- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Canım ben 19bitip 20.haftamın başında hissettim yani 19+'larda sende bu hafta veya önümüzdeki hafta falan hissedersin heralde.Bebisini hissedemeyenlerde bende varimm göbek cok sert ama hareketleri hissedemiyorum hala 20den sonra dedi doktorum bakalim son 1 hafta veriyorumçok sabirsizlaniyorum valla
Bende sizin gibi 17 + 2yim ve 3 gundur net sekilde hissediyorum ara ara tabi. Aniden karnimda sertlik oluyor. Soldan saga gecisi hissediyorum ve icim urperiyor garip oluyorum henuz alisamadim. Cocuk hareket ettikce benim tansiyonum dusuyorKızlar herkes bebek hareketlerinden bahsediyor ben de bahsetmek istedim
Şuan 17+3 üm ama bebeği yaklaşık 10 gündür kesin bir şekilde hissediyorumaynı göz seğirmesi hissi gibi kısacık sürüyor. Bu arada ilk gebeliğim, heryerde hissedilmez yazıyor bu haftalarda filan ama bence gebelikten gebeliğe değişen bir durumdur bu. Ayrıca çok da zayıfım bunun etkisi de olabilir erken hissetmemde bilemiyorum
Gecmis olsun insallah yalanci kasilmalardir. Agir is yaptın mi ya da kendini yordunmhMerhaba hanımlar bugece şiddetli sertleşmelerim ve sol tarafıma kısa kıramplar girdi. Tuvelete çıkma sıklığım arttı 5 10 dkka da bir vc ye girmeye başadım. Dr a mesaj attık hastaneye git nst bağlayıp bana haber versinler dedi. Gece 1.30da hastaneye geldik nst de sancı gözükmedi. Dr da geldi sağolsun ultrasonla baktı rahim ağzın kapalı bebek iyi ama sertleşmer bu haftalarda istemediğimiz bir şey şu anda da sert görüyorum dedi ve yatış yaptık yrn akşamüstüne kdr kontrol etcekler. Progestan verdiler.sertleşmeler çok sık ve acılıysa dikkate alın sizde lütfen
Doktorun takip etsin canim iste ne guzel. Bi de idrar tahlili ve kulturu yaptir, bende senin gibi yasamistim, nst de bi sey cikmadi ilk zamanlar, cunku o aci ve agrinin sebebi enfeksiyonmus. Gecmis olsun, cikinca yaz gene canim.Merhaba hanımlar bugece şiddetli sertleşmelerim ve sol tarafıma kısa kıramplar girdi. Tuvelete çıkma sıklığım arttı 5 10 dkka da bir vc ye girmeye başadım. Dr a mesaj attık hastaneye git nst bağlayıp bana haber versinler dedi. Gece 1.30da hastaneye geldik nst de sancı gözükmedi. Dr da geldi sağolsun ultrasonla baktı rahim ağzın kapalı bebek iyi ama sertleşmer bu haftalarda istemediğimiz bir şey şu anda da sert görüyorum dedi ve yatış yaptık yrn akşamüstüne kdr kontrol etcekler. Progestan verdiler.sertleşmeler çok sık ve acılıysa dikkate alın sizde lütfen
Teşekkür ederiim aslında önceki günlerden yada hafta sonlarından farklı bir iş yapmadım.2 3 günde bir sertleşme oluyordu zaten dün çok oldu sanırım bebek iyice büyüdü kendine yer açmaya çalışıyor. Yada eşim canımı çok sıktı onu mu hissetti kiGecmis olsun insallah yalanci kasilmalardir. Agir is yaptın mi ya da kendini yordunmh
Teşekkür ederim canım kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı. Nst de sancı da yok şimdi tekrar bakıldı. Dr dan haber bekliyoruz bizde sabah viziteye geldi ama şimdi çıkmış hastaneden. Tahminimce benim bebe kendine yer açmak için toplanıp açılıyorDoktorun takip etsin canim iste ne guzel. Bi de idrar tahlili ve kulturu yaptir, bende senin gibi yasamistim, nst de bi sey cikmadi ilk zamanlar, cunku o aci ve agrinin sebebi enfeksiyonmus. Gecmis olsun, cikinca yaz gene canim.
Stres uzuntu de etkiler. Bende cok sinirliyim ama kendimi uzmemeye calisiyorumTeşekkür ederiim aslında önceki günlerden yada hafta sonlarından farklı bir iş yapmadım.2 3 günde bir sertleşme oluyordu zaten dün çok oldu sanırım bebek iyice büyüdü kendine yer açmaya çalışıyor. Yada eşim canımı çok sıktı onu mu hissetti ki
Hay Allah alize plus softy yiutube yaz bi kadin cikiyo sari ipten battaniye yapmis heves ettim bnde.. sonra pomponlu hirka yapmis ( hemde 1 gunde bitmisdegismezse oyle bonbonlu bisey bende istiyorum ama battaniyeyi gozum kesmez heralde anca hirka filan yaparim
Ayyy bende cok sinirliyim hemde ruyalarimdaStres uzuntu de etkiler. Bende cok sinirliyim ama kendimi uzmemeye calisiyorum
Ay inşallah canimCanım ben 19bitip 20.haftamın başında hissettim yani 19+'larda sende bu hafta veya önümüzdeki hafta falan hissedersin heralde.
Bende bu geceden beri sol tarafimda bir ince sizi oluyor..Merhaba hanımlar bugece şiddetli sertleşmelerim ve sol tarafıma kısa kıramplar girdi. Tuvelete çıkma sıklığım arttı 5 10 dkka da bir vc ye girmeye başadım. Dr a mesaj attık hastaneye git nst bağlayıp bana haber versinler dedi. Gece 1.30da hastaneye geldik nst de sancı gözükmedi. Dr da geldi sağolsun ultrasonla baktı rahim ağzın kapalı bebek iyi ama sertleşmer bu haftalarda istemediğimiz bir şey şu anda da sert görüyorum dedi ve yatış yaptık yrn akşamüstüne kdr kontrol etcekler. Progestan verdiler.sertleşmeler çok sık ve acılıysa dikkate alın sizde lütfen
Benim de once kardesim canimi sıkti, o gun hafif bi agrim olmustu zaten, sagolsun iki gun once de esim baya sıkti, ondan bole hissettim biliyorum kendimi. Ruyamda bile sinir ediyorlar beni. Uyumak bile cozum olmuyor vallaTeşekkür ederim canım kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon çıkmadı. Nst de sancı da yok şimdi tekrar bakıldı. Dr dan haber bekliyoruz bizde sabah viziteye geldi ama şimdi çıkmış hastaneden. Tahminimce benim bebe kendine yer açmak için toplanıp açılıyor
Geçen bana da oldu o sızı bir gün sürdü geçti. İnşallah önemli değildirBen yaklaşık 10 gündür hissediyorum sanki bebeğimin hareketlerini.Önce bagırsak hareketi zannettim.Ama sonradan fark ettimakşamları uzandığım zaman pıt pıt yapıyo benım de sağ kasığımın altında hafif bi acı olıyo 2 gündür.çok uzun sürmüyo.umarım önemli birşey değildir
Geçmiş olsun dr ile iletişim halinde olabiliyorsanız mesaj atın bnm 12 gibi dediğiniz gibi sızı şeklinde başladı mesaj attık takipte kal haber ver bana dedi şiddetlenip krampa dönünce hastaneye geç dedi. Dr ile kontak halinde olmak çok önemli gerçekten.Bende bu geceden beri sol tarafimda bir ince sizi oluyor..
Evet stres çok etkiliyormuş bebeklerimizi hemen huzursuz oluyorlarmış. Dış dünyaya kapatmamız gerek kendimizi bu dönemde ama nerdee o relaxlıkBenim de once kardesim canimi sıkti, o gun hafif bi agrim olmustu zaten, sagolsun iki gun once de esim baya sıkti, ondan bole hissettim biliyorum kendimi. Ruyamda bile sinir ediyorlar beni. Uyumak bile cozum olmuyor vallaetkilenmemek elde degil
Evet canim ara ara giriyor yine... yarin dr umla randevum var.. bilmiyorum ya neden oldugunu iki hafta oncesinde gitmistim.. gittigimde ayrintili ultrasona girecektim ama erkene aldim ne olur ne olmaz diyerektenGeçmiş olsun dr ile iletişim halinde olabiliyorsanız mesaj atın bnm 12 gibi dediğiniz gibi sızı şeklinde başladı mesaj attık takipte kal haber ver bana dedi şiddetlenip krampa dönünce hastaneye geç dedi. Dr ile kontak halinde olmak çok önemli gerçekten.
İnsallah onemli degildir yaGeçen bana da oldu o sızı bir gün sürdü geçti. İnşallah önemli değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?