunun canim ?
Ben de ilk kez duyuyorum nar cekirdegini. Tesekkur ederiz
Tamamdir canim saolasinPregnancy
Yeşil bir zemin üstünde bir çift beyaz ayak var simgesinde. Az ve öz yazıyor bence. Ben tüm Türkçe programları kaldırdım. Bunu takip ediyorum
2 hafta önce ilk hissettiğim resmen arka arkaya tekmelerdi. Oğlum yanımdaydı, elini koyduk, o da hissetti. 4-5 sefer vurdu. Sonra arada hissettim bir hafta boyunca kalp atımı gibi nazikÖzellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorum
Tamam canım muhtemelen Salı günü ben de gitmeye çalışacağım doktora, inşallah güzel güzel resimlerle haberlerle gelirizCnm bnm haftaya Salı kontrolüm var o zmn sorarım artık
Progestan diye bir fitilHangi ilaca baslatti canim ?
Benimde ağrım olduğunda anladık canım kasık ağrım çok oluyor özellikle. 28 mm düşmüş çok dikkat etmemiz gerek dedi doktorum Sürekli yat falan demedi ama . En korktugum şey sürekli yat der mıydı. İnşallah canım sağ Salim gelsinler de bebişlerEn son 27 eylülde karın ağrısı ile gitmiştim canım o zaman gaz sancısı yaşamışım doktor her ihtimale karşı rahim ağzı uzunluğuna da bakalım demişti 44mm bir sıkıntı gözükmüyor demişti çok şükür normalde 22sinde randevum vardı kontrol için ama ben salı günü gideyim diyorum okulda boş günüm canım, sana da çok geçmiş olsun umarım sorunsuz bir şekilde kavuşuruz yavrularımıza
Ay inşallah cnm bide bnm ayrıntılı ultrasonum var aynı günTamam canım muhtemelen Salı günü ben de gitmeye çalışacağım doktora, inşallah güzel güzel resimlerle haberlerle geliriz
Ben bulamadim iphone da yokmu ya acabaPregnancy
Yeşil bir zemin üstünde bir çift beyaz ayak var simgesinde. Az ve öz yazıyor bence. Ben tüm Türkçe programları kaldırdım. Bunu takip ediyorum
Onu mutlaka hissedersin bence. Yalanci kasilmada deniliyor. Onemli olan düzenli mi degilmi. Bebek bir yerde toplaniyor o bolge sertlesiyor sen hafif acı bile hissediyorsun acı olmasada rahatsizlik hissi oluyor. Oturmaya yada uzanma ihtiyaci hissediyosunYa kızlar ne tam olarak bu bebek hareketi diyebiliyorum.ne kasılmayı anlayabiliyorum ne toplanmayı.açıkçası bahsettikleriniz olur da anlamam diye de çok korkuyorum.bugüne kdr her hafta kontrole gitti her defasında rahim uzunluğı vs ölçüldü.ama bu toplanma kasılma yı bi türlü anlyamadm.öyle bişey olsa farkedebilirmiyim
İhtimal falan demedi ya kızımız geliyor dedi bacak arasıda boştu o kadar kız istiyorumki korkuyorum değişir diyeKesin dediyse degisecegini sanmam cnm
Benm genital bölge ile bacak arasında özellikle sağ tarafımda agır vardı ama magnezyum kullandhımdan beri çok olmuyo.bebeği bi hissedebilsem daha rahat olacağım sankiOnu mutlaka hissedersin bence. Yalanci kasilmada deniliyor. Onemli olan düzenli mi degilmi. Bebek bir yerde toplaniyor o bolge sertlesiyor sen hafif acı bile hissediyorsun acı olmasada rahatsizlik hissi oluyor. Oturmaya yada uzanma ihtiyaci hissediyosun
Ya benimde bir oğlum var ve kız bebeklere bayılıyorum aslında gittiğim dr prof hemde perinatolog hiç şaştığını duymadım ama kız olduğu için aynen bende inanamıyorum hep acaba şeklindeyimCanım bana da önce sen8nki gibi % 80 kiz dedi 10 gün sonra kesin dedi geçen hafta 17. Haftamda da kesin kız dedi yine benim değişmedi ama ben ayrıntılı ultrasonu bekliyorum2 oğlandan sonra kız olunca hala Inanamiyorum şükürler olsun bu mutluluğu yaşatan Rabbime
Ayyyy dertsiz basim varmis gibi iş yapmayi cok seviyorum bende bide kolay is sanki tunus isivalla benimkide sisle ponpon yapiyom... her ponpondan sonra canim sikilmaya basladi artik bitse elimdende kurtulsam
Bende magnezyum kullaniyorum yinede oluyoBenm genital bölge ile bacak arasında özellikle sağ tarafımda agır vardı ama magnezyum kullandhımdan beri çok olmuyo.bebeği bi hissedebilsem daha rahat olacağım sankicevapladgın içinde çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?