- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Canim sen dikisten korkuyordun hatirladigim kadariyla. Ben de dikis var biliyorsundur belki. Ama bende vajinal olarak progestan kullaniyorum sabah aksam. Kendi basina progestan bile dikis gorevi goruyormus, icin rahat etsin die soyluyorum.Ben hissediyorum canım 3 hafta oldu neredeyse hissedeli ama benim bebeğim aşağıda biraz rahim ağzı kısalması da var ilaca başladım:/
Evet canım çok korkuyorum çok şükür dikiş demedi inşallah progestan ile normale dönerCanim sen dikisten korkuyordun hatirladigim kadariyla. Ben de dikis var biliyorsundur belki. Ama bende vajinal olarak progestan kullaniyorum sabah aksam. Kendi basina progestan bile dikis gorevi goruyormus, icin rahat etsin die soyluyorum.
Benimki de normalde kontrolle ayrıntılı ultrason aynı gün 22sindeydi canımAy inşallah cnm bide bnm ayrıntılı ultrasonum var aynı gün
Hayırlı haberler alırız inşallahBenimki de normalde kontrolle ayrıntılı ultrason aynı gün 22sindeydi canım☺
Yves rocher'ın kremlerinden ben çok memnunum canım. Birde dalan varya zeytimyağlı hani tüp şeklinde her yerde satılıyor o da iyi yumuşatıyor.Kızlar hamilelikten sanrım ellerim asla nemlenmiyor. Surekli kupkuru. Bana el.kremi önerir misiniz ?
Bende bu hafta içinde İki kere falan oldu. Sırt üstü yatıyordum bir anda sertlik oldu dediğin gibi. Korktum ayağa kalktım geçti. Ama hareketlerini artık net olarak her gün hissettiğim için birşey yoktur normaldir diye kendimi teselli ediyorum :)Kızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
Aynı benimde tekmeliyor. Bu haftaya kadar hiç birşey hissetmiyordum ancak bu hafta başından beri hergün tekmelerini hissediyoru. Hatta bugün annemler vardı sırayla kardeşim annem babam ellerini karnıma koydular hissettiler :)) Çok güzel bir duygu gerçektenÖzellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorum
Iphone kullanmadigim için bilemiyorumBen bulamadim iphone da yokmu ya acaba
Ben henüz net hareket hissedemedim canım ayırt edemiyorum yani bir türlü, inşallah yakın zamanda ben de hissedebilirim. Doktorum yurtdışında gelsin mesaj atıp soracağım gel derse de gideceğimBende bu hafta içinde İki kere falan oldu. Sırt üstü yatıyordum bir anda sertlik oldu dediğin gibi. Korktum ayağa kalktım geçti. Ama hareketlerini artık net olarak her gün hissettiğim için birşey yoktur normaldir diye kendimi teselli ediyorum :)
İnşallah canımHayırlı haberler alırız inşallah
AynenBi sıkıntı olmasında geç hissetsemde olur cnm
Sor bakalım canım. Benim yakın zamanda doktoruma randevum yok. 19unda detaylı var orda sorabilirsem sorarım.Ben henüz net hareket hissedemedim canım ayırt edemiyorum yani bir türlü, inşallah yakın zamanda ben de hissedebilirim. Doktorum yurtdışında gelsin mesaj atıp soracağım gel derse de gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?