2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Özellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorum
2 hafta önce ilk hissettiğim resmen arka arkaya tekmelerdi. Oğlum yanımdaydı, elini koyduk, o da hissetti. 4-5 sefer vurdu. Sonra arada hissettim bir hafta boyunca kalp atımı gibi nazik Bir haftadır da düzenli hissediyorum. Yine tekme gibi belirgin de oluyor, karincalanma gibi kipirdanma da oluyor. 2.gebeligim ve iç karnim çok dar benim. Kocaman bir gobegim var suanda. İlk hamileligimde oğlum da iriydi. Sonlara da herkes ikiz mi diye soruyordu

Benimde ağrım olduğunda anladık canım kasık ağrım çok oluyor özellikle. 28 mm düşmüş çok dikkat etmemiz gerek dedi doktorum Sürekli yat falan demedi ama . En korktugum şey sürekli yat der mıydı. İnşallah canım sağ Salim gelsinler de bebişler

Ya kızlar ne tam olarak bu bebek hareketi diyebiliyorum.ne kasılmayı anlayabiliyorum ne toplanmayı.açıkçası bahsettikleriniz olur da anlamam diye de çok korkuyorum.bugüne kdr her hafta kontrole gitti her defasında rahim uzunluğı vs ölçüldü.ama bu toplanma kasılma yı bi türlü anlyamadm.öyle bişey olsa farkedebilirmiyim

Onu mutlaka hissedersin bence. Yalanci kasilmada deniliyor. Onemli olan düzenli mi degilmi. Bebek bir yerde toplaniyor o bolge sertlesiyor sen hafif acı bile hissediyorsun acı olmasada rahatsizlik hissi oluyor. Oturmaya yada uzanma ihtiyaci hissediyosun

Kısa bir aradan sonra merhaba hepinize Deprem sebebiyle pek gelemedim buralara. Sırf şu aptal psikolojiye sebep olması yüzünden sevmiyorum hamileliği. Herşeye alınıyorum, kızıyorum en kötüsü kafama takıyorum. Uykumu bile kaçırıyor bu durum 1 Kasımda detaylı usg vardı. Perinatologları çok tecrübeli diye Çapa'dan randevu almıştım. Doktorlar kongreye gidecekmiş. 8 Kasıma attılar randevuyu .Cinsiyet hala kesinleşmedi. Daha doğrusu randevu almaya doktora gitmeye üşeniyorum bir muayene olupta kesinleştiremedim
Bende haberler böyle. Bebek kıpır kıpır maşallah.
Bu arada geçte olsa listeleri düzenledim.

Benm genital bölge ile bacak arasında özellikle sağ tarafımda agır vardı ama magnezyum kullandhımdan beri çok olmuyo.bebeği bi hissedebilsem daha rahat olacağım sankicevapladgın içinde çok teşekkür ederim

Ya benimde bir oğlum var ve kız bebeklere bayılıyorum aslında gittiğim dr prof hemde perinatolog hiç şaştığını duymadım ama kız olduğu için aynen bende inanamıyorum hep acaba şeklindeyim

Ayyyy dertsiz basim varmis gibi iş yapmayi cok seviyorum bende bide kolay is sanki tunus isi valla benimkide sisle ponpon yapiyom... her ponpondan sonra canim sikilmaya basladi artik bitse elimdende kurtulsam

degismezse oyle bonbonlu bisey bende istiyorum ama battaniyeyi gozum kesmez heralde anca hirka filan yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…