- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Teşekkür ederiim aslında önceki günlerden yada hafta sonlarından farklı bir iş yapmadım.2 3 günde bir sertleşme oluyordu zaten dün çok oldu sanırım bebek iyice büyüdü kendine yer açmaya çalışıyor. Yada eşim canımı çok sıktı onu mu hissetti ki
Ben arada kusuyorum dun ictigim ilaci komple çıkardım ama hergun olmuyorBulantilari benim gibi gecmeyen varmi?
Hay Allah alize plus softy yiutube yaz bi kadin cikiyo sari ipten battaniye yapmis heves ettim bnde.. sonra pomponlu hirka yapmis ( hemde 1 gunde bitmis) eger halin yerindeyse yap derim.. 21. Haftama giriyorum ve sol kasiga karin alti bolgeme agri giriyor bu geceden berli.. yarin doktora gidecem korktum valla
Yaa baktin mi dedigime dur link gondercem sana nAa bi gunde hirka hemde ben bir haftada yaprim artikmodel olarakcok hos duruyor arada seviyorum yapmayi ama oglum ipi kacirmayi daha cokseviyor izliycm modeli
İzledin mi ?Aa bi gunde hirka hemde ben bir haftada yaprim artikmodel olarakcok hos duruyor arada seviyorum yapmayi ama oglum ipi kacirmayi daha cokseviyor izliycm modeli
Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yokYaa baktin mi dedigime dur link gondercem sana n
İzledin mi ?senin oglusun mu olacakti annesi o zaman bak battani
Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yokYaa baktin mi dedigime dur link gondercem sana n
20 ye kadar yolu var cnm hissedersin.Bu arada ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Ama karnım iki günde kocaman oldu. Inanamadim. Göbeğim hala belirgin değil diye düşünen hamiş arkadaşlar resmen iki günde farkediyor büyümeleri
Kalsiyum iceriyor pekmez die biliyorum. Hem tahinle karistirip tuket, zarari olmaz bence. Ben ilkindeyken her sabah yemistim. Netten arastir gene de.Kızlar hamilelikte pekmez tüketimi konusunda neler biliyorsunuz. Faydaları zararları?
Nice guzel yaşları olsunslm kizlar bugun kizimin dogum gunu vardi 4 olduk sukur dun temizlik bugun hazirlik tır gecti uzerimden sanki ama o cok mutlu oldu
Bebis kizmi erkek mi senin?? Bak battaniyeyi orduk bitirdik ben olculerini biraz buyuk yaptim.. simdi kizima oruyorum ama su agrimdan canim sikkin yapasim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?