2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben hissediyorum canım 3 hafta oldu neredeyse hissedeli ama benim bebeğim aşağıda biraz rahim ağzı kısalması da var ilaca başladım:/
Canim sen dikisten korkuyordun hatirladigim kadariyla. Ben de dikis var biliyorsundur belki. Ama bende vajinal olarak progestan kullaniyorum sabah aksam. Kendi basina progestan bile dikis gorevi goruyormus, icin rahat etsin die soyluyorum.

Canim sen dikisten korkuyordun hatirladigim kadariyla. Ben de dikis var biliyorsundur belki. Ama bende vajinal olarak progestan kullaniyorum sabah aksam. Kendi basina progestan bile dikis gorevi goruyormus, icin rahat etsin die soyluyorum.
Evet canım çok korkuyorum çok şükür dikiş demedi inşallah progestan ile normale döner çok teşekkür ederim

Kızlar bazen karnımda sertlik oluyor sanki beneğim oraya toplanıyor gibi, sizde de böyle hisseden oluyor mu? Daha hareketlerini de hissedemedim kontrolümde 22sin de size bir danışmak istedim
Bende bu hafta içinde İki kere falan oldu. Sırt üstü yatıyordum bir anda sertlik oldu dediğin gibi. Korktum ayağa kalktım geçti. Ama hareketlerini artık net olarak her gün hissettiğim için birşey yoktur normaldir diye kendimi teselli ediyorum :)

Özellikle dinlenirken alt kısımda ufak tekme gibi bir hareket. Üst üste bir kaç kez hissediyorum. Bazen elimi koyuyorum devam ediyorsa öyle de hissediyorum
Aynı benimde tekmeliyor. Bu haftaya kadar hiç birşey hissetmiyordum ancak bu hafta başından beri hergün tekmelerini hissediyoru. Hatta bugün annemler vardı sırayla kardeşim annem babam ellerini karnıma koydular hissettiler :)) Çok güzel bir duygu gerçekten

Kızlar bugün oğluşumun odasını boyadık Çok güzel oldu tam istediğim gibi içime sindi. Önümüzdeki ayda mobilyaları alacağız nasipse sonra artık kıyafet düzenlemeleri ve dekoratif işlere geçerim :) Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah

Kızlar herkes bebek hareketlerinden bahsediyor ben de bahsetmek istedim
Şuan 17+3 üm ama bebeği yaklaşık 10 gündür kesin bir şekilde hissediyorum aynı göz seğirmesi hissi gibi kısacık sürüyor. Bu arada ilk gebeliğim, heryerde hissedilmez yazıyor bu haftalarda filan ama bence gebelikten gebeliğe değişen bir durumdur bu. Ayrıca çok da zayıfım bunun etkisi de olabilir erken hissetmemde bilemiyorum

Ben henüz net hareket hissedemedim canım ayırt edemiyorum yani bir türlü, inşallah yakın zamanda ben de hissedebilirim. Doktorum yurtdışında gelsin mesaj atıp soracağım gel derse de gideceğim

Bebisini hissedemeyenlerde bende varimm göbek cok sert ama hareketleri hissedemiyorum hala 20den sonra dedi doktorum bakalim son 1 hafta veriyorum çok sabirsizlaniyorum valla

Merhaba hanımlar bugece şiddetli sertleşmelerim ve sol tarafıma kısa kıramplar girdi. Tuvelete çıkma sıklığım arttı 5 10 dkka da bir vc ye girmeye başadım. Dr a mesaj attık hastaneye git nst bağlayıp bana haber versinler dedi. Gece 1.30da hastaneye geldik nst de sancı gözükmedi. Dr da geldi sağolsun ultrasonla baktı rahim ağzın kapalı bebek iyi ama sertleşmer bu haftalarda istemediğimiz bir şey şu anda da sert görüyorum dedi ve yatış yaptık yrn akşamüstüne kdr kontrol etcekler. Progestan verdiler.sertleşmeler çok sık ve acılıysa dikkate alın sizde lütfen

Kızlar dün kontrole gittik çok şükür kızımız sağlıklı gelişimine devam ediyor.
Ayrıca Plesenta rahme yakın dedi ama pek çok kişinin bu haftalarda böyle ileride yukarı çıkar dedi. Plesenta aşağıda olduğunda ne olduğunu sordum. Normal doğum yapamazsın sezeryan olmalısın dedi. Kalçalarımın geceleri çok ağrıdığını, gündüz ağrı olmadığını söyledim bana içinde pek çok vitamin vs olan ilaç başladı. Magnezyum ve kalsiyum önemli dedi. Kalçası ağrıyıp vitamin ve mineral desteklerle düzelen var mı moral olun

Kas agrısıdır o canım hamilelikte bel bacak kalçaya cok vurur o yüzdenverdiği vitamin desteği ile düzelir merak etme

Ben henüz net hareket hissedemedim canım ayırt edemiyorum yani bir türlü, inşallah yakın zamanda ben de hissedebilirim. Doktorum yurtdışında gelsin mesaj atıp soracağım gel derse de gideceğim
Sor bakalım canım. Benim yakın zamanda doktoruma randevum yok. 19unda detaylı var orda sorabilirsem sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…