2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebisini hissedemeyenlerde bende varimm göbek cok sert ama hareketleri hissedemiyorum hala 20den sonra dedi doktorum bakalim son 1 hafta veriyorum çok sabirsizlaniyorum valla
Canım ben 19bitip 20.haftamın başında hissettim yani 19+'larda sende bu hafta veya önümüzdeki hafta falan hissedersin heralde.

Bende sizin gibi 17 + 2yim ve 3 gundur net sekilde hissediyorum ara ara tabi. Aniden karnimda sertlik oluyor. Soldan saga gecisi hissediyorum ve icim urperiyor garip oluyorum henuz alisamadim. Cocuk hareket ettikce benim tansiyonum dusuyor

Gecmis olsun insallah yalanci kasilmalardir. Agir is yaptın mi ya da kendini yordunmh

Doktorun takip etsin canim iste ne guzel. Bi de idrar tahlili ve kulturu yaptir, bende senin gibi yasamistim, nst de bi sey cikmadi ilk zamanlar, cunku o aci ve agrinin sebebi enfeksiyonmus. Gecmis olsun, cikinca yaz gene canim.

Gecmis olsun insallah yalanci kasilmalardir. Agir is yaptın mi ya da kendini yordunmh
Teşekkür ederiim aslında önceki günlerden yada hafta sonlarından farklı bir iş yapmadım.2 3 günde bir sertleşme oluyordu zaten dün çok oldu sanırım bebek iyice büyüdü kendine yer açmaya çalışıyor. Yada eşim canımı çok sıktı onu mu hissetti ki

Doktorun takip etsin canim iste ne guzel. Bi de idrar tahlili ve kulturu yaptir, bende senin gibi yasamistim, nst de bi sey cikmadi ilk zamanlar, cunku o aci ve agrinin sebebi enfeksiyonmus. Gecmis olsun, cikinca yaz gene canim.
Teşekkür ederim canım kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı. Nst de sancı da yok şimdi tekrar bakıldı. Dr dan haber bekliyoruz bizde sabah viziteye geldi ama şimdi çıkmış hastaneden. Tahminimce benim bebe kendine yer açmak için toplanıp açılıyor

Stres uzuntu de etkiler. Bende cok sinirliyim ama kendimi uzmemeye calisiyorum

degismezse oyle bonbonlu bisey bende istiyorum ama battaniyeyi gozum kesmez heralde anca hirka filan yaparim
Hay Allah alize plus softy yiutube yaz bi kadin cikiyo sari ipten battaniye yapmis heves ettim bnde.. sonra pomponlu hirka yapmis ( hemde 1 gunde bitmis) eger halin yerindeyse yap derim.. 21. Haftama giriyorum ve sol kasiga karin alti bolgeme agri giriyor bu geceden berli.. yarin doktora gidecem korktum valla

Bende bu geceden beri sol tarafimda bir ince sizi oluyor..

Benim de once kardesim canimi sıkti, o gun hafif bi agrim olmustu zaten, sagolsun iki gun once de esim baya sıkti, ondan bole hissettim biliyorum kendimi. Ruyamda bile sinir ediyorlar beni. Uyumak bile cozum olmuyor valla etkilenmemek elde degil

Ben yaklaşık 10 gündür hissediyorum sanki bebeğimin hareketlerini.Önce bagırsak hareketi zannettim.Ama sonradan fark ettimakşamları uzandığım zaman pıt pıt yapıyo benım de sağ kasığımın altında hafif bi acı olıyo 2 gündür.çok uzun sürmüyo.umarım önemli birşey değildir

Geçen bana da oldu o sızı bir gün sürdü geçti. İnşallah önemli değildir

Bende bu geceden beri sol tarafimda bir ince sizi oluyor..
Geçmiş olsun dr ile iletişim halinde olabiliyorsanız mesaj atın bnm 12 gibi dediğiniz gibi sızı şeklinde başladı mesaj attık takipte kal haber ver bana dedi şiddetlenip krampa dönünce hastaneye geç dedi. Dr ile kontak halinde olmak çok önemli gerçekten.

Evet stres çok etkiliyormuş bebeklerimizi hemen huzursuz oluyorlarmış. Dış dünyaya kapatmamız gerek kendimizi bu dönemde ama nerdee o relaxlık

Evet canim ara ara giriyor yine... yarin dr umla randevum var.. bilmiyorum ya neden oldugunu iki hafta oncesinde gitmistim.. gittigimde ayrintili ultrasona girecektim ama erkene aldim ne olur ne olmaz diyerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…