2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar valla ilk cocuk olanlar bu günlerin kiymetini bilsin, sabahtan beri bizim 3 yasindaki ergen bebenin döküntülerini topluyorum, canim cikti. Dun de disardaydim ufak tefek bebek alisverisi yapayim dedim. Iki gun ayakta kalmayı belim kaldirmiyor artik.

Gecmis olsuncanim sen yinede istirahat et yer acarken pek sertlesme olmaz sanki ,karnini ceker gibi hissedersin ilaclar mutlaka iyi gelir

Aa bi gunde hirka hemde ben bir haftada yaprim artik model olarakcok hos duruyor arada seviyorum yapmayi ama oglum ipi kacirmayi daha cokseviyorizliycm modeli

Aa bi gunde hirka hemde ben bir haftada yaprim artik model olarakcok hos duruyor arada seviyorum yapmayi ama oglum ipi kacirmayi daha cokseviyorizliycm modeli
Yaa baktin mi dedigime dur link gondercem sana n
İzledin mi ? senin oglusun mu olacakti annesi o zaman bak battani
[/QUOTE]
Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok

Eklentiler

• B076928C-8729-49ED-9519-8278C5576B93.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 35

Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok
[/QUOTE]
Çok guzel olmus bayildimm

[/QUOTE]
Agrina dikkatini vermemye calis canim benimde arada adet agrisi gibi oluyor ikiz olmasina bagliyorum rahim iki kat buyumek için cabaliyor insallah yarin guzel seyler duyacaksin

Kızlar hamilelikte pekmez tüketimi konusunda neler biliyorsunuz. Faydaları zararları?

Bu arada ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Ama karnım iki günde kocaman oldu. Inanamadim. Göbeğim hala belirgin değil diye düşünen hamiş arkadaşlar resmen iki günde farkediyor büyümeleri

[/QUOTE]
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ilk bebeğim benimde ve çok sıkılıyorum bi seyelrle uğraşmak.iyi gelir diye ne yapsam diye dusunuyorum. El örmesi bebek battaniyeleri kullanışlı oluyor mu.?

[/QUOTE]
Gule gule kullansin minnaklar

[/QUOTE]

Battaniye cok guzel canim bunu izledim ama hirkayi goremedim eline saglik ,kizinkinide yaparsin insallah yavas yvas insanin cani acirken birsey yapasi gelmiyor dinlen bol bol gecince yaparsin.

Degismezse kiz canim ben sarili beyazli baslamistim burda ip bulmm sıkıntı biraz güzel bulursam pembe orucem

Bu arada ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Ama karnım iki günde kocaman oldu. Inanamadim. Göbeğim hala belirgin değil diye düşünen hamiş arkadaşlar resmen iki günde farkediyor büyümeleri
20 ye kadar yolu var cnm hissedersin.

Battaniye cok guzel canim bunu izledim ama hirkayi goremedim eline saglik ,kizinkinide yaparsin insallah yavas yvas insanin cani acirken birsey yapasi gelmiyor dinlen bol bol gecince yaparsin.

Degismezse kiz canim ben sarili beyazli baslamistim burda ip bulmm sıkıntı biraz güzel bulursam pembe orucem
[/QUOTE]
Bunlarin benzeri ponponlu battaniye annem kizima ormustu daha once, beyaz ustune sari yesil ponponlu. Simdi ogluma kullanicam ne de olsa unisex renkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…